Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yine kızıyla oynar bizimki hala oynuyor deli oluyorum kızı görünce diyo kızın biraz daha büyüsün sen o zaman gör onlari
Aynen öyle kız evlat Sanko ciğerimin parçası okadar mı insan sever erkek evlâd olursada sever ama kızlar hem sevimlidir hemde can yakın oluyor babasının sesi duyar duymaz deli gibi onu arıyor ya :)))

Kızlar bu arada ben biraz kilo vermek için diyet yapıyorum ama öyle aç kalmalık değildir protein karbonhidrat diyet. Nedeni çoğu sebzenin troidlerimde iyi gelmemesi hormonları etkiliyor hem erkek bebek için normalde öğünlerime neler ekleyebilirim yeni yeme düzeni benim için değiştirmisken tam olsun diyorum

Valla cnm benim bi fikrim yok bu zayıflama konusunda. Mesele sabah aç karna limonlu su içsen hem yağ yakar hemde erkek bebek için içilen Bişeyde

Valla cnm benim bi fikrim yok bu zayıflama konusunda. Mesele sabah aç karna limonlu su içsen hem yağ yakar hemde erkek bebek için içilen Bişeyde
Tamam yaparım onu fazla kilom yok ama ideal kiloma döneyim yeter protein ağırlıklı mı beslenelim başka bol su vitamin eksikliği varda hangi vitamini ağırlık alayım oda var

Sabah limonlu su icebilirsin bu dönemde havuç suyu icebilirsin pancar seversen salatası yiyebilirsin avakado seversen tuket hem tok tutuyor hem potasyum zaten limonlu soda gün içinde bunlar destek olabilir zayıflamaya ve diyetten çıkmamış olursun kök sebze tuket

Sağolasın canım aklınıza gelenleri yazın yine önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…