- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.581
Seyit ali derkenGözüm korktu bizimki zaten başladı Seyit Ali Seyit Ali diye
Karnındakine mi diyo seyit ali diyeGözüm korktu bizimki zaten başladı Seyit Ali Seyit Ali diye
Aynen öyle kız evlat Sanko ciğerimin parçası okadar mı insan sever erkek evlâd olursada sever ama kızlar hem sevimlidir hemde can yakın oluyor babasının sesi duyar duymaz deli gibi onu arıyor ya :)))Yine kızıyla oynar bizimki hala oynuyor deli oluyorum kızı görünce diyo kızın biraz daha büyüsün sen o zaman gör onlari
He ay nereden biliyorsa gıcık oldum iyiceKarnındakine mi diyo seyit ali diye
Valla cnm benim bi fikrim yok bu zayıflama konusunda. Mesele sabah aç karna limonlu su içsen hem yağ yakar hemde erkek bebek için içilen BişeydeKızlar bu arada ben biraz kilo vermek için diyet yapıyorum ama öyle aç kalmalık değildir protein karbonhidrat diyet. Nedeni çoğu sebzenin troidlerimde iyi gelmemesi hormonları etkiliyor hem erkek bebek için normalde öğünlerime neler ekleyebilirim yeni yeme düzeni benim için değiştirmisken tam olsun diyorum
Tamam yaparım onu fazla kilom yok ama ideal kiloma döneyim yeter protein ağırlıklı mı beslenelim başka bol su vitamin eksikliği varda hangi vitamini ağırlık alayım oda varValla cnm benim bi fikrim yok bu zayıflama konusunda. Mesele sabah aç karna limonlu su içsen hem yağ yakar hemde erkek bebek için içilen Bişeyde
Protein değil potastum cnmTamam yaparım onu fazla kilom yok ama ideal kiloma döneyim yeter protein ağırlıklı mı beslenelim başka bol su vitamin eksikliği varda hangi vitamini ağırlık alayım oda var
Sabah limonlu su icebilirsin bu dönemde havuç suyu icebilirsin pancar seversen salatası yiyebilirsin avakado seversen tuket hem tok tutuyor hem potasyum zaten limonlu soda gün içinde bunlar destek olabilir zayıflamaya ve diyetten çıkmamış olursun kök sebze tuketKızlar bu arada ben biraz kilo vermek için diyet yapıyorum ama öyle aç kalmalık değildir protein karbonhidrat diyet. Nedeni çoğu sebzenin troidlerimde iyi gelmemesi hormonları etkiliyor hem erkek bebek için normalde öğünlerime neler ekleyebilirim yeni yeme düzeni benim için değiştirmisken tam olsun diyorum
Git git kaç haftalıksın öğrenKizlar bende doktora gideyim diyorum benim B12 vitamini hep eksik bide yeni doğum olduysa kadin doğuma mi gideyim doktora
Saol cnm. Sorması ayıp fiyatı ne kadardıTmmdir oldu simdi
18 e aldım en son cnm benSaol cnm. Sorması ayıp fiyatı ne kadardı
Tmm cnm saol. Bide bu turnusol kağıdı varmı eczanelerde bakayım bulursam alacam18 e aldım en son cnm ben
He olurrGit git kaç haftalıksın öğren
Proteini erkekler mi tüketiyorProtein değil potastum cnm
Sağolasın canım aklınıza gelenleri yazın yine önerilerinizi bekliyorumSabah limonlu su icebilirsin bu dönemde havuç suyu icebilirsin pancar seversen salatası yiyebilirsin avakado seversen tuket hem tok tutuyor hem potasyum zaten limonlu soda gün içinde bunlar destek olabilir zayıflamaya ve diyetten çıkmamış olursun kök sebze tuket
Be im asilama olacgi icin deneme sayiliyomuki acaba hani spermler farkli yoldan verilecek yaHaklısın valla denemem yapmayacaklar da lazım
Aynen bı kontrolü den gecmelisin sinir sistemini b vitamini eksikliği baya etkiliyorKizlar bende doktora gideyim diyorum benim B12 vitamini hep eksik bide yeni doğum olduysa kadin doğuma mi gideyim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?