- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.601
Yooo kimse tüketmşyorProteini erkekler mi tüketiyor
Sayılır sayılırBe im asilama olacgi icin deneme sayiliyomuki acaba hani spermler farkli yoldan verilecek ya
Ayy ben ne zaman adet olcam ya cok skldm
Yok sen hamile degilsin o ihtimali kaldir gozunun onunden seninki stresten gelmiyo bu ay cok stres yaptin sennnSayılır sayılırya beennnn ne zmn olacam
Ay hadi inşalahhhYok sen hamile degilsin o ihtimali kaldir gozunun onunden seninki stresten gelmiyo bu ay cok stres yaptin sennn
Bal kürü nasıl bir şey?Gün aşırı öncesinde testeredişliyi uyguladım birde bal kürü bebek için pek umut olmayan bir dönemdi bal kürü yaptığım ay hamile kaldım erkrnde yerleşme kanaması ula anladım
Kız Zeyno önermiş etkide sana tarımAy hadi inşalahhh
Ama et yiyin demiş ZeynoYooo kimse tüketmşyor
Bal tarçın çörekotu karışımıBal kürü nasıl bir şey?
Eti erkekler yiyor evetAma et yiyin demiş Zeyno
2 3 kişi anca görürKızlar.oğlu olacaklar şuraya bı toplaşın hele anket yapıcaz yani kim ne kullanmış nasıl yapmış falan geri kalanlara da faydamız olsun dimi kim neler yapmışsa toplu halde ya buraya yazsın yada bana mesaj atsın Azram
ile beraber yürütüyoruz
Olsun :)))2 3 kişi anca görür
Merhababen çok heycanlıyım . ilk hamilelğimde kızım prematüre 26+5 günlük doğdu.çok zor süreçlerden geçtik şuan sağlıklı, büyüdü çok şükür :) İnşallah rabbim hayırlı bir kardeş verir kızıma.Sizler içinde güzel bir yıl olur ve bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim Şafii ismiyle şifasını nasib etsin inşallahMerhaba
Kızında akciğer enfeksiyonu var mıydı ,
Benim oğlum da şuan küvezde be enfeksiyon var akciğerinde
Ingiliz karbonati bildigimiz karbonat oluyo dimiBen de ocakta deneme yapacam ama ben yaklaşık 2 aydır başladım. St ürünlerini unut mesela yoğurt peynir yumurta yasak. Sirke kesinn kesinn yasak. İngiliz karbonatı al sua at ondn iç hep ben normal su içmiyorum onun dışında. Ph su yüksek su iç. Havuç patates muz bol bol ye anlauavağın bol potasyum sodyum beslen. ha bide bol tuzlu ye. Tuzunu eksik etme. eşine bol bol et bal çerez keçi boynuzu özü içir
Benimde duzensiz canim. Gec yumurtlama oluyo.Kizlar bide bende soyle bi durum var adettim duzensiz mesela bnm suan adrt olmam lazim ama 3 gun gecti hala tik yok doktora gittim karnima bakti ultrasyondan adetin 2 gunu gel hormon testi yapicm dedi ben simdi anlamadim bu isten nie boyle oldu
Yok canim eczanede satiliyomusIngiliz karbonati bildigimiz karbonat oluyo dimi
Adet olabilsem bi iyice sinir etti bni beni sipralden boyle oldu cikarali 1 ay oduBenimde duzensiz canim. Gec yumurtlama oluyo.
Adet olunca git bi hormon tahlili yapar.
Allala varmidir hepsindeYok canim eczanede satiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?