- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.361
Evet acele yorumlarinizi bekliyorummmSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
CanimmSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
CanimmSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
Kacinci gunun gecen cikmamisti bugun var yaa kesin var yani insllahCanimmbende orda bayagi bi kirmizilik görüyorum bariz belli ayy hadi insllah yaa ne guzel haber bu sabah sabah
Ya insallah canimmm bilmiyorum goguslerimden suphelenmeseydim yapmiycaktm aslinda ama iki gundur belim sol.kasigim sol gogsum sol bacagim cok fena sekilde agriyodu ben ilk testi dun aksam yaptim cok duygusal olmustum bugunlerdede herseye agliyordum zaten dun o testide gorur gormez dayanamayip cok agladim bugun yani saglik ocagina gidip kan vercektim ama acile gidip verim 1 saate cikar hic olmazsa sabaha beklememis olurum inanirmisiniz dun gece 4e kadar gozume uyku girmedi sirf bu sabah kalkip iki testi birlikte yapcam diye cok duygusallastm su an herseye aglayasim var acile gidip kandada gormesem icim rahat etmeyeck adetim tam 8 gun gecikti ama benim yumurtlamam.da gec oluyodu belki bu yuzdendir bu siliklik ayyyy artik ne diycegimi bilmiyorummm insallah kandada cikar nolurrr duaaa edinnnnnCanimmbende orda bayagi bi kirmizilik görüyorum bariz belli ayy hadi insllah yaa ne guzel haber bu sabah sabah
Oluyorum gibi demisti c.tesiAzrammm adet oldumu canimmm 8 899eylulgelini
Iyi yapmissin canm acile gitmekle insllah bekledigin haberi alacaksin olmasa kirmizilikda cikmazdi var bariz bi sekilde rabbim gönlüne gore versin insllahYa insallah canimmm bilmiyorum goguslerimden suphelenmeseydim yapmiycaktm aslinda ama iki gundur belim sol.kasigim sol gogsum sol bacagim cok fena sekilde agriyodu ben ilk testi dun aksam yaptim cok duygusal olmustum bugunlerdede herseye agliyordum zaten dun o testide gorur gormez dayanamayip cok agladim bugun yani saglik ocagina gidip kan vercektim ama acile gidip verim 1 saate cikar hic olmazsa sabaha beklememis olurum inanirmisiniz dun gece 4e kadar gozume uyku girmedi sirf bu sabah kalkip iki testi birlikte yapcam diye cok duygusallastm su an herseye aglayasim var acile gidip kandada gormesem icim rahat etmeyeck adetim tam 8 gun gecikti ama benim yumurtlamam.da gec oluyodu belki bu yuzdendir bu siliklik ayyyy artik ne diycegimi bilmiyorummm insallah kandada cikar nolurrr duaaa edinnnnn
Onunda gecikti bayaaaOluyorum gibi demisti c.tesi
Çok sevindim . Rabbim gönlündekini versin inşallah :)SuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
Amin insss.alllah razi olsun. CanimÇok sevindim . Rabbim gönlündekini versin inşallah :)
Ya insallah canimmm bilmiyorum goguslerimden suphelenmeseydim yapmiycaktm aslinda ama iki gundur belim sol.kasigim sol gogsum sol bacagim cok fena sekilde agriyodu ben ilk testi dun aksam yaptim cok duygusal olmustum bugunlerdede herseye agliyordum zaten dun o testide gorur gormez dayanamayip cok agladim bugun yani saglik ocagina gidip kan vercektim ama acile gidip verim 1 saate cikar hic olmazsa sabaha beklememis olurum inanirmisiniz dun gece 4e kadar gozume uyku girmedi sirf bu sabah kalkip iki testi birlikte yapcam diye cok duygusallastm su an herseye aglayasim var acile gidip kandada gormesem icim rahat etmeyeck adetim tam 8 gun gecikti ama benim yumurtlamam.da gec oluyodu belki bu yuzdendir bu siliklik ayyyy artik ne diycegimi bilmiyorummm insallah kandada cikar nolurrr duaaa edinnnnnCanimmbende orda bayagi bi kirmizilik görüyorum bariz belli ayy hadi insllah yaa ne guzel haber bu sabah sabah
ne kadar süre yedi canım bunlarıBenim eşim 3 4 kutu sperm sayısı ve hızını artıran bitkisel takviye kullandı canım et kuruyemiş muz soda patates turk kahvesi bitter çikolata yedi hergun
Aynen bunlarda tik mik yok ama bugunkinde var ya kalinca bi kirmizilik sonucunu bende dort gozle bekliyorumEki Görüntüle 2570758 ya iste bende diyorum kendime olmasaydi cikmazdi diye bunlar da bu hafta icinde yaptigim testler am bunlarda tık yokk bu sabahkii ise baya belirginn iste sagol canim rabbim.ins hepimizin gonlune gore verir
Aynen yaa niye boyle oluyokiiiiKiz bu sana yazdigim msjlar niye boyle bi sacma oluyortovbe ya sinir oldum he
Tebrik ederim canım çok sevindimmmAynen yaa niye boyle oluyokiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?