Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
8 899eylulgelini cnm senin cinsiyet kesin mi aslında burda yapılanların nerdeyse hepsini yapmışsın herkesin tutmuş gerçi nasip tedbir bizden takdir Allahtan keşke yapsaydım dediğin bişey var mı
Sali gunu 24 haftaya gircem cnm yani kesin bence aynen herseyi denedim sadece fitil kullanmadim keske onuda kullansaydim dedim gerçi nasipde varsa olurdu yinede yokmus belli ki

Yok canim 3 ilsiki oldu ama aksam 10 da sabah 5 de ve aksam ustu 8 gibi dedigin gibi kizi oglu olan kadınların vajinasi alkali ise nasil ikiside oluyor rabbim ne derse o oluyor ne yaparsak yapalim degismiyo

Yani 3 ay takip yaptim hafif silindiği saati anladim ona göre ayarladım
Sonra tekrar yest yaptim silinmiş
Ama tek deneme yetmeyecek galiba
Catladigindan eminsen Yeter canim. Rabbim gonlundekini nasip eder 4 cicekten sonra bir bocek nasip olur sana insAllah. AMIN

Zeyno canim bu gidişle bende yine şubatta hamile kalacağım. Kızım da şubatta hamile kalmıştım
Bu seferde ogluna hamile kalırsın inşallah canım
İnsallah canim insallah hep birlikte hamile kalırız. Zeyno geldi ya ben artık inanıyorum

Öyleyse olur tabi canım
aynen tahlil de yapıldı , yani benim bu ay başıma gelen herşey çok saçmaydı bende anlamadim

Cnm benimde 2 kızım var bende erken yumurtluyorum 9. Gün..insallah bu bir avantajdir gerçekten. ay sonu 2. Deneme olacak bakalım.. ocak sonu benimde..
İnşallah nasip olur saglıklı bir de erkek bebek
Canım catlamadan 3,4 saat öncesi ve 3,4 saat sonrasını vucudunu tanıyarak doktora giderek evde sıkı takip yaparak bulabilirsin. Pikten kac saat sonra catlar bilemem onu 3 4 ay takip yaparak asagı yukarı bulabilirsin
Hosbuldum canım
Hosgeldin K Khvekokusu20 sen ovulasyon kullanmismiydin canim? Kizlar benim adetim dun bitti. 24 gun dongu ile nezaman baslamam lazim? bide ille sabah idrariylami olamli. Baya takinti oldu
Evet kullandım canım, 9.gun basla teste sabah 7 de ilk idrarı yap yarım su bardağı su iç baska birsey içme 10 11 arası beklemiş idrarla testi yap test koyulastıkca test yapma sıklığını artır
K Khvekokusu20 canimmm hoşgeldin nasılsın
Hosbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın
Canım nasılsın? Hala denemedin mi?
Kız dogum bile yaptım ben sen nasılsın hamile misin
Zamanlama olarak sen ne düşünüyorsun cnm ya K Khvekokusu20 sordum ama dönmedi daha.. pik zamanlaması ile ilişki
Döndüm gitti
Canim hos geldin aramiza
kiz sen bu sprem arttırıcı takviyeyi niye baştan demedin bizde denerdik
Dedim annem hatta sende kullandın,
Ozel
Ilac kullandi ewet selenyum cinko busra bitkisel takviye demis bende baska birsey diye algiladim o yuzden sordum

Ağlamaya başladığı an banyo yaptırıp yatırmak en iyi çözüm tavsiye ederim baktimki ağlıyor susmayacak hemen banyo ses yok rahatlıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…