- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.321
Anladim canim.Ozel
Ilac kullandi ewet selenyum cinko busra bitkisel takviye demis bende baska birsey diye algiladim o yuzden sordum
Yaaaaa öyle oldu demiYani yeter ama bu kadar dediniz
Sali gunu 24 haftaya gircem cnm yani kesin bence8 899eylulgelini cnm senin cinsiyet kesin mi aslında burda yapılanların nerdeyse hepsini yapmışsın herkesin tutmuş gerçi nasip tedbir bizden takdir Allahtan keşke yapsaydım dediğin bişey var mı
Hakkında hayrilisi olsun canm tek deneme bence yeterli olmuyorKizlar ben çatlamaya 4 saat önce tek deneme yaptim yeterli olurmu bilemedim
Kesin emin misin catladigindanKizlar ben çatlamaya 4 saat önce tek deneme yaptim yeterli olurmu bilemedim
Markasi ne cannimCanim benim dedigim testlwrden alirsanwcok uygun ve 59 tane sürekli yapabilirsin takipicin
tutar inşallah cnmKizlar ben çatlamaya 4 saat önce tek deneme yaptim yeterli olurmu bilemedim
Yani 3 ay takip yaptim hafif silindiği saati anladim ona göre ayarladımKesin emin misin catladigindan
Tek denemeye tutan çok arkadaş var canım inşallah tutunur pasanYani 3 ay takip yaptim hafif silindiği saati anladim ona göre ayarladım
Sonra tekrar yest yaptim silinmiş
Ama tek deneme yetmeyecek galiba
Yok canim 3 ilsiki oldu ama aksam 10 da sabah 5 de ve aksam ustu 8 gibi8 899eylulgelini Aynen kısmet cnm hem kızı hem oğlu olanlar bişey mi yapıyor sanki 2 kızdan sonra kadın kazara hamile kaldı o kadar ağladı ki çocuk istemiyorum diye oğlu oldu gerçekten nasip
Peki sen 3 gece üst üste mi deneme yaptın
Catladigindan eminsen Yeter canim. Rabbim gonlundekini nasip eder 4 cicekten sonra bir bocek nasip olur sana insAllah. AMINYani 3 ay takip yaptim hafif silindiği saati anladim ona göre ayarladım
Sonra tekrar yest yaptim silinmiş
Ama tek deneme yetmeyecek galiba
Bu seferde ogluna hamile kalırsın inşallah canımZeyno canim bu gidişle bende yine şubatta hamile kalacağım. Kızım da şubatta hamile kalmıştım
İnsallah canim insallah hep birlikte hamile kalırız. Zeyno geldi ya ben artık inanıyorum
Öyleyse olur tabi canımDoğru söylüyorsun cnm ben kalidoru muz yemedigim için kullanıyorum sevmiyorum yiyemiyorum ondan bir tableti günlük potasyum desteğinin fazlasını veriyor o nedenle yazmıştım buraya..gercektrn iyi bir destek potasyum için kalidor✌
aynen tahlil de yapıldı , yani benim bu ay başıma gelen herşey çok saçmaydı bende anlamadim
İnşallah nasip olur saglıklı bir de erkek bebekCnm benimde 2 kızım var bende erken yumurtluyorum 9. Gün..insallah bu bir avantajdir gerçekten.ay sonu 2. Deneme olacak bakalım.. ocak sonu benimde..
Canım catlamadan 3,4 saat öncesi ve 3,4 saat sonrasını vucudunu tanıyarak doktora giderek evde sıkı takip yaparak bulabilirsin. Pikten kac saat sonra catlar bilemem onu 3 4 ay takip yaparak asagı yukarı bulabilirsinK Khvekokusu20 test pik yaptıktan tam ne kadar sonra saat olarak net birşey var mı bu işte sence..yoksa dedikleri gibi o zamanı ayarlamak o saatten sonra tamamen şans mi..perhiz sonrası tek ilişki hakkının tam zamanı ne sence onu sormak istedim
Hosbuldum canımHoşgeldin
Evet kullandım canım, 9.gun basla teste sabah 7 de ilk idrarı yap yarım su bardağı su iç baska birsey içme 10 11 arası beklemiş idrarla testi yap test koyulastıkca test yapma sıklığını artırHosgeldin K Khvekokusu20 sen ovulasyon kullanmismiydin canim? Kizlar benim adetim dun bitti. 24 gun dongu ile nezaman baslamam lazim? bide ille sabah idrariylami olamli. Baya takinti oldu
Hosbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsınK Khvekokusu20 canimmm hoşgeldin nasılsın
Kız dogum bile yaptım benCanım nasılsın? Hala denemedin mi?
Döndüm gittiZamanlama olarak sen ne düşünüyorsun cnm ya K Khvekokusu20 sordum ama dönmedi daha.. pik zamanlaması ile ilişki
Dedim annem hatta sende kullandın,Canim hos geldin aramiza
kiz sen bu sprem arttırıcı takviyeyi niye baştan demedin bizde denerdik
Ozel
Ilac kullandi ewet selenyum cinko busra bitkisel takviye demis bende baska birsey diye algiladim o yuzden sordum
Ay canım iyiyim sen nasılsın bebiş büyüyor iki aylık olmak üzereKizzz Zeyno ne yapiyon ne yaptın büyüsünü oğlun nasılsın
Bizde iyiyiz arada ağlama ataklarimiz oluyor bizimki de birinci ayın yedisinde üç diyecekAy canım iyiyim sen nasılsın bebiş büyüyor iki aylık olmak üzereseninki nasıl
MaşallahBizde iyiyiz arada ağlama ataklarimiz oluyor bizimki de birinci ayın yedisinde üç diyecek
Bizde öyleyiz ayy zamanla geçiyor inşallahMaşallah ❤ ya o ataklar bizdede var hatta suanda var babaya attım o gezdiriyor 10 da baslıyor 12 bucuga kadar aralıksız aglıyor susmuyor napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?