- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.741
Canım o testin çift çizgi çıktığı gün diğer dijitalde gülen yüzün çıktığı zaman oluyor dimi ozaman nezaman silinmeye başlıycak takib et ilkmi takibi yapıyorsun birde bu testleri nerden aldın bu zamanda givenilir test bulmak zordaAsagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?
Canım cok güzel yazmışssın. Ben de insanların bu davranışlları yüzünden çok üzülüyorum. Kız Çocukları nı torundan bile saymayan büyükler var. Ama düşünüyorum niye böyle? bizimm buralarda kadının hayatı çok zor bence. Yabancılar da tam tersi kızı olsun diye deliriyor. Burada toplumun hali ortada. her gün haberlerde bir kadının , kızın başına bişey gelmiş diye görüyorum, şiddet ,taciz vs. Hadi ggel de üzülme, çok korkuyorum.. keşkee cezalar daha sert olsa. Ya da toplum bu tip olaylara daha çok tepki gösterse. Yanında böyle bişey görse bile kimse ses etmez olmuş. Seyirci kalması bile insan için kendisine Nekadar utanç verici bir durum. Biz neler çekerek yetiştiriyoruz kızlarımızı, hiç birine zarar gelmesin. Kesinlikle kız çocuğu yetiştirip evlendirmek bir erkek çocuğa göre bin kat zor.Maalesef insanların o bakışları kendini ise yaramaz gibi hissettiriyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk 2 çocuğum kızdı ondan sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım. Doktor onlarada kız dedi allah 'ın gücüne gitmesin ama insanların helede eşimin ailesinin bana olan tavırlarını düşündükçe ağladım 21 haftaya kadar doktor kız dedi ikizlerime.
O zamana kadar kız sanıyorduk bebekleri en son kontrolümde gittiğimde malesef bebeklerimin kalbi durmuştu cook ağladım kızlarıma bir şey olmasın hiç oğlum olmasın diye ama elden gelen birşey yok tu bebeklerimi kaybetmiştim
Normal doğumla bebekleri doğurdum ve ikiside erkek ama o saatten sonra cinsiyet umrumda değil di. 9 ay sonra yine hamile kaldım çok şükür bi oğlum oldu. Eşim oğluma bi kardeş daha istedi sukurler olsun 50 günlük bir oğlum var 2 kızım 2 oğlum var su an
Bebeğiniz kız bile olsa üzülmeyin ben su an öyle hissedip oturup ağladığım için çok pişmanım ama gerçekten çevre insanı çok etkiliyor benim yaptığım hatayı yapma çevrene etrafına kulağını tika cinsiyeti ne olursa olsun o senin evladın. Dilerim ki gönlünden geçen olur prensini kucağına alırsın
Nein ilk takib yapmiyorum. Bir kac defa silkelendigi zaman yaptim ama o ay hic tutmadi gec kalmistim herhalde burdan bir arkadasla konusmustum. Ben alman forumlara baktim yumurta gunu ve sonrasi yaptiginda erkek olasiligi yuksekmis diye soylediler nekadar dogru Allah bilir tabi. Aksam yine yapcam. Takvime göre Bugun son gunum. Dun action testleri cift cizgi gosterdi bu clear blue sadece iki gun yumurta dongunusu gosteriyorCanım o testin çift çizgi çıktığı gün diğer dijitalde gülen yüzün çıktığı zaman oluyor dimi ozaman nezaman silinmeye başlıycak takib et ilkmi takibi yapıyorsun birde bu testleri nerden aldın bu zamanda givenilir test bulmak zorda
Daha önceki aylar ovulasyon testi yapmış miydiniz hiç. Pik 1 gün mu sürüyordu 2 gün muAsagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?
Ne kadar zor şeyler yaşamışsın Rabbim naız şeyler ile sınayıp hazırlıyor işte bizleri. Aslında derdim cinsiyet değil. Benim bir annem var babam 17 yaşındaydım öldü. Eşim de öyle pek kimsemiz yok. Ama beni sıkıp boğan annem kız olursa benim adımı koy dedi eşim ben koymam dedi. Ben kalan ömrümde annemi ya da eşimi üzmek istemiyorum ikisinin arasında kalmak hiç istemiyorum ben hassas bir insanım zaten kendimi yer bitiririm. Allah ın o sıkıntıya beni sokmasın inşallah. Ben Rabbim den hayırlısını istiyorum inşallah hayırlı sağlıklı bir oğul nasip eder de korktuklarım ile karşı karşıya kalmamMaalesef insanların o bakışları kendini ise yaramaz gibi hissettiriyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk 2 çocuğum kızdı ondan sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım. Doktor onlarada kız dedi allah 'ın gücüne gitmesin ama insanların helede eşimin ailesinin bana olan tavırlarını düşündükçe ağladım 21 haftaya kadar doktor kız dedi ikizlerime.
O zamana kadar kız sanıyorduk bebekleri en son kontrolümde gittiğimde malesef bebeklerimin kalbi durmuştu cook ağladım kızlarıma bir şey olmasın hiç oğlum olmasın diye ama elden gelen birşey yok tu bebeklerimi kaybetmiştim
Normal doğumla bebekleri doğurdum ve ikiside erkek ama o saatten sonra cinsiyet umrumda değil di. 9 ay sonra yine hamile kaldım çok şükür bi oğlum oldu. Eşim oğluma bi kardeş daha istedi sukurler olsun 50 günlük bir oğlum var 2 kızım 2 oğlum var su an
Bebeğiniz kız bile olsa üzülmeyin ben su an öyle hissedip oturup ağladığım için çok pişmanım ama gerçekten çevre insanı çok etkiliyor benim yaptığım hatayı yapma çevrene etrafına kulağını tika cinsiyeti ne olursa olsun o senin evladın. Dilerim ki gönlünden geçen olur prensini kucağına alırsın
Ne yazık ki öyle ama öyle bi zamandayiz ki oğullarımız bile güvende değil allah evlatlarımızı tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun.Canım cok güzel yazmışssın. Ben de insanların bu davranışlları yüzünden çok üzülüyorum. Kız Çocukları nı torundan bile saymayan büyükler var. Ama düşünüyorum niye böyle? bizimm buralarda kadının hayatı çok zor bence. Yabancılar da tam tersi kızı olsun diye deliriyor. Burada toplumun hali ortada. her gün haberlerde bir kadının , kızın başına bişey gelmiş diye görüyorum, şiddet ,taciz vs. Hadi ggel de üzülme, çok korkuyorum.. keşke yasalar ve cezalar daha sert olsa. Ya da toplum bu tip olaylara daha tepki gösterse. Yanında böyle bişey görse bile kimse ses etmez olmuş. Seyirci kalması bile insan için kendisine Nekadar utanç verici bir durum. Biz neler çekerek yetiştiriyoruz kızlarımızı, hiç birine zarar gelmesin. Kesinlikle kız çocuğu yetiştirip evlendirmek bir erkek çocuğa göre bin kat zor.
Kardesim, bizim elimizden birsey gelmez. Ben esime bazen diyorum sakasindan; Eskiden karilari bosarlarmis erkek cocugu olmuyor diye, Y chromosonun yoksa bak senin sonunda oyle olur okumus kariyla evlendigine pisman olursun diye oda guluyor. Dun tekvir suresini okudum Kiz cocuklarina sucun neydi seni niye gomduler diye soracaklarmis? Insanlar cok cahil Allah bosuna o surede KIZ cocuklarindan bahsetmiyor. Burda kiz cocuklarinin önemli oldugu ve cahilligin bir mumine muslumana INSANA yakisik kalmadigi bir keze daha anlasiliyor. Ben sahsen korkmuyorum. Kaynanam birleresinde ay senin ikincidemi erkek olacakki dedi. Beynimdeki damarlar gerildi; Yoooo dedim. Benim bes kizim olacak adlarida hazir dedim ates toprak yagmur deniz dedim alay ederek. Zoruma gitti tabi. Demekki umuyor. Hic takma bende takmiyorum Allah veriyor cok erkek isterlerse gotursenler kibrisa vallaha vebali boyunlarina yeter be bu ne. Ben bir ara korkuyordum kendimden kiz olursa uzulurum diye sonra dedim Salakmissin? Kendinde bir KADINsin cinsiyetin kiz.Ben baş edemiyorum canım çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum. Rabbim den gelene razı olmakla beraber şeytan ve nefsim beni çok yoruyor. Allahım en doğrusunu bilir ama bir kızın olacak ise etrafımdaki insanları bakışları düşünemiyorum. Allah şeytanın ve nefsimin el ne bırakma beni ne olur. Yardımına ihtiyacım var içimdeki sıkıntılarından beni kurtar
Canım annen vasiyet etmiş anladığım kadarıyla ama eşin istemezse tabi ki koyma sonuçta annen hayatta olsa böyle bir şey yüzünden eşinle aranın bozulacağını bilse kendi ismini çocuğuna vermek ister miydiNe kadar zor şeyler yaşamışsın Rabbim naız şeyler ile sınayıp hazırlıyor işte bizleri. Aslında derdim cinsiyet değil. Benim bir annem var babam 17 yaşındaydım öldü. Eşim de öyle pek kimsemiz yok. Ama beni sıkıp boğan annem kız olursa benim adımı koy dedi eşim ben koymam dedi. Ben kalan ömrümde annemi ya da eşimi üzmek istemiyorum ikisinin arasında kalmak hiç istemiyorum ben hassas bir insanım zaten kendimi yer bitiririm. Allah ın o sıkıntıya beni sokmasın inşallah. Ben Rabbim den hayırlısını istiyorum inşallah hayırlı sağlıklı bir oğul nasip eder de korktuklarım ile karşı karşıya kalmam
Siz beni kız istemiyorum falan dediğimi mi gördünüz ne bu kadar öfke? Ben Rabbim den hayırsız istemedim hamd olsun 3kızım var hamd olsun. Buda kız olursa parçam. Benim beklemediğim planlamadığım bir gebelik sadece Rabbim verdi diye tevekkül ediyorum ve ruh halim kötü. Kaldı ki başka mesajlarda sebeplerini de yazdım. Senşn bana olan öfkeni anlamadım amaKardesim, bizim elimizden birsey gelmez. Ben esime bazen diyorum sakasindan; Eskiden karilari bosarlarmis erkek cocugu olmuyor diye, Y chromosonun yoksa bak senin sonunda oyle olur okumus kariyla evlendigine pisman olursun diye oda guluyor. Dun tekvir suresini okudum Kiz cocuklarina sucun neydi seni niye gomduler diye soracaklarmis? Insanlar cok cahil Allah bosuna o surede KIZ cocuklarindan bahsetmiyor. Burda kiz cocuklarinin önemli oldugu ve cahilligin bir mumine muslumana INSANA yakisik kalmadigi bir keze daha anlasiliyor. Ben sahsen korkmuyorum. Kaynanam birleresinde ay senin ikincidemi erkek olacakki dedi. Beynimdeki damarlar gerildi; Yoooo dedim. Benim bes kizim olacak adlarida hazir dedim ates toprak yagmur deniz dedim alay ederek. Zoruma gitti tabi. Demekki umuyor. Hic takma bende takmiyorum Allah veriyor cok erkek isterlerse gotursenler kibrisa vallaha vebali boyunlarina yeter be bu ne. Ben bir ara korkuyordum kendimden kiz olursa uzulurum diye sonra dedim Salakmissin? Kendinde bir KADINsin cinsiyetin kiz.
Annem hayatta canımCanım annen vasiyet etmiş anladığım kadarıyla ama eşin istemezse tabi ki koyma sonuçta annen hayatta olsa böyle bir şey yüzünden eşinle aranın bozulacağını bilse kendi ismini çocuğuna vermek ister miydi
Bence istemezdi çünkü biz anneler için bizden daha önemli olan çocuklarımız var ve onların mutluluğu her şeyden önce gelir bu yüzden kendini kasma olmadı sen rahat etmeyeceksen arada annenin ismiyle bebeğine hitap edebilirsin
Bu arada basın sağolsun annen için çok üzüldüm mekanı cennet olsun
artık yeni düzende aynı şey erkek çocukları içimde geçerli. Bu hayatın kız veya erkek diye ayrıştırması yok artık. Biz kadınlar ikisini yetiştiriyoruz. İki cinsiyete de adaletli yaklaşırsak terbiyeli, adaletli insanlar yetiştiririz. Doğru analarımızı bebelerimiz hep erkek yanlısı.... halbuki kendileri de kadın degıl mi? Allah bana nasip eder mi bilmiyorum ama bir oğlum olursa şayet kızlarımı nasıl yetiştiriyorsam aynı şekilde oğlumu da öyle yetiştiririm. Sadece yeni nesiller eski nesil gibi Olmamalı. Kendi farkını çocuklarına olan yaklaşımlarıyla ortaya koymali. O zaman çevre baskısı ortadan kalkar diye düşünüyorum.Canım cok güzel yazmışssın. Ben de insanların bu davranışlları yüzünden çok üzülüyorum. Kız Çocukları nı torundan bile saymayan büyükler var. Ama düşünüyorum niye böyle? bizimm buralarda kadının hayatı çok zor bence. Yabancılar da tam tersi kızı olsun diye deliriyor. Burada toplumun hali ortada. her gün haberlerde bir kadının , kızın başına bişey gelmiş diye görüyorum, şiddet ,taciz vs. Hadi ggel de üzülme, çok korkuyorum.. keşkee cezalar daha sert olsa. Ya da toplum bu tip olaylara daha çok tepki gösterse. Yanında böyle bişey görse bile kimse ses etmez olmuş. Seyirci kalması bile insan için kendisine Nekadar utanç verici bir durum. Biz neler çekerek yetiştiriyoruz kızlarımızı, hiç birine zarar gelmesin. Kesinlikle kız çocuğu yetiştirip evlendirmek bir erkek çocuğa göre bin kat zor.
artık yeni düzende aynı şey erkek çocukları içimde geçerli. Bu hayatın kız veya erkek diye ayrıştırması yok artık. Biz kadınlar ikisini yetiştiriyoruz. İki cinsiyete de adaletli yaklaşırsak terbiyeli, adaletli insanlar yetiştiririz. Doğru analarımızı nenelerimiz hep erkek yanlısı.... halbuki kendileri de kadın degıl mi? Allah bana nasip eder mi bilmiyorum ama bir oğlum olursa şayet kızlarımı nasıl yetiştiriyorsam aynı şekilde oğlumu da öyle yetiştiririm. Sadece yeni nesiller eski nesil gibi Olmamalı. Kendi farkını çocuklarına olan yaklaşımlarıyla ortaya koymali. O zaman çevre baskısı ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Okuduğumu bile yanlış anlamışım. O kadar ki ruh halim bende değil. Canım ben beklemediğim plansız süpriz bir hamilelik içinde buldum kendimi. Çocuklarım 9,7,5 yaşındalar. En küçük önümüzdeki sene 1 e başlayacak büyük olan ortaokula tam aktif olmam gereken dönem herşeye sıfırdan başlayacağım. Bunlardan ziyade Rabbim verdiyse bir hayır vardır diyorum ama çevresel faktörler strese sokuyor beni. Rabbim elbet hakkımda hayırlı olanı dilemiştir onca çocuğa hasret insan varken bana nasip etmiş şükürsüzlük edemem. Beni sıkan boğan şey annem kızın olursa benim adım koyulacak dedi, eşim ben koymam dedi. Bu süreçte benim annemden başka kimsem yok annem biraz otoriter keza eşimde öyle. Onların araları açılır arada kalan ben olurum stresi yaşıyorum. Yoksa kızım olacak oğlum olacak stresi değil. Ben çokta. Vazgeçmiştim bebek işinden zaten. Yapı olarak kırılgan hassas bir insanım kendimi yer bitiririm kaldı ki daha cinsiyet bile belli değilken annem üzülürse, bana küser ise sıkıntısı aldı beni. RABBİM e sığınıyorum inşallah beni iki arada bırakmaz.Kardesim, bizim elimizden birsey gelmez. Ben esime bazen diyorum sakasindan; Eskiden karilari bosarlarmis erkek cocugu olmuyor diye, Y chromosonun yoksa bak senin sonunda oyle olur okumus kariyla evlendigine pisman olursun diye oda guluyor. Dun tekvir suresini okudum Kiz cocuklarina sucun neydi seni niye gomduler diye soracaklarmis? Insanlar cok cahil Allah bosuna o surede KIZ cocuklarindan bahsetmiyor. Burda kiz cocuklarinin önemli oldugu ve cahilligin bir mumine muslumana INSANA yakisik kalmadigi bir keze daha anlasiliyor. Ben sahsen korkmuyorum. Kaynanam birleresinde ay senin ikincidemi erkek olacakki dedi. Beynimdeki damarlar gerildi; Yoooo dedim. Benim bes kizim olacak adlarida hazir dedim ates toprak yagmur deniz dedim alay ederek. Zoruma gitti tabi. Demekki umuyor. Hic takma bende takmiyorum Allah veriyor cok erkek isterlerse gotursenler kibrisa vallaha vebali boyunlarina yeter be bu ne. Ben bir ara korkuyordum kendimden kiz olursa uzulurum diye sonra dedim Salakmissin? Kendinde bir KADINsin cinsiyetin kiz.
Ben ofkeli degilim. Ben sizin yazinizdan oyle anladim. Turkcem cok iyi degil. Kotu birseyde demedim? Allah yardimciniz olsun. Hayirlisi herkeze.Siz beni kız istemiyorum falan dediğimi mi gördünüz ne bu kadar öfke? Ben Rabbim den hayırsız istemedim hamd olsun 3kızım var hamd olsun. Buda kız olursa parçam. Benim beklemediğim planlamadığım bir gebelik sadece Rabbim verdi diye tevekkül ediyorum ve ruh halim kötü. Kaldı ki başka mesajlarda sebeplerini de yazdım. Senşn bana olan öfkeni anlamadım ama
Olabilir. Sakin kalin. Sikildiginiz zaman yuruyus yapin disari cikin. Abdest alin. Kendinizi hos etmek icin birseyler yapin.Okuduğumu bile yanlış anlamışım. O kadar ki ruh halim bende değil. Canım ben beklemediğim plansız süpriz bir hamilelik içinde buldum kendimi. Çocuklarım 9,7,5 yaşındalar. En küçük önümüzdeki sene 1 e başlayacak büyük olan ortaokula tam aktif olmam gereken dönem herşeye sıfırdan başlayacağım. Bunlardan ziyade Rabbim verdiyse bir hayır vardır diyorum ama çevresel faktörler strese sokuyor beni. Rabbim elbet hakkımda hayırlı olanı dilemiştir onca çocuğa hasret insan varken bana nasip etmiş şükürsüzlük edemem. Beni sıkan boğan şey annem kızın olursa benim adım koyulacak dedi, eşim ben koymam dedi. Bu süreçte benim annemden başka kimsem yok annem biraz otoriter keza eşimde öyle. Onların araları açılır arada kalan ben olurum stresi yaşıyorum. Yoksa kızım olacak oğlum olacak stresi değil. Ben çokta. Vazgeçmiştim bebek işinden zaten. Yapı olarak kırılgan hassas bir insanım kendimi yer bitiririm kaldı ki daha cinsiyet bile belli değilken annem üzülürse, bana küser ise sıkıntısı aldı beni. RABBİM e sığınıyorum inşallah beni iki arada bırakmaz.
Hayırlısı artık geçecek bu zamanlar diyerek sakin kalmaya çalışıyorum Rabbim inşallah güç kuvvet versin. Sizde kusur bakmayın yanlış anladık birbirimiziOlabilir. Sakin kalin. Sikildiginiz zaman yuruyus yapin disari cikin. Abdest alin. Kendinizi hos etmek icin birseyler yapin.
Pardon canım yanlış okumuşum eşin izin vermiyorsa annen anlayışla karşılayacaktır sonuçta senin huzurun söz konusu bence annene şimdiden söyle eğer kız olursa eşim adını koymayacak de hazırlıklı olsun ve inş erkek olur bu durumdan kurtulursunAnnem hayatta canımçok şükür o yüzden geriliyorum ya adını konmayacağını görecek ve eşimle araları açılacak diye korkuyorum
Genelde de ikigün ama bazıları birgün de yumurta gelişip çatlayabiliyor o nedenle sıkı takib etmelisin sadece yumurtlama günü değil birkaç şeyde var mesela diyet alkali beslenme gibi şeylerde etkiliyor sadece yumurta ile olmuyor malesef yada dek getirmiyor çoğunlukla olabilirler çift çizgi çıktıktan 24 ile 48 saat arasında çatlama oluyor aslında hamileliğin oluşma ihtimali ozaman daha yüksek doktor takibinde olmadan kesin bilinemez çünkü yumurta olsada o hormon salgılanıyor olmasada doktor bakıp yumurtan oluşmuş derse lh hormonu arttıkça yumurta gelişip büyüyor çift çizgi olduğunda yeteri olgunluğa ulaşmış tüplerden ayrılmaya hasır demek oluyor ayrılırken ilişki olursa tüplerde emriyo oluşuyor ayrılma zamanına çatlama deniliyordu nedeni kabuk zarından ayrılıp yola çıkıyor bu zamana çatlama deniliyor işteNein ilk takib yapmiyorum. Bir kac defa silkelendigi zaman yaptim ama o ay hic tutmadi gec kalmistim herhalde burdan bir arkadasla konusmustum. Ben alman forumlara baktim yumurta gunu ve sonrasi yaptiginda erkek olasiligi yuksekmis diye soylediler nekadar dogru Allah bilir tabi. Aksam yine yapcam. Takvime göre Bugun son gunum. Dun action testleri cift cizgi gosterdi bu clear blue sadece iki gun yumurta dongunusu gosteriyor
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerlePardon canım yanlış okumuşum eşin izin vermiyorsa annen anlayışla karşılayacaktır sonuçta senin huzurun söz konusu bence annene şimdiden söyle eğer kız olursa eşim adını koymayacak de hazırlıklı olsun ve inş erkek olur bu durumdan kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?