Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
QUOTE="naznaz16, post: 62291993, member: 581482"]
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
[/QUOTE]
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına

Canm hiç kimsenin yorumunu fazla takmayın. Kizin varmış Allah uzun ömür versin sağlıcakla. Bu da Oglum olsun inşallah demenin nesi kötü. Olur inşallah sağlıcakla bir oglun olur buda . Isim konusunda eğer kiz olursa annenin adını koyasın varsa koy bence o kadar taşıyoruz isim koyma hakkı fazlasıyla var . Hiç kendini eşine karşı ezik falan da hissetme ola ki öyle bir his olur . Malûm toplum kızı olanı ezikler genelde . O psikolojiye de sürükler insanı. Rabbim sağlıcakli gönlünce erkek evlat nasip etsin iki meyveden isteyenleri rızıklandırsin Rabbim .

Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
[/QUOTE]
Kuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canim

Bu dediklerinin hepsini ve artı olarak 50 tane daha fazla seyi yaptım ama içmiyor bana mısın demiyor
Asagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?
Canım testin pik olmak üzere teste devam et sıkı takip yap
Senin bebiş erkek inşallah ismi hazırla

Teşekkür ederim canım güzel dileklein için. Eşim çok şükür öyle bir baskısı tok hayırlı evlat olsun erkek olup hayırsız olacaksa der hep. Kimsemiz yok öyle baskı yakacak aşağılayacak. Ama annem de eşimde diktatör annem koyarsın diyor eşim koymam diyor olan bana oluyor arada. İnşallah Rabbim o sıkıntıya düşürmez Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu dediklerinin hepsini ve artı olarak 50 tane daha fazla seyi yaptım ama içmiyor bana mısın demiyor

Canım testin pik olmak üzere teste devam et sıkı takip yap

Senin bebiş erkek inşallah ismi hazırla
Ay kuzum benim ne güzel dedin hayırlısı ile inşallah. İsmi ne olursa olsun.i ben koyamayacağım galiba. Ama ne güzel unut verdin bana öyle

Kuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canim
[/QUOTE]
Benim 5+1 de kan değeri 764 tü bu değerde gözükmez ama bakalım dedi hemen kese göründü.

[/QUOTE]
Amin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşey

[/QUOTE]
Günüm gelmeden göğsüm aşırı şekilde kaşınmaya başladı onun dışında hiç bir şey hissetmedim

N naznaz16 canım benim 5+6 da kalp atışını duyduk doktor adet tarihini doğru söylediğine emin misin dedi evet dedim takvimimde vardı o zaman hemen tutmuş bu bebek dedi

Günüm gelmeden göğsüm aşırı şekilde kaşınmaya başladı onun dışında hiç bir şey hissetmedim
[/QUOTE]
Allah Allah benimde kasinti varda genelikle olur yani adet olacgim zamanda olur bazende hic olmuyo

Ay kuzum benim ne güzel dedin hayırlısı ile inşallah. İsmi ne olursa olsun.i ben koyamayacağım galiba. Ama ne güzel unut verdin bana öyle
Benim 5+1 de kan değeri 764 tü bu değerde gözükmez ama bakalım dedi hemen kese göründü.
[/QUOTE]
Erkek inşallah içime öyle dogdu hem kaza bebekleri genelde erkek olur

Amin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşey
[/QUOTE]
Allah gonlundekini nasip.etsin canim

[/QUOTE]
Bende çok yaşadım iki kızımda da çok fazla neredeyse 9 ay kustum ikisinde de öyle bir belirtim olmazsa sanırım o an daha çok umut edebilirim daha bakalım bi deneme yapalım da yazarız inşallah bizde belirtileri siz daha tecrübeli olacağınız için ozaman simdilerde not alın

N naznaz16 canım benim 5+6 da kalp atışını duyduk doktor adet tarihini doğru söylediğine emin misin dedi evet dedim takvimimde vardı o zaman hemen tutmuş bu bebek dedi

Ben daha doktora gidemedim ki bir gitsem
Erkek inşallah içime öyle dogdu hem kaza bebekleri genelde erkek olur
[/QUOTE]

Benim 3. Kızımda spiral kazası amin inşallah kuzum
Allah gonlundekini nasip.etsin canim
[/QUOTE]

Amin cümlemize
Bende çok yaşadım iki kızımda da çok fazla neredeyse 9 ay kustum ikisinde de öyle bir belirtim olmazsa sanırım o an daha çok umut edebilirim daha bakalım bi deneme yapalım da yazarız inşallah bizde belirtileri siz daha tecrübeli olacağınız için ozaman simdilerde not alın
[/QUOTE]

Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ben sana tek tek söylerim belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…