- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.761
Ah benim cnm az kaldı hayirlisylasoda dan , karbonattan ve muzdan nefret ediyorum
Canm hiç kimsenin yorumunu fazla takmayın. Kizin varmış Allah uzun ömür versin sağlıcakla. Bu da Oglum olsun inşallah demenin nesi kötü. Olur inşallah sağlıcakla bir oglun olur buda . Isim konusunda eğer kiz olursa annenin adını koyasın varsa koy bence o kadar taşıyoruz isim koyma hakkı fazlasıyla var . Hiç kendini eşine karşı ezik falan da hissetme ola ki öyle bir his olur . Malûm toplum kızı olanı ezikler genelde . O psikolojiye de sürükler insanı. Rabbim sağlıcakli gönlünce erkek evlat nasip etsin iki meyveden isteyenleri rızıklandırsin Rabbim .Siz beni kız istemiyorum falan dediğimi mi gördünüz ne bu kadar öfke? Ben Rabbim den hayırsız istemedim hamd olsun 3kızım var hamd olsun. Buda kız olursa parçam. Benim beklemediğim planlamadığım bir gebelik sadece Rabbim verdi diye tevekkül ediyorum ve ruh halim kötü. Kaldı ki başka mesajlarda sebeplerini de yazdım. Senşn bana olan öfkeni anlamadım ama
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başınaQUOTE="naznaz16, post: 62291993, member: 581482"]
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
Bu dediklerinin hepsini ve artı olarak 50 tane daha fazla seyi yaptım ama içmiyor bana mısın demiyorBebiş nasıl oldu yemesi düzeldi mi ilk zamanlar bende çok çektim bu dertten zinko kullandım ben birde aksamlarıasaj yap karnına ayakların altına birde yüzü koyun yatır poposunun üstüne avucunu bombeli yap bir buda güzel gaz çıkartıyor yukarı doğru sıvazla vurduktan sonra hastanedeki hemşireler böyle çıkarıyorlar bebişlerin gazlarını emmiyormu mama verdiğini demiştin galiba
Canım testin pik olmak üzere teste devam et sıkı takip yapAsagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?
Senin bebiş erkek inşallah ismi hazırlaAma üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
Teşekkür ederim canım güzel dileklein için. Eşim çok şükür öyle bir baskısı tok hayırlı evlat olsun erkek olup hayırsız olacaksa der hep. Kimsemiz yok öyle baskı yakacak aşağılayacak. Ama annem de eşimde diktatör annem koyarsın diyor eşim koymam diyor olan bana oluyor arada. İnşallah Rabbim o sıkıntıya düşürmezCanm hiç kimsenin yorumunu fazla takmayın. Kizin varmış Allah uzun ömür versin sağlıcakla. Bu da Oglum olsun inşallah demenin nesi kötü. Olur inşallah sağlıcakla bir oglun olur buda . Isim konusunda eğer kiz olursa annenin adını koyasın varsa koy bence o kadar taşıyoruz isim koyma hakkı fazlasıyla var . Hiç kendini eşine karşı ezik falan da hissetme ola ki öyle bir his olur . Malûm toplum kızı olanı ezikler genelde . O psikolojiye de sürükler insanı. Rabbim sağlıcakli gönlünce erkek evlat nasip etsin iki meyveden isteyenleri rızıklandırsin Rabbim .
Ay kuzum benim ne güzel dedin hayırlısı ile inşallah. İsmi ne olursa olsun.i ben koyamayacağım galiba. Ama ne güzel unut verdin bana öyleBu dediklerinin hepsini ve artı olarak 50 tane daha fazla seyi yaptım ama içmiyor bana mısın demiyor
Canım testin pik olmak üzere teste devam et sıkı takip yap
Senin bebiş erkek inşallah ismi hazırla
Kuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canimInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başınaQUOTE="naznaz16, post: 62291993, member: 581482"]
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
ay canım inşallah ya tiksindim artık zaten sevdiğim şeyler değildi tamamen bulantı geldiAh benim cnm az kaldı hayirlisylailaç gibi düşün..ic ye gitsin yerini bulsun
Kuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canimInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
Günüm gelmeden göğsüm aşırı şekilde kaşınmaya başladı onun dışında hiç bir şey hissetmedimKuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canim
Anladim canimGECEGOZLUMMM canım parçalayacaktım neredeyse o derece çok kaşınıyordu benim daha önce hiç böyle kasinmadi
Ay kuzum benim ne güzel dedin hayırlısı ile inşallah. İsmi ne olursa olsun.i ben koyamayacağım galiba. Ama ne güzel unut verdin bana öyle
Benim 5+1 de kan değeri 764 tü bu değerde gözükmez ama bakalım dedi hemen kese göründü.Kuzum peki deneme yaptiktan sonra.nasil degisiklikler hissedin vucudunda daha hamile kaldigini anlamadan once o surecde neler oldu hatirliyomusun canim
Amin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşeyInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
Kiz bi cee eeee dedin kayboldun. Nerdesin?Kızlar ben geldimçekilin yoldan
Amin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşeyInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
Erkek inşallah içime öyle dogduBenim 5+1 de kan değeri 764 tü bu değerde gözükmez ama bakalım dedi hemen kese göründü.
Allah gonlundekini nasip.etsin canimAmin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşey
Bende çok yaşadım iki kızımda da çok fazla neredeyse 9 ay kustum ikisinde deAmin inşallah canım. Benim 5+1 de kan değeri 764tü alttan gözükmez ama dedi hemen kese yi gördü. Diğer hamileliklerimde hep kustum bunda yok daha öyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?