- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.781
İyide ne yiyor bu sıpa :))Bu dediklerinin hepsini ve artı olarak 50 tane daha fazla seyi yaptım ama içmiyor bana mısın demiyor
Canım testin pik olmak üzere teste devam et sıkı takip yap
Senin bebiş erkek inşallah ismi hazırla
Benim ceza puanım fazla ceza geldi mi uzun sürüyorBenim ban kısa sürdü seninki neden böyle uzadı
Ya benimm sorma ya günleri saatleri saydımHosgeldin kiz gozumuz yollarda kaldi
Saol ne diyimHoşgelmişsin de rahat durucanmı artık bak herkes seni özledi :)) seni buranın yaramazı ilan ettim gittialanında teksin
Kız internetim bittiKiz bi cee eeee dedin kayboldun. Nerdesin?
Adetim biter bugğn yarın. bakalım neler olacak bakak görekNeler yaptın ne durumdasin şimdi.. aldık gerçi haberlerini az da olsa
Ee anlat hele kizAdetim biter bugğn yarın. bakalım neler olacak bakak görek
Ne güzel anlatmışsınMaalesef insanların o bakışları kendini ise yaramaz gibi hissettiriyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk 2 çocuğum kızdı ondan sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım. Doktor onlarada kız dedi allah 'ın gücüne gitmesin ama insanların helede eşimin ailesinin bana olan tavırlarını düşündükçe ağladım 21 haftaya kadar doktor kız dedi ikizlerime.
O zamana kadar kız sanıyorduk bebekleri en son kontrolümde gittiğimde malesef bebeklerimin kalbi durmuştu cook ağladım kızlarıma bir şey olmasın hiç oğlum olmasın diye ama elden gelen birşey yok tu bebeklerimi kaybetmiştim
Normal doğumla bebekleri doğurdum ve ikiside erkek ama o saatten sonra cinsiyet umrumda değil di. 9 ay sonra yine hamile kaldım çok şükür bi oğlum oldu. Eşim oğluma bi kardeş daha istedi sukurler olsun 50 günlük bir oğlum var 2 kızım 2 oğlum var su an
Bebeğiniz kız bile olsa üzülmeyin ben su an öyle hissedip oturup ağladığım için çok pişmanım ama gerçekten çevre insanı çok etkiliyor benim yaptığım hatayı yapma çevrene etrafına kulağını tika cinsiyeti ne olursa olsun o senin evladın. Dilerim ki gönlünden geçen olur prensini kucağına alırsın
Ne anlatiyim kız kocamla meyve keyfi yapıyozEe anlat hele kiz
Afiyet olsun canim. Doktorla konustun mu yumurta takibi icinNe anlatiyim kız kocamla meyve keyfi yapıyoz
Vala cnm randevum ayın yedisine inşallah. Geçen rastgele bi doktora gittim hiç ilgilenmedi bide yoğundu diye çokda Bişey demedim bakalım bu hafta gidecem. Herşey yolunda giderse bu ay deneyecem inşallah. Olmazsa istediğim gibi gelişmezse şubata kalırAfiyet olsun canim. Doktorla konustun mu yumurta takibi icin
Hayirlisi olsun insAllah. Keske daha once gidip konussaydinVala cnm randevum ayın yedisine inşallah. Geçen rastgele bi doktora gittim hiç ilgilenmedi bide yoğundu diye çokda Bişey demedim bakalım bu hafta gidecem. Herşey yolunda giderse bu ay deneyecem inşallah. Olmazsa istediğim gibi gelişmezse şubata kalır
Valla napim akıl edemedim. Galiba benşm iş yatacak gibiHayirlisi olsun insAllah. Keske daha once gidip konussaydin
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başınaQUOTE="naznaz16, post: 62291993, member: 581482"]
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
Valla elimde deil napim.
Nasıl yani erken döllenince erkek mi oluyırInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
GenellikleNasıl yani erken döllenince erkek mi oluyır
haftaya cuma gel dedi doktor ama ben daha önce gidicem cuma 10. Gün oluyor. ya daha önce olursa yumurtlama, kafayı yemek üzereyim, stres zaten saçlarımı beyazlatti .Allah nasip ederse bu çabayla olacak inşallah. vücut kimyam bozuldu resmen
Ay sen çok yaşahaftaya cuma gel dedi doktor ama ben daha önce gidicem cuma 10. Gün oluyor. ya daha önce olursa yumurtlama, kafayı yemek üzereyim, stres zaten saçlarımı beyazlatti .Allah nasip ederse bu çabayla olacak inşallah. vücut kimyam bozuldu resmen
sende canım sendeAy sen çok yaşa
Sorma ya ben saçma sapan rüyalar görüyorum. Ama nasıl saçma yani görme erkek bebekle ilgili. Valla dediğin gibi saçım beyazkayacak Diye korkuyorum bakalım rabbim çabamızı görsün inşallah. Tabi cnm bu yönetim yanında bşde dualarını da aksatma tabi. Duanın gücüne inanıyorum rabbim elimizi geri çevirmez inşallahsende canım sendeben bu stresle çok yaşamam, hayatımın her alanını ele geciriyor gıcık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?