Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim ban kısa sürdü seninki neden böyle uzadı
Benim ceza puanım fazla ceza geldi mi uzun sürüyor
Hosgeldin kiz gozumuz yollarda kaldi
Ya benimm sorma ya günleri saatleri saydım
Hoşgelmişsin de rahat durucanmı artık bak herkes seni özledi :)) seni buranın yaramazı ilan ettim gitti alanında teksin
Saol ne diyim valla durmak zorundayım bu ay
Kiz bi cee eeee dedin kayboldun. Nerdesin?
Kız internetim bitti
K Khvekokusu20 hoş buldum bebeğim

Merhaba arkadaşlar hamile değilim hiç de olmadım ama çevrem de test edip onayladığımız kadarıyla ilk kim boşalırsa bebeğin cinsiyeti o oluyomuş ve kimin sıvısı daha fazlaysa huyu da o tarafa çekiyomuş
Hemen anlatıyorum.
ilk kadın boşaldı ve suyu erkeğe göre daha fazla bebek koz oluyor ve anne tarafına çekiyo
İlk erkek boşaldı ve suyu kadından daha fazla bebek erkek oluyo ve huyu baba tarafına çekiyo (bu bir alim tarafından paylaşılan BİLGİ isteyen araştıra bilir)
İnşaAllah anlata bilmişimdir
Doktorlar adete yakın zaman ilişki olursa cinsiyet kız olur yumurtlama zamanı ve Adet bitimi ilişki olursa cinsiyet erkek olur diyo

Ne güzel anlatmışsın gerçekten neden var bu baskı ya. Sanki biz yapıyoruz kızı erkeği haşa

Afiyet olsun canim. Doktorla konustun mu yumurta takibi icin
Vala cnm randevum ayın yedisine inşallah. Geçen rastgele bi doktora gittim hiç ilgilenmedi bide yoğundu diye çokda Bişey demedim bakalım bu hafta gidecem. Herşey yolunda giderse bu ay deneyecem inşallah. Olmazsa istediğim gibi gelişmezse şubata kalır

Hayirlisi olsun insAllah. Keske daha once gidip konussaydin

QUOTE="naznaz16, post: 62291993, member: 581482"]
Ama üzülür ve dediğim gibi otoriter bir annem var. Belki oğlum olur hiç uğraşmam böyle şeylerle
Inş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
[/QUOTE]
Nasıl yani erken döllenince erkek mi oluyır

Sters yapmayin canim bi sende bide L Laladunya de cok stres goruyorum. Inaniyorum Rabbim hayirlisiyla nasip edicek bizlere insAllah
Valla elimde deil napim. Ee başka varmı deneyecek olan çoğu kişi vazgeçmiş gibi
Prensesim2016 ocağın ilk talihlisi sen oldun maşallah valla görğnce havalara uçtum. Acelen neydi sıra benimdi oyunbozarlık yaptın

Nasıl yani erken döllenince erkek mi oluyır
[/QUOTE]
Genellikle

Sters yapmayin canim bi sende bide L Laladunya de cok stres goruyorum. Inaniyorum Rabbim hayirlisiyla nasip edicek bizlere insAllah
haftaya cuma gel dedi doktor ama ben daha önce gidicem cuma 10. Gün oluyor. ya daha önce olursa yumurtlama, kafayı yemek üzereyim, stres zaten saçlarımı beyazlatti .Allah nasip ederse bu çabayla olacak inşallah. vücut kimyam bozuldu resmen

Ay sen çok yaşa

sende canım sende ben bu stresle çok yaşamam, hayatımın her alanını ele geciriyor gıcık şey
Sorma ya ben saçma sapan rüyalar görüyorum. Ama nasıl saçma yani görme erkek bebekle ilgili. Valla dediğin gibi saçım beyazkayacak Diye korkuyorum bakalım rabbim çabamızı görsün inşallah. Tabi cnm bu yönetim yanında bşde dualarını da aksatma tabi. Duanın gücüne inanıyorum rabbim elimizi geri çevirmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…