- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.801
10 erkek doğursak niye erkek demezler ama 2 kız üst üste doğurdun mu sanki senin kabahatin eksikliğin gibi davranıyorlar ne yazık ki. O bakışlara imalara çok maruz kaldım. Allah tan istedim çok şükür 2 'de oğlum oldu allah olmayan herkese nasip etsinNe güzel anlatmışsıngerçekten neden var bu baskı ya. Sanki biz yapıyoruz kızı erkeği haşa
önceliğim tabiki Allahtan istemek canım, hakkımda hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa versin Allah yoksa vermesin zaten, yontemlerden midem bulandı artıkSorma ya ben saçma sapan rüyalar görüyorum. Ama nasıl saçma yani görme erkek bebekle ilgili. Valla dediğin gibi saçım beyazkayacak Diye korkuyorum bakalım rabbim çabamızı görsün inşallah. Tabi cnm bu yönetim yanında bşde dualarını da aksatma tabi. Duanın gücüne inanıyorum rabbim elimizi geri çevirmez inşallah
Ne güzel senşn olmuş rabbim sana bağışlasın darısı bize olsun sağlıklı hayırlı bi şekilde. Ben bide güneydoğudayım burdaki baskıyı sen düşün. Tamam yüzüme yüzüme kimse çok çok kötü vii demedi ama imalar vsr ve çok kötü hissettiriyor10 erkek doğursak niye erkek demezler ama 2 kız üst üste doğurdun mu sanki senin kabahatin eksikliğin gibi davranıyorlar ne yazık ki. O bakışlara imalara çok maruz kaldım. Allah tan istedim çok şükür 2 'de oğlum oldu allah olmayan herkese nasip etsin
Amin canım bizlere de dua et10 erkek doğursak niye erkek demezler ama 2 kız üst üste doğurdun mu sanki senin kabahatin eksikliğin gibi davranıyorlar ne yazık ki. O bakışlara imalara çok maruz kaldım. Allah tan istedim çok şükür 2 'de oğlum oldu allah olmayan herkese nasip etsin
Kesinlikle. Bide bakarsın bu sene erkek dolar bu topik. Allahım duy sesimizi. Allah şahidim hep dua ediyorum sizede. Allah rızası için sizde unutmayın beni. Kimin duası kabul olur belli olmazönceliğim tabiki Allahtan istemek canım, hakkımda hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa versin Allah yoksa vermesin zaten, yontemlerden midem bulandı artık
Kız bende güneydoğu seni çok iyi anlıyorumNe güzel senşn olmuş rabbim sana bağışlasın darısı bize olsun sağlıklı hayırlı bi şekilde. Ben bide güneydoğudayım burdaki baskıyı sen düşün. Tamam yüzüme yüzüme kimse çok çok kötü vii demedi ama imalar vsr ve çok kötü hissettiriyor
Anaa bide bakarsın yakınımdasınKız bende güneydoğu seni çok iyi anlıyorum
Ben şokŞaka yapıyorsun
tabi cnm Burada kim kız kim erkek bebek istiyorsa Allah nasip etsin insallahKesinlikle. Bide bakarsın bu sene erkek dolar bu topik. Allahım duy sesimizi. Allah şahidim hep dua ediyorum sizede. Allah rızası için sizde unutmayın beni. Kimin duası kabul olur belli olmaz
Kız nerde oturuyon özele gelAmanın demek buradakilerin huyu böyle
Aminnntabi cnm Burada kim kız kim erkek bebek istiyorsa Allah nasip etsin insallah
Ewdeyim canm dinleniyorum nefesimi kesiyor bu sipa benim yoruyor beni bide bebek arabası baktik bugun karar veremedim ya nasil birsey alsamm ki
Canim hafif ve tek elle kapanabilir olmasina dikkat et. Bide tam yatar olsun.Ewdeyim canm dinleniyorum nefesimi kesiyor bu sipa benim yoruyor beni bide bebek arabası baktik bugun karar veremedim ya nasil birsey alsamm ki
Normal bişi al ne alacanEwdeyim canm dinleniyorum nefesimi kesiyor bu sipa benim yoruyor beni bide bebek arabası baktik bugun karar veremedim ya nasil birsey alsamm ki
Aynen cnm katılıyorumCanim hafif ve tek elle kapanabilir olmasina dikkat et. Bide tam yatar olsun.
Travel model bakiyorum ama tek elle kapanan araba var mi ki yaCanim hafif ve tek elle kapanabilir olmasina dikkat et. Bide tam yatar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?