Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne güzel anlatmışsın gerçekten neden var bu baskı ya. Sanki biz yapıyoruz kızı erkeği haşa
10 erkek doğursak niye erkek demezler ama 2 kız üst üste doğurdun mu sanki senin kabahatin eksikliğin gibi davranıyorlar ne yazık ki. O bakışlara imalara çok maruz kaldım. Allah tan istedim çok şükür 2 'de oğlum oldu allah olmayan herkese nasip etsin

önceliğim tabiki Allahtan istemek canım, hakkımda hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa versin Allah yoksa vermesin zaten, yontemlerden midem bulandı artık

Ne güzel senşn olmuş rabbim sana bağışlasın darısı bize olsun sağlıklı hayırlı bi şekilde. Ben bide güneydoğudayım burdaki baskıyı sen düşün. Tamam yüzüme yüzüme kimse çok çok kötü vii demedi ama imalar vsr ve çok kötü hissettiriyor

Amin canım bizlere de dua et

önceliğim tabiki Allahtan istemek canım, hakkımda hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa versin Allah yoksa vermesin zaten, yontemlerden midem bulandı artık
Kesinlikle. Bide bakarsın bu sene erkek dolar bu topik. Allahım duy sesimizi. Allah şahidim hep dua ediyorum sizede. Allah rızası için sizde unutmayın beni. Kimin duası kabul olur belli olmaz

Kız bende güneydoğu seni çok iyi anlıyorum

Kesinlikle. Bide bakarsın bu sene erkek dolar bu topik. Allahım duy sesimizi. Allah şahidim hep dua ediyorum sizede. Allah rızası için sizde unutmayın beni. Kimin duası kabul olur belli olmaz
tabi cnm Burada kim kız kim erkek bebek istiyorsa Allah nasip etsin insallah

Ewdeyim canm dinleniyorum nefesimi kesiyor bu sipa benim yoruyor beni bide bebek arabası baktik bugun karar veremedim ya nasil birsey alsamm ki
Normal bişi al ne alacan valla öyle arabalar varki 2 3 bin TL lik faln Hiç uğraşma ben 200 TL lik olanlardan aldm kullanıyom sapasağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…