- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.821
Nasıl yani erken döllenince erkek mi oluyırInş erkek olur ben son gebeligimde 4 haftalıkken anladım erkek olduğunu çünkü doktora gittim alttan muayene etmem gerek 4 haftalık kese alttan gözükür dedi bi ihtimal karından baktı ve keseyi gördük Erken döllenme dedi o an anladım erkek olduğunu. Darısı senin ve burdaki diğer arkadaşların başına
Sürüşü kolay olanlara bakiyorum o da travel modeller genelde 750 1000 tl arasi degisiyor fiyatlarNormal bişi al ne alacanvalla öyle arabalar varki 2 3 bin TL lik faln Hiç uğraşma ben 200 TL lik olanlardan aldm kullanıyom sapasağlam
Yatma pozisyonu olsun diyor. Bebek uyuyunca yatağı dik yapıyorsun yatak gibiTravel model bakiyorum ama tek elle kapanan araba var mi ki yatam yatar derken
İnglesina var ama çok pahalı genelde ikinci eli alınıyor zaten eskimiyor bile :))Travel model bakiyorum ama tek elle kapanan araba var mi ki yatam yatar derken
Oda pahalı aslında da al gitsin feda olsun yeğenimeSürüşü kolay olanlara bakiyorum o da travel modeller genelde 750 1000 tl arasi degisiyor fiyatlar
Acemilik idare etYatma pozisyonu olsun diyor. Bebek uyuyunca yatağı dik yapıyorsun yatak gibi
Evet canim var. Tam yatar sirt kisminin tamamen inmesi demek canimTravel model bakiyorum ama tek elle kapanan araba var mi ki yatam yatar derken
Ilk ya heves var ışteOda pahalı aslında da al gitsin feda olsun yeğenime
Oo 3 bin mı 6 bine bile var eşime gösteriyorum birtane vosvos alırım onla gezin ne o diyor:))))Normal bişi al ne alacanvalla öyle arabalar varki 2 3 bin TL lik faln Hiç uğraşma ben 200 TL lik olanlardan aldm kullanıyom sapasağlam
Baktiklarim oyle zaten ana kucagi gibi dum duz yatiyorlar cok secenek oluncada kafam karışıyor fikir almak istedim kardeşim 4-5 araba değişti hic birini tek elle kapatamadim cok ugrasmam lazim sanirimEvet canim var. Tam yatar sirt kisminin tamamen inmesi demek canim
Aynen 15 bine kadar bile var ya dedigin gibi araba alınır bebek arabsi niyetineOo 3 bin mı 6 bine bile var eşime gösteriyorum birtane vosvos alırım onla gezin ne o diyor:))))
Aslında hakediyoruz da dimi ama bukadar çabaya bence alınır da ne sanki bebek arabası fiyatınaAynen 15 bine kadar bile var ya dedigin gibi araba alınır bebek arabsi niyetine
İnglesina nın ikinci elini al temiz bulursan balta yaoınonda varsa ciddi çok güzel araba okadar araba araştırdım bunu beğendim ama alamadm aksilik işteBaktiklarim oyle zaten ana kucagi gibi dum duz yatiyorlar cok secenek oluncada kafam karışıyor fikir almak istedim kardeşim 4-5 araba değişti hic birini tek elle kapatamadim cok ugrasmam lazim sanirim
Valla hak ediyoruz o kadar ugras veren biziz aslinda kendimize alsak birşeyler daha mantikliAslında hakediyoruz da dimi ama bukadar çabaya bence alınır da ne sanki bebek arabası fiyatına
Eşim bulmuş atmis görüntü hos duruyorİnglesina nın ikinci elini al temiz bulursan balta yaoınonda varsa ciddi çok güzel araba okadar araba araştırdım bunu beğendim ama alamadm aksilik işte
Helal olsun doğru demiş vallaOo 3 bin mı 6 bine bile var eşime gösteriyorum birtane vosvos alırım onla gezin ne o diyor:))))
Kız bu pahalı valla hiç bakma,Eşim bulmuş atmis görüntü hos duruyorbi bakayım letgodan falan ilk çocuğa ikinci el taraftari degilim ama bakmakda fayda var
Yok kiz fiyat cikmamis 700 tlKız bu pahalı valla hiç bakma,
Şaka yapıyon valla kaçırma o zmn. Kardeşim aldı 1500 bişeydiYok kiz fiyat cikmamis 700 tl
Model farklidir belki canim yoksa o kadar fark olmazŞaka yapıyon valla kaçırma o zmn. Kardeşim aldı 1500 bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?