Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nasıl yani erken döllenince erkek mi oluyır
[/QUOTE]
Yok canım ne alakası var benimkini bu belki gatırlarsın yumurtlamadan 8 gün sonra lekelenme oldu ve hamileydim hemende yükseldi daha adetim gelemden hemde oo :))

Normal bişi al ne alacan valla öyle arabalar varki 2 3 bin TL lik faln Hiç uğraşma ben 200 TL lik olanlardan aldm kullanıyom sapasağlam
Oo 3 bin mı 6 bine bile var eşime gösteriyorum birtane vosvos alırım onla gezin ne o diyor:))))

Evet canim var. Tam yatar sirt kisminin tamamen inmesi demek canim
Baktiklarim oyle zaten ana kucagi gibi dum duz yatiyorlar cok secenek oluncada kafam karışıyor fikir almak istedim kardeşim 4-5 araba değişti hic birini tek elle kapatamadim cok ugrasmam lazim sanirim

Baktiklarim oyle zaten ana kucagi gibi dum duz yatiyorlar cok secenek oluncada kafam karışıyor fikir almak istedim kardeşim 4-5 araba değişti hic birini tek elle kapatamadim cok ugrasmam lazim sanirim
İnglesina nın ikinci elini al temiz bulursan balta yaoınonda varsa ciddi çok güzel araba okadar araba araştırdım bunu beğendim ama alamadm aksilik işte

İnglesina nın ikinci elini al temiz bulursan balta yaoınonda varsa ciddi çok güzel araba okadar araba araştırdım bunu beğendim ama alamadm aksilik işte
Eşim bulmuş atmis görüntü hos duruyor bi bakayım letgodan falan ilk çocuğa ikinci el taraftari degilim ama bakmakda fayda var

Eklentiler

• Screenshot_20200104-235734.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…