Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eşim bulmuş atmis görüntü hos duruyor bi bakayım letgodan falan ilk çocuğa ikinci el taraftari degilim ama bakmakda fayda var
Yok onu alma sakın hantal o hiçte kullanışlı değil iki elinle zor alırsın puseti bile koysan ben sana atayım bakarsın

Tecrube iste ben tentesinin kapanmasina hic bakmadim meselâ bide ana olacammmm
Oda iyi Ben hamileyken kıyafet bile almadım hiç hepsini anam aldı. Senin analığın bin çeker benşm yanımda doğurana kadar analık duygusu bile yoktu

Oda iyi Ben hamileyken kıyafet bile almadım hiç hepsini anam aldı. Senin analığın bin çeker benşm yanımda doğurana kadar analık duygusu bile yoktu
deli ya bende de cok yok karnimi sewim konusayim hic aklima gelmiyor yapi meselesi mi nedir bilmiyorum ama hazirliklarimi yapiyorum

deli ya bende de cok yok karnimi sewim konusayim hic aklima gelmiyor yapi meselesi mi nedir bilmiyorum ama hazirliklarimi yapiyorum
Konuşma falan bende de yoktu sadece tekme atınca anlıyordum karnımda insan olduğunun ha tekme atıyor minik falan diyordm yalandan

Aynen aynen tekmelrini takip ediyorum disardan belli olacak mi diye bakiyorum
Valla bazen belli oluyor. Hatta ben aşırı yağlı yemek yiyince hıçkırıklarını hissediyordum cidden 2 3 saniyede bir hopluyordu ve herkes görüyordu daha anasının karnındayken iştahlıymış. Şimdi görmeyin iştahlarını maşallah

Yeme sorunu her cocukda mi oluyor ya senden gecinmeyi seviyormuş demek simdi o tadi bulamiyor belli ki

Yeme sorunu her cocukda mi oluyor ya senden gecinmeyi seviyormuş demek simdi o tadi bulamiyor belli ki
Valla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diye kahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…