- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.841
2 sene önce aldı o. Valla bilmiyorm belki marka farklı ama bu daha hoş duruyor sannnkimmModel farklidir belki canim yoksa o kadar fark olmaz
2 sene önce aldı o. Valla bilmiyorm belki marka farklı ama bu daha hoş duruyor sannnkimm
Fiyati uygun canim. Ozelliklerine baktim tentesinin tam kapanmamasi disinda gayet guzelYok kiz fiyat cikmamis 700 tl
Kilona bağlıgörüntü al beni diyor zaten cok havali benide taşır mi acaba
Tecrube iste ben tentesinin kapanmasina hic bakmadim meselâFiyati uygun canim. Ozelliklerine baktim tentesinin tam kapanmamasi disinda gayet guzel
Yok onu alma sakın hantal o hiçte kullanışlı değil iki elinle zor alırsın puseti bile koysan ben sana atayım bakarsınEşim bulmuş atmis görüntü hos duruyorbi bakayım letgodan falan ilk çocuğa ikinci el taraftari degilim ama bakmakda fayda var
Imkansız gorunuyor dogumdan sonrasini bilememKilona bağlıvalla benimde bebek olasım geldi yani görüntü baya baya havalı rengi falan huhhuu
Oda iyi Ben hamileyken kıyafet bile almadım hiç hepsini anam aldı. Senin analığın bin çeker benşm yanımdaTecrube iste ben tentesinin kapanmasina hic bakmadim meselâbide ana olacammmm
Hadi yaa görüntü ile kandiriyorlar demek acemileriYok onu alma sakın hantal o hiçte kullanışlı değil iki elinle zor alırsın puseti bile koysan ben sana atayım bakarsın
Oda iyi Ben hamileyken kıyafet bile almadım hiç hepsini anam aldı. Senin analığın bin çeker benşm yanımdadoğurana kadar analık duygusu bile yoktu
Konuşma falan bende de yoktu sadece tekme atınca anlıyordum karnımda insan olduğunundeli ya bende de cok yok karnimi sewim konusayim hic aklima gelmiyor yapi meselesi mi nedir bilmiyorum ama hazirliklarimi yapiyorum
Aynen aynen tekmelrini takip ediyorum disardan belli olacak mi diye bakiyorumKonuşma falan bende de yoktu sadece tekme atınca anlıyordum karnımda insan olduğununha tekme atıyor minik falan diyordm yalandan
Valla bazen belli oluyor. Hatta ben aşırı yağlı yemek yiyince hıçkırıklarını hissediyordum cidden 2 3 saniyede bir hopluyordu ve herkes görüyorduAynen aynen tekmelrini takip ediyorum disardan belli olacak mi diye bakiyorum
Yerim ben onun poncik ayaklariyla attigi tekmeleriAynen aynen tekmelrini takip ediyorum disardan belli olacak mi diye bakiyorum
He yaa valla hamile olasım geldiYerim ben onun poncik ayaklariyla attigi tekmeleri
Yeme sorunu her cocukda mi oluyor yaValla bazen belli oluyor. Hatta ben aşırı yağlı yemek yiyince hıçkırıklarını hissediyordum cidden 2 3 saniyede bir hopluyordu ve herkes görüyordudaha anasının karnındayken iştahlıymış. Şimdi görmeyin iştahlarını maşallah
Hele bir kac gun sabretHe yaa valla hamile olasım geldi
Valla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diyeYeme sorunu her cocukda mi oluyor yasenden gecinmeyi seviyormuş demek simdi o tadi bulamiyor belli ki
El mi ayak mi bilmiyorum kiYerim ben onun poncik ayaklariyla attigi tekmeleri
Olacak mı dersin bu ayHele bir kac gun sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?