Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diye kahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım
Hadi ya bende şimdi yemiyorlar sandim daha ne istiyon kiz tabakla peşine gezecegine yesinler 7 yetişkin yorabilme enerjisi var cocuklarda

İyide ne yiyor bu sıpa :))
Aç duruyor yemiyor
Bende dediginizin tam tersi oldu iki cocukta da
Ne anlatiyim kız kocamla meyve keyfi yapıyoz
Meyve yok meyve yasakkk
Şubatta aşk başkadır
Tecrube iste ben tentesinin kapanmasina hic bakmadim meselâ bide ana olacammmm
Kesinlikle tentesi kapanan al canım bide yaz bebegi olacak benimkide tam kapanmıyor cok zorlandım okadar da para verdim diye yenisini de alamıyorum
He yaa valla hamile olasım geldi
Sendeki bu annelik aşkına hayranım kız
Valla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diye kahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım
Maşallahhh maşallah bende istiyorum bu iştahtan büyükle hala ugrasırken birde küçük cıktı şimdi

Mama ne veriyorsun hipp denedin mi

Şuan hipp kullanıyoruz, bebelac gold aldım akşam duruyor daha, sma aptamil denendi olmadı
Evolviya dene bizim kız çok sevmişti aptamili içerken hep kustu bebelacta kabız yaptı evolviya sindirime de iyi geliyormuş içeriğine eşim baktı kendi ziraat mühendisi anlar sindirime iyi gelen vitamin mineralleri hepsini karşılaştırdı onu aldık sonra dene olmazsa şifa niyetine de öyle yedir inşallah birtane bulursun üzüldüm şimdi gaz damlasını nekadar veriyorsun bir aydan fazla verince kendi yapmaya başlamıştı benim kuzum zinko içeriği doğal diye aldım çok iyi geldi o yeterli gelmediyse birtane daha vardı ya unuttum kolik bebeklere veriliyordu doyurunca yatırma biraz kucakta dik pozisyonda dursun beline güzel masaj yap

Şuan hipp kullanıyoruz, bebelac gold aldım akşam duruyor daha, sma aptamil denendi olmadı
Bu karna sarılan bir çekirdekli kemer vardı ısıtılıp karnına sarılınca çok rahatlatıyormuş Haziran annelerinde konuşmuştuk baya bunları istersen sorayım kim neler yapmış belki işine yarar birşey derler önerirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…