- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.861
Hadi ya bende şimdi yemiyorlar sandimValla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diyekahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım
MasallahValla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diyekahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım
Sagol canm yorduk senideEki Görüntüle 2572670 Eki Görüntüle 2572671 Eki Görüntüle 2572673 Eki Görüntüle 2572674 Eki Görüntüle 2572675 Eki Görüntüle 2572676 Eki Görüntüle 2572677 Eki Görüntüle 2572678 Eki Görüntüle 2572679 Eki Görüntüle 2572680 Eki Görüntüle 2572681 Eki Görüntüle 2572682 Eki Görüntüle 2572683 Eki Görüntüle 2572670 Eki Görüntüle 2572671 Eki Görüntüle 2572673 Eki Görüntüle 2572674 Eki Görüntüle 2572675 Eki Görüntüle 2572676 Eki Görüntüle 2572677 Eki Görüntüle 2572678 Eki Görüntüle 2572679 Eki Görüntüle 2572680 Eki Görüntüle 2572681 Eki Görüntüle 2572682 Eki Görüntüle 2572683
Ayy hemde nssılll. Valla yemeyen çocuklara özeniyorum. Bizimki tamamen tersHadi ya bende şimdi yemiyorlar sandimdaha ne istiyon kiz tabakla peşine gezecegine yesinler 7 yetişkin yorabilme enerjisi var cocuklarda
Kismet canisi.Olacak mı dersin bu aynedense çokda ümitli değilim. Ocak ocak diye yedim kendimi. Şimdi mort mort bekliyorum
Kız yok vardı bunlar benim takib ettiklerim :))Sagol canm yorduk senide
KesinlikleKismet canisi.
Valla karar vermek zor iş görüntü guzel olsun kullanisli olsun uygun olsunTek elle kapanıyor açılıyor bunlar benim takib ettiklerim
Uyu uyu kocayi bahane etmeBen yavaştan uzayayımkocamın uykusu gelmiş bensiz uyuyamıyor koca bebeğimi yatırayım uykuya dalmazsam gelirim . Gelmezsem uyuduğumu anlarsınız uykumda yok değil
Sabahtan çağırıyor 5 dakka 5 dakka diye oyalıyorumUyu uyu kocayi bahane etme
E hadi git yat adami bekletme iyi gecerSabahtan çağırıyor 5 dakka 5 dakka diye oyalıyorumtamam uykum var ama işte
Onun niyeti başkaSabahtan çağırıyor 5 dakka 5 dakka diye oyalıyorumtamam uykum var ama işte
Aç duruyor yemiyorİyide ne yiyor bu sıpa :))
Bende dediginizin tam tersi oldu iki cocukta daMerhaba arkadaşlar hamile değilim hiç de olmadım ama çevrem de test edip onayladığımız kadarıyla ilk kim boşalırsa bebeğin cinsiyeti o oluyomuş ve kimin sıvısı daha fazlaysa huyu da o tarafa çekiyomuş
Hemen anlatıyorum.
ilk kadın boşaldı ve suyu erkeğe göre daha fazla bebek koz oluyor ve anne tarafına çekiyo
İlk erkek boşaldı ve suyu kadından daha fazla bebek erkek oluyo ve huyu baba tarafına çekiyo (bu bir alim tarafından paylaşılan BİLGİ isteyen araştıra bilir)
İnşaAllah anlata bilmişimdir
Doktorlar adete yakın zaman ilişki olursa cinsiyet kız olur yumurtlama zamanı ve Adet bitimi ilişki olursa cinsiyet erkek olur diyo
Meyve yok meyve yasakkkNe anlatiyim kız kocamla meyve keyfi yapıyoz
Şubatta aşk başkadırVala cnm randevum ayın yedisine inşallah. Geçen rastgele bi doktora gittim hiç ilgilenmedi bide yoğundu diye çokda Bişey demedim bakalım bu hafta gidecem. Herşey yolunda giderse bu ay deneyecem inşallah. Olmazsa istediğim gibi gelişmezse şubata kalır
Kesinlikle tentesi kapanan al canım bide yaz bebegi olacak benimkide tam kapanmıyor cok zorlandım okadar da para verdim diye yenisini de alamıyorumTecrube iste ben tentesinin kapanmasina hic bakmadim meselâbide ana olacammmm
Sendeki bu annelik aşkına hayranım kızHe yaa valla hamile olasım geldi
Maşallahhh maşallahValla bende yeme sorunu yok maşallah geröekten onlar peşimden koşuyor anne yemek diyekahvaltıyı topluyorum 1 saat sonra anne yemek kilolarıda normal hepsi nereye gidiyor anlamadım
Mama ne veriyorsun hipp denedin miAç duruyor yemiyor
Bende dediginizin tam tersi oldu iki cocukta da
Meyve yok meyve yasakkk
Şubatta aşk başkadır
Kesinlikle tentesi kapanan al canım bide yaz bebegi olacak benimkide tam kapanmıyor cok zorlandım okadar da para verdim diye yenisini de alamıyorum
Sendeki bu annelik aşkına hayranım kız
Maşallahhh maşallahbende istiyorum bu iştahtan büyükle hala ugrasırken birde küçük cıktı şimdi
Şuan hipp kullanıyoruz, bebelac gold aldım akşam duruyor daha, sma aptamil denendi olmadıMama ne veriyorsun hipp denedin mi
Evolviya dene bizim kız çok sevmişti aptamili içerken hep kustu bebelacta kabız yaptı evolviya sindirime de iyi geliyormuş içeriğine eşim baktı kendi ziraat mühendisi anlar sindirime iyi gelen vitamin mineralleri hepsini karşılaştırdı onu aldık sonra dene olmazsa şifa niyetine de öyle yedir inşallah birtane bulursun üzüldüm şimdi gaz damlasını nekadar veriyorsun bir aydan fazla verince kendi yapmaya başlamıştı benim kuzum zinko içeriği doğal diye aldım çok iyi geldi o yeterli gelmediyse birtane daha vardı ya unuttum kolik bebeklere veriliyordu doyurunca yatırma biraz kucakta dik pozisyonda dursun beline güzel masaj yapŞuan hipp kullanıyoruz, bebelac gold aldım akşam duruyor daha, sma aptamil denendi olmadı
Bu karna sarılan bir çekirdekli kemer vardı ısıtılıp karnına sarılınca çok rahatlatıyormuş Haziran annelerinde konuşmuştuk baya bunları istersen sorayım kim neler yapmış belki işine yarar birşey derler önerirlerŞuan hipp kullanıyoruz, bebelac gold aldım akşam duruyor daha, sma aptamil denendi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?