Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benm kızımda aynıydı tecrübelendik bu konuda evolvia denemedim yasadıgım yerde bulmam zor ama son care denicem. Sab simleks kullanıyoruz gaz damlası olarak, gazını cıkarmadan yatırmıyoruz yani dediklerinin hepsini yapıyorum Ama benim cocuklara fayda etmiyor kaldı 4 ay sabır diyorum

Ay
Liebe clearblue kullanmismiydin sende? Arkadaslar yine test ettim yine 'gulucuk' ve hala koyu benim yumurtalama testim. Yarin aksamimi degerlendirsem? Gecikirmiyim esim 23.30 kadar calisiyor yarin

Bugun yapsam diye dusunuyordum sonra sabah yapim. Kimisi diyorki neymis iliskiden sonra kalkmicaksin o yuzden gece yap boyle birsey duyan varmi evde cocuk var ben oyle yan gelip yatamam

Amaninn benimki 2. Ayında kendi çıkarmayı öğrendi hanım kızım :) babasının bebekken 1 yaşa kadar ağlamış oda kolikmiş ama bilen yokmuş eskiler işte

Ay

Liebe clearblue kullanmismiydin sende? Arkadaslar yine test ettim yine 'gulucuk' ve hala koyu benim yumurtalama testim. Yarin aksamimi degerlendirsem? Gecikirmiyim esim 23.30 kadar calisiyor yarin
Canım kullanmadım ama onu baya araştırmıştım gülen yüz kaybolunca yap diğer testlerinde kullan ki kaçırma

Ay

Canım senin testin daha pik degil ki ayrıca yatmana gerek yok okadar yarım saat 1 saat yatsan yeter

Yormayayım Seni
Yazdım inşallah biri duyarlı olup yazar bu sorunu yaşayan çoktu ya rabbim sabır versin bebişlere de şifa dertleri olmasa okadar ağlamazlar benim kız çok iştahlıydı ya maşallah dah 2 aylık iken 100 CC üzerinde içiyordu aslında aptamili bağırsakalra iyi gelen bir formülü vardı adını tam hatırlayamadım hem kabızda yapıyormuş bzıalrı sorunlarını bunla çözmüş yorumlarında okumuştum

Canım kullanmadım ama onu baya araştırmıştım gülen yüz kaybolunca yap diğer testlerinde kullan ki kaçırma
Ay cok zor. Bu aldigim erkent 2 fruchtbarsten Tage. Sabah yapsam kaybolmus olabilir bugun sabah gulucuk verdi 12 gibi ve simdi verdi. Sabah deneyim ozaman ben ya dua edin

Nutriconfor mu? Gercekten zor ya

Canım senin testin daha pik degil ki ayrıca yatmana gerek yok okadar yarım saat 1 saat yatsan yeter
Piek oldu zeynom. Ikiside kopkoyu simdiki yaptigimin. Resim cekemedim lavaboda esim duysa manyak der hevesim kacar

Sonuncu gibi ayni dahada koyu

Eklentiler

• 8055482B-247A-4678-BFE4-D361B9F183E3.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 51

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-05-01-33-59-42.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2020-01-05-01-33-34-53.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…