- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.881
Benm kızımda aynıydı tecrübelendik bu konudaEvolviya dene bizim kız çok sevmişti aptamili içerken hep kustu bebelacta kabız yaptı evolviya sindirime de iyi geliyormuş içeriğine eşim baktı kendi ziraat mühendisi anlar sindirime iyi gelen vitamin mineralleri hepsini karşılaştırdı onu aldık sonra dene olmazsa şifa niyetine de öyle yedir inşallah birtane bulursun üzüldüm şimdi gaz damlasını nekadar veriyorsun bir aydan fazla verince kendi yapmaya başlamıştı benim kuzum zinko içeriği doğal diye aldım çok iyi geldi o yeterli gelmediyse birtane daha vardı ya unuttum kolik bebeklere veriliyordu doyurunca yatırma biraz kucakta dik pozisyonda dursun beline güzel masaj yap
Yormayayım SeniBu karna sarılan bir çekirdekli kemer vardı ısıtılıp karnına sarılınca çok rahatlatıyormuş Haziran annelerinde konuşmuştuk baya bunları istersen sorayım kim neler yapmış belki işine yarar birşey derler önerirler
Liebe clearblue kullanmismiydin sende? Arkadaslar yine test ettim yine 'gulucuk' ve hala koyu benim yumurtalama testim. Yarin aksamimi degerlendirsem? Gecikirmiyim esim 23.30 kadar calisiyor yarinBu karna sarılan bir çekirdekli kemer vardı ısıtılıp karnına sarılınca çok rahatlatıyormuş Haziran annelerinde konuşmuştuk baya bunları istersen sorayım kim neler yapmış belki işine yarar birşey derler önerirler
Amaninn benimki 2. Ayında kendi çıkarmayı öğrendi hanım kızım :) babasının bebekken 1 yaşa kadar ağlamış oda kolikmiş ama bilen yokmuş eskiler işteBenm kızımda aynıydı tecrübelendik bu konudaevolvia denemedim yasadıgım yerde bulmam zor ama son care denicem. Sab simleks kullanıyoruz gaz damlası olarak, gazını cıkarmadan yatırmıyoruz yani dediklerinin hepsini yapıyorum Ama benim cocuklara fayda etmiyor kaldı 4 ay sabır diyorum
Canım kullanmadım ama onu baya araştırmıştım gülen yüz kaybolunca yap diğer testlerinde kullan ki kaçırmaAy
Liebe clearblue kullanmismiydin sende? Arkadaslar yine test ettim yine 'gulucuk' ve hala koyu benim yumurtalama testim. Yarin aksamimi degerlendirsem? Gecikirmiyim esim 23.30 kadar calisiyor yarin
Canım senin testin daha pik degil ki ayrıca yatmana gerek yok okadar yarım saat 1 saat yatsan yeterAy
Liebe clearblue kullanmismiydin sende? Arkadaslar yine test ettim yine 'gulucuk' ve hala koyu benim yumurtalama testim. Yarin aksamimi degerlendirsem? Gecikirmiyim esim 23.30 kadar calisiyor yarin
Benm kızımda 6. Ayda ögrendi ama hobi olarak 1 yasına kadar agladıAmaninn benimki 2. Ayında kendi çıkarmayı öğrendi hanım kızım :) babasının bebekken 1 yaşa kadar ağlamış oda kolikmiş ama bilen yokmuş eskiler işte
Yazdım inşallah biri duyarlı olup yazar bu sorunu yaşayan çoktu ya rabbim sabır versin bebişlere de şifa dertleri olmasa okadar ağlamazlar benim kız çok iştahlıydı ya maşallah dah 2 aylık iken 100 CC üzerinde içiyordu aslında aptamili bağırsakalra iyi gelen bir formülü vardı adını tam hatırlayamadım hem kabızda yapıyormuş bzıalrı sorunlarını bunla çözmüş yorumlarında okumuştumYormayayım Seni
Ay cok zor. Bu aldigim erkent 2 fruchtbarsten Tage. Sabah yapsam kaybolmus olabilir bugun sabah gulucuk verdi 12 gibi ve simdi verdi. Sabah deneyim ozaman ben ya dua edinCanım kullanmadım ama onu baya araştırmıştım gülen yüz kaybolunca yap diğer testlerinde kullan ki kaçırma
Nutriconfor mu? Gercekten zor yaYazdım inşallah biri duyarlı olup yazar bu sorunu yaşayan çoktu ya rabbim sabır versin bebişlere de şifa dertleri olmasa okadar ağlamazlar benim kız çok iştahlıydı ya maşallah dah 2 aylık iken 100 CC üzerinde içiyordu aslında aptamili bağırsakalra iyi gelen bir formülü vardı adını tam hatırlayamadım hem kabızda yapıyormuş bzıalrı sorunlarını bunla çözmüş yorumlarında okumuştum
Piek oldu zeynom. Ikiside kopkoyu simdiki yaptigimin. Resim cekemedim lavaboda esim duysa manyak der hevesim kacarCanım senin testin daha pik degil ki ayrıca yatmana gerek yok okadar yarım saat 1 saat yatsan yeter
Canım ikisi aynı koyulukta olmucak t koyu olacak ona dikkat et göz yanılması olmasınPiek oldu zeynom. Ikiside kopkoyu simdiki yaptigimin. Resim cekemedim lavaboda esim duysa manyak der hevesim kacar
Hala pik degil canımSonuncu gibi ayni dahada koyu
Ozaman anladigim kadariyla koyulasip yine silkelesmis olacak demi?Canım ikisi aynı koyulukta olmucak t koyu olacak ona dikkat et göz yanılması olmasın
Canım sabit cıkan cizgi varya testte ondan daha da koyu olacak ozaman pik diyoruzOzaman anladigim kadariyla koyulasip yine silkelesmis olacak demi?
Bak bu ikitane yorumda ekledim linkide koyayım bakNutriconfor mu? Gercekten zor ya
Dur zeynom ben resim cekmeye calisiyimCanım sabit cıkan cizgi varya testte ondan daha da koyu olacak ozaman pik diyoruz
Bunları kızımda denedim hiç fayda etmediBak bu ikitane yorumda ekledim linkide koyayım bak
Aptamil Conformil 1 Bebek Sütü 300 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Aptamil Conformil 1 Bebek Sütü 300 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?