Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bı kararsızlık işte ...benimde eşim çocuk heveslisi değil bu ay tâmam demisken kaçırmayın diyorum.vazgecmesinden korkuyorum üç yıldır diyordum arada yaş farkı olmasın buyuteyim diye.istemiyordu gecistiriyordu.simdi kabul etmişken

Gercekten cok buyuk risk. Allah ne derse o olucak ama seninkide bile bile lades oluyo

Bu konuda kalbimi çok kırdı ...kendimi ikna etmeye çalıştım boş ver ikinci çocuğu diye.ama annelik icgudume engel olamadım.hep geri çevirdi sitegimi gururumu çok zedeledi
Tabiki senin kararın ama bence de risk cnm..birde sadece sen değil o da çok istemeli olmaz ki bu sekilde erkek veya kız çocuk konu o değil suan bence

3 buçuk saattir sıvı almıuorum yarın hap alacsm galiba
Canım çok stres yapıyorsun böyle olmaz biraz sakin ol herşeyi akışına bırak kendinle oynama bu kadar Allah ne isterse onu verir. Ha bugün ha 1 yıl sonra kaderinde ne varsa o olur. Bizim denemeler mı tuttu sanıyorsun ben hiç sanmıyorum umut fakirin ekmeğidir misali yaptık tuttu inşallah seninde tutar çoğu kişi bu yöntemleri yumurtlama günlerini takıp ederek yaptı ama tutanda var tutmayanda sıkma canını sadece dua et inşallah gönlünden geçene kavuşursun

Çok doğru valla haklısın.. allah büyük..hep stres yapmaktan dengemizi alt üst ediyoruz ..her ay düzenli olan adetim mesela sırf bu durumlar ne olacak nasıl olacak düşünmekten öne attı.. bütün planlar da erkene döndü..elbet bi zamanı var da işte bilmek istemek netleştirmek de bizim acizligimiz bu konuda allah hepimiz için hayırlı sini versin..

Ha Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya

Valla nasibinde varsa zaten olur biraz da tevekkül et canım elinden gelen herşeyi yaptın.. valla ben senin gibi koyu olduğunda denedim ne doktora gittim ayrıca çatlamışmı çatlamamışmı diye sabah kalktım yaptım tekrar baktım silikleşmiş gene denedim oldu dedim inşaAllah oldu elh. Bu sefer gene aynı şekilde yapacağım inşaAllah gene olur Seninki de olmuştur canım inşaAllah için çok rahat etmiyorsa sabah kalk git doktoruna göreceksin çatlamış olacak büyük ihtimal. yazık mahvettin kendini ya dua et azcık Allah ‘ a dayan yeterki ol desin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…