- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.261
Gercekten cok buyuk risk. Allah ne derse o olucak ama seninkide bile bile lades oluyoBı kararsızlık işte ...benimde eşim çocuk heveslisi değil bu ay tâmam demisken kaçırmayın diyorum.vazgecmesinden korkuyorum üç yıldır diyordum arada yaş farkı olmasın buyuteyim diye.istemiyordu gecistiriyordu.simdi kabul etmişken
Canim Allahin izniyle olucak ins bende yasin okudum ve inan bana cok icten ettim duami hepiniz adina cok iyi anliyorum siziİnşallah yaa
Allah razı olsun cnm benşm çok saolCanim Allahin izniyle olucak ins bende yasin okudum ve inan bana cok icten ettim duami hepiniz adina cok iyi anliyorum sizi
Tabiki senin kararın ama bence de risk cnm..birde sadece sen değil o da çok istemeli olmaz ki bu sekilde erkek veya kız çocuk konu o değil suan benceBu konuda kalbimi çok kırdı ...kendimi ikna etmeye çalıştım boş ver ikinci çocuğu diye.ama annelik icgudume engel olamadım.hep geri çevirdi sitegimi gururumu çok zedeledi
Aa bu ne siviya dikkat etti mi cnm sen yaparken stresten etmemiş olabilirsin..silikmis tekrar koyu buKızlar ne bu şimdi ben nasıl bi b.kun içindeyimkarar verdim yarın ertesi gün hapı alacam gelecek ay iğne vuracam. Bu stresle gitmez öyle Eki Görüntüle 2576250
3 buçuk saattir sıvı almıuorum yarın hap alacsm galibaAa bu ne siviya dikkat etti mi cnm sen yaparken stresten etmemiş olabilirsin..silikmis tekrar koyu bu
Bencede risk canim en azindan kafan rahat olur3 buçuk saattir sıvı almıuorum yarın hap alacsm galiba
Hap alırsan da bütün düzenini bozacaksin cnm ya3 buçuk saattir sıvı almıuorum yarın hap alacsm galiba
Doktordan sonra işte bakalım çatlamamışsa alacam hap mecburum bunaHap alırsan da bütün düzenini bozacaksin cnm yasil baştan olacak..dur bakalım önce dr bi git lütfen ne dice k tam sonuçta hap için vaktin olacak daha
Canım çok stres yapıyorsun böyle olmaz biraz sakin ol herşeyi akışına bırak kendinle oynama bu kadar Allah ne isterse onu verir. Ha bugün ha 1 yıl sonra kaderinde ne varsa o olur. Bizim denemeler mı tuttu sanıyorsun ben hiç sanmıyorum umut fakirin ekmeğidir misali yaptık tuttu inşallah seninde tutar çoğu kişi bu yöntemleri yumurtlama günlerini takıp ederek yaptı ama tutanda var tutmayanda sıkma canını sadece dua et inşallah gönlünden geçene kavuşursun3 buçuk saattir sıvı almıuorum yarın hap alacsm galiba
Çok doğru valla haklısın..Canım çok stres yapıyorsun böyle olmaz biraz sakin ol herşeyi akışına bırak kendinle oynama bu kadar Allah ne isterse onu verir. Ha bugün ha 1 yıl sonra kaderinde ne varsa o olur. Bizim denemeler mı tuttu sanıyorsun ben hiç sanmıyorum umut fakirin ekmeğidir misali yaptık tuttu inşallah seninde tutar çoğu kişi bu yöntemleri yumurtlama günlerini takıp ederek yaptı ama tutanda var tutmayanda sıkma canını sadece dua et inşallah gönlünden geçene kavuşursun
Tam 16 haftalık oldum canim Aynen aynı olmuyor muş Kizlarim daha cabuk hareketlendi Bunda tık yok
Sana ne zaman demişti canım
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce yaCanım çok stres yapıyorsun böyle olmaz biraz sakin ol herşeyi akışına bırak kendinle oynama bu kadar Allah ne isterse onu verir. Ha bugün ha 1 yıl sonra kaderinde ne varsa o olur. Bizim denemeler mı tuttu sanıyorsun ben hiç sanmıyorum umut fakirin ekmeğidir misali yaptık tuttu inşallah seninde tutar çoğu kişi bu yöntemleri yumurtlama günlerini takıp ederek yaptı ama tutanda var tutmayanda sıkma canını sadece dua et inşallah gönlünden geçene kavuşursun
Valla nasibinde varsa zaten olur biraz da tevekkül et canım elinden gelen herşeyi yaptın.. valla ben senin gibi koyu olduğunda denedim ne doktora gittim ayrıca çatlamışmı çatlamamışmı diye sabah kalktım yaptım tekrar baktım silikleşmiş gene denedim oldu dedim inşaAllah oldu elh. Bu sefer gene aynı şekilde yapacağım inşaAllah gene olurİnşallah yaa
Ahh ahhh kendime laf anlatabilsemTabiki senin kararın ama bence de risk cnm..birde sadece sen değil o da çok istemeli olmaz ki bu sekilde erkek veya kız çocuk konu o değil suan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?