- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.281
Düşünme şimdi bırak yarın dr bi görsün..sonra konuşalım..Ha
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
Zaten ikna etmişsin diğer ay yine yap hazırlığını bu sefer artık anladım diyorsun daha net ol hemde..yine aynı kararda olursan o zaman dene..risk çünküAhh ahhh kendime laf anlatabilsem
Öyle yapacamDüşünme şimdi bırak yarın dr bi görsün..sonra konuşalım..
Senin denedikten ne zmn sonra çatladı cnmHaklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
[/QUOTE
Canım kafan karışsın istemiyorum ama benim testim de çok gec acıldı ama ben doktora sorduğum için anladım catşadığını doktora gitmedin mi
Nasipten varsa mutlaka olır cnm dualara güveniyorum sonra olmazsa keşke dememek için herşeyi yapmak istiyoruö sadeceValla nasibinde varsa zaten olur biraz da tevekkül et canım elinden gelen herşeyi yaptın.. valla ben senin gibi koyu olduğunda denedim ne doktora gittim ayrıca çatlamışmı çatlamamışmı diye sabah kalktım yaptım tekrar baktım silikleşmiş gene denedim oldu dedim inşaAllah oldu elh. Bu sefer gene aynı şekilde yapacağım inşaAllah gene olurSeninki de olmuştur canım inşaAllah için çok rahat etmiyorsa sabah kalk git doktoruna göreceksin çatlamış olacak büyük ihtimal. yazık mahvettin kendini ya dua et azcık Allah ‘ a dayan yeterki ol desin Rabbim
Amin canım allah her insana her iki meyveden de tattirsin ama stresle olmaz size zararÇok doğru valla haklısın..allah büyük..hep stres yapmaktan dengemizi alt üst ediyoruz ..her ay düzenli olan adetim mesela sırf bu durumlar ne olacak nasıl olacak düşünmekten öne attı.. bütün planlar da erkene döndü..elbet bi zamanı var da işte bilmek istemek netleştirmek de bizim acizligimiz bu konuda allah hepimiz için hayırlı sini versin..
Ozaman bolca dua et sabah doktora git eğer doktor çatlamamış felan derse ona göre bi karar ver şimdi olumsuzlukları at kafandan iyi düşün iyi olsun inşaAllahNasipten varsa mutlaka olır cnm dıaöra güveniyorum sonra olmazsa keşke dememek için herşeyi yalmal istiyoruö sadecee
Hiç ertesi gün hapı kullanmadım ama kullananların adet döngüsü bozuluyor eğer kullanacaksan hamilelik planlarını bir kaç ay ertelemek zorunda kalırsınHa
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
Aunen cnm çatlamamış derse hapı alayım dedim çatlamışsa yalacak bişi yok gibi. Size de slrsyım dedimOzaman bolca dua et sabah doktora git eğer doktor çatlamamış felan derse ona göre bi karar ver şimdi olumsuzlukları at kafandan iyi düşün iyi olsun inşaAllah
Off Allahım ne zor işmiş bu yaaHiç ertesi gün hapı kullanmadım ama kullananların adet döngüsü bozuluyor eğer kullanacaksan hamilelik planlarını bir kaç ay ertelemek zorunda kalırsın
Hap konusunu bilemem canım senin kararın olacak.. ama büyük ihtimal çatlamıştır ve oğluşun sana tutunmuştur inşaAllah içten diliyorumAunen cnm çatlamamış derse hapı alayım dedim çatlamışsa yalacak bişi yok gibi. Size de slrsyım dedim
sen bilirsin ama risk suanBı kararsızlık işte ...benimde eşim çocuk heveslisi değil bu ay tâmam demisken kaçırmayın diyorum.vazgecmesinden korkuyorum üç yıldır diyordum arada yaş farkı olmasın buyuteyim diye.istemiyordu gecistiriyordu.simdi kabul etmişken
ertesi gün hapı tüm dengeni bozar yapma canın, yarın sabah erkenden git doktora bakarsın çatlamiştır,Kızlar ne bu şimdi ben nasıl bi b.kun içindeyimkarar verdim yarın ertesi gün hapı alacam gelecek ay iğne vuracam. Bu stresle gitmez öyle Eki Görüntüle 2576250
Senin denedikten ne zmn sonra çatladı cnm
Canım zor değil Sen zorlaştırıyorsun harap ettin kendini devlet hastanesi doktorları çok saçmalıyor 19 haftalık hamileydim devlete gittim cinsiyetini bildiğim halde sordum bana verdiği cevap sanki erkek erkek mi o Bana soruyor erkek mi diye dedim doktor olan sizsiniz siz bileceksiniz öyle yani o kadar özele gittin alttan muayene etti kisti görmedi bu kist 3 saatte mı oldu sen yarın erken fatma hocaya git hatta durumun varsa mahmut hocaya git o doçent doktor biraz pahalı ama orda en iyisi oOff Allahım ne zor işmiş bu yaa
Kendi doktoruma saat 9 gittim ün iççnde çatlar dedi. Akşama acile devlete gittim karından baktı önce yumurta yok dedi sonra biraz arayınca kist vsr dediSen bu sabah mı gittin doktoruna ? Tam olarak ne dedi sana? Ne zaman çatlayacağıyla ilgili?Asbei
Kesinlikle öyle cnm dün 12 ml dedi bugün 24 ml bi günde hangi ara 12 ml büyüdü. İmkansızı başardım o zmn benCanım zor değil Sen zorlaştırıyorsun harap ettin kendini devlet hastanesi doktorları çok saçmalıyor 19 haftalık hamileydim devlete gittim cinsiyetini bildiğim halde sordum bana verdiği cevap sanki erkek erkek mi o Bana soruyor erkek mi diye dedim doktor olan sizsiniz siz bileceksiniz öyle yani o kadar özele gittin alttan muayene etti kisti görmedi bu kist 3 saatte mı oldu sen yarın erken fatma hocaya git hatta durumun varsa mahmut hocaya git o doçent doktor biraz pahalı ama orda en iyisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?