Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
[/QUOTE

Canım kafan karışsın istemiyorum ama benim testim de çok gec acıldı ama ben doktora sorduğum için anladım catşadığını doktora gitmedin mi

Senin denedikten ne zmn sonra çatladı cnm

Nasipten varsa mutlaka olır cnm dualara güveniyorum sonra olmazsa keşke dememek için herşeyi yapmak istiyoruö sadece

Amin canım allah her insana her iki meyveden de tattirsin ama stresle olmaz size zarar

Nasipten varsa mutlaka olır cnm dıaöra güveniyorum sonra olmazsa keşke dememek için herşeyi yalmal istiyoruö sadecee
Ozaman bolca dua et sabah doktora git eğer doktor çatlamamış felan derse ona göre bi karar ver şimdi olumsuzlukları at kafandan iyi düşün iyi olsun inşaAllah

Ha
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
Hiç ertesi gün hapı kullanmadım ama kullananların adet döngüsü bozuluyor eğer kullanacaksan hamilelik planlarını bir kaç ay ertelemek zorunda kalırsın

Ozaman bolca dua et sabah doktora git eğer doktor çatlamamış felan derse ona göre bi karar ver şimdi olumsuzlukları at kafandan iyi düşün iyi olsun inşaAllah
Aunen cnm çatlamamış derse hapı alayım dedim çatlamışsa yalacak bişi yok gibi. Size de slrsyım dedim

Aunen cnm çatlamamış derse hapı alayım dedim çatlamışsa yalacak bişi yok gibi. Size de slrsyım dedim
Hap konusunu bilemem canım senin kararın olacak.. ama büyük ihtimal çatlamıştır ve oğluşun sana tutunmuştur inşaAllah içten diliyorum

sen bilirsin ama risk suan

Sen bu sabah mı gittin doktoruna ? Tam olarak ne dedi sana? Ne zaman çatlayacağıyla ilgili? Asbei

Off Allahım ne zor işmiş bu yaa
Canım zor değil Sen zorlaştırıyorsun harap ettin kendini devlet hastanesi doktorları çok saçmalıyor 19 haftalık hamileydim devlete gittim cinsiyetini bildiğim halde sordum bana verdiği cevap sanki erkek erkek mi o Bana soruyor erkek mi diye dedim doktor olan sizsiniz siz bileceksiniz öyle yani o kadar özele gittin alttan muayene etti kisti görmedi bu kist 3 saatte mı oldu sen yarın erken fatma hocaya git hatta durumun varsa mahmut hocaya git o doçent doktor biraz pahalı ama orda en iyisi o

Sen bu sabah mı gittin doktoruna ? Tam olarak ne dedi sana? Ne zaman çatlayacağıyla ilgili? Asbei
Kendi doktoruma saat 9 gittim ün iççnde çatlar dedi. Akşama acile devlete gittim karından baktı önce yumurta yok dedi sonra biraz arayınca kist vsr dedi

Kesinlikle öyle cnm dün 12 ml dedi bugün 24 ml bi günde hangi ara 12 ml büyüdü. İmkansızı başardım o zmn ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…