- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.301
Yumurta olmasa test böyle çıkar mı bariz yumurtlamışsın canımKendi doktoruma saat 9 gittim ün iççnde çatlar dedi. Akşama acile devlete gittim karından baktı önce yumurta yok dedi sonra biraz arayınca kist vsr dedi
Sağda cnm inşallah öyledir. Yarın doktorumun ağzından çıkavak lafları sabırsızlıkla bekliyorumAsbei canım o gördüğü diğer yumurtan olabilir mi?? ne taraftaydi
Ama hala pik görşnüyor testte cnmYumurta olmasa test böyle çıkar mı bariz yumurtlamışsın canım
nedense benim içn çok rahat lütfen stres yapma , sabah erkenden git tamam miSağda cnm inşallah öyledir. Yarın doktorumun ağzından çıkavak lafları sabırsızlıkla bekliyorum
Anlsrım cnm kısmet ya çatlamışsa katılmayacam çatlamamışsa almayı düşünüyorumCanım benim gece 2 de deneme oldu sabah 7 de çatladı ama testim hala pik çıkıyordu denemenin ertesi gunu aksama dogru net açılmıştı çizgş
9 da gşdecem cnmnedense benim içn çok rahat lütfen stres yapma , sabah erkenden git tamam mi
Öylemi dersinHap konusunu bilemem canım senin kararın olacak.. ama büyük ihtimal çatlamıştır ve oğluşun sana tutunmuştur inşaAllah içten diliyorum
Tamam iste sık sık test yap silikleştiğini anda tekrar değerlendir bi rahat ya bu kadar eziyet günah kendine kaç gibi değerlendirdinAma hala pik görşnüyor testte cnm
rahat ol canisi valla içim çok rahat , Kuran okudum namaz kıldım dua ettim sana, o yüzden bi kaç saattir yoktum. en güzel dualarım seninle9 da gşdecem cnm
Öylemi dersin
Yani jet hızıyla kist uretiyorsun o zamanKesinlikle öyle cnm dün 12 ml dedi bugün 24 ml bi günde hangi ara 12 ml büyüdü. İmkansızı başardım o zmn ben
2 gibiydi denediğimde öğlenTamam iste sık sık test yap silikleştiğini anda tekrar değerlendir bi rahat ya bu kadar eziyet günah kendine kaç gibi değerlendirdin
Sen doktoruna güven Allah’ ın izniyle çatlmıştır o zamanKendi doktoruma saat 9 gittim ün iççnde çatlar dedi. Akşama acile devlete gittim karından baktı önce yumurta yok dedi sonra biraz arayınca kist vsr dedi
Ya canm benşm ya allah razı olsun diyecek bişi bulamıyorum. Seviyorum sizi işteeerahat ol canisi valla içim çok rahat , Kuran okudum namaz kıldım dua ettim sana, o yüzden bi kaç saattir yoktum. en güzel dualarım seninle
İnşallah cnmSen doktoruna güven Allah’ ın izniyle çatlmıştır o zaman
canimsinnYa canm benşm ya allah razı olsun diyecek bişi bulamıyorum. Seviyorum sizi işteee
Güzel şeyler diyecek inanıyorumİnşallah cnmbakalım ne diyecek yarn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Banada kesin dedi ama yine de acaba mi diyorumCanım ben 11+larda gitmiştim erkeğe benziyor bir çıkıntı var ama kızlarda da bu haftada olabiliyor demişti 12 de tekarar gittim sırtı dönüktü göremedi 15 te kesin erkek dedi
İnşalllahhhcanimsinnstres yapıp hırpalama kendini. inanıyorum sabah güzel haberlerle geleceksin
Ciddi mii. Ay ne güzel ya bana öyle olur inşallah Rabbime sığınacakçm nasip ederse büyüklüğündendir. Nasip olmasa hayırlısı böyledir demekAsbei bwnim bir arkadas pik durumda iken denedi 24 saat sonra çat etti yumu herkes kiz dedi ama oğlunu kucağına aldı belkide seninde bu şekilde nasip olacak herseyde bi hayr vardır güzelim
Bacim benim durumumu biliyorsun Benimde bi açıldı bi koyulasti Bende sen gibi çok stres yaptım ama boşuna inan Rabbim yine nasibimizde olanı veriyor Kafan rahat olsun Allah ın izniyle herşey yoluna girerİnşallah cnmbakalım ne diyecek yarn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?