Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benim gece 2 de deneme oldu sabah 7 de çatladı ama testim hala pik çıkıyordu denemenin ertesi gunu aksama dogru net açılmıştı çizgş
Anlsrım cnm kısmet ya çatlamışsa katılmayacam çatlamamışsa almayı düşünüyorum

rahat ol canisi valla içim çok rahat , Kuran okudum namaz kıldım dua ettim sana, o yüzden bi kaç saattir yoktum. en güzel dualarım seninle
Ya canm benşm ya allah razı olsun diyecek bişi bulamıyorum. Seviyorum sizi işteee

Canım ben 11+larda gitmiştim erkeğe benziyor bir çıkıntı var ama kızlarda da bu haftada olabiliyor demişti 12 de tekarar gittim sırtı dönüktü göremedi 15 te kesin erkek dedi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Banada kesin dedi ama yine de acaba mi diyorum

canimsinn stres yapıp hırpalama kendini. inanıyorum sabah güzel haberlerle geleceksin
İnşalllahhh
Asbei bwnim bir arkadas pik durumda iken denedi 24 saat sonra çat etti yumu herkes kiz dedi ama oğlunu kucağına aldı belkide seninde bu şekilde nasip olacak herseyde bi hayr vardır güzelim
Ciddi mii. Ay ne güzel ya bana öyle olur inşallah Rabbime sığınacakçm nasip ederse büyüklüğündendir. Nasip olmasa hayırlısı böyledir demek

İnşallah cnm bakalım ne diyecek yarn
Bacim benim durumumu biliyorsun Benimde bi açıldı bi koyulasti Bende sen gibi çok stres yaptım ama boşuna inan Rabbim yine nasibimizde olanı veriyor Kafan rahat olsun Allah ın izniyle herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…