Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bacim benim durumumu biliyorsun Benimde bi açıldı bi koyulasti Bende sen gibi çok stres yaptım ama boşuna inan Rabbim yine nasibimizde olanı veriyor Kafan rahat olsun Allah ın izniyle herşey yoluna girer
Sen doktora gitmedin dimi cnm. Ne zmn sonra kesin silikleşti

Sen doktora gitmedin dimi cnm. Ne zmn sonra kesin silikleşti
Benim denemeden sonra bile en son 15 saat sonra hâlâ pikti ve testim bittigi için bir daha yapamadim cnm Doktora da gitmedim Allaha tevekkül edip bekledim Sende rahat ol Allah büyük

Benim denemeden sonra bile en son 15 saat sonra hâlâ pikti ve testim bittigi için bir daha yapamadim cnm Doktora da gitmedim Allaha tevekkül edip bekledim Sende rahat ol Allah büyük
Cnm kısmet ya gerçekten Rabbşm ne verirse başım üstüne o zmn ya gerçekten. Benim kafam anlık bişeylere takılıyor haptır iğnedir bilmem nedir. Söylerim ama siz takmayın söyler söyler dururum aklıma takıldı mı sormadan edemem alışın artık olur mu o zmn ben bekliyim tutarsa tutar tutmazsa gelevek aya kalır

Asbei bwnim bir arkadas pik durumda iken denedi 24 saat sonra çat etti yumu herkes kiz dedi ama oğlunu kucağına aldı belkide seninde bu şekilde nasip olacak herseyde bi hayr vardır güzelim
Ben de t daha koyuyken degerlendirdim. Zaten t daha koyuyken ovu yakın demektir. Spermler oraya varana kadar zaten ovu gerçekleşiyor. Hızlı olan y kromozomları döllenmeyi gerçekleştiriyor.

Ben de t daha koyuyken degerlendirdim. Zaten t daha koyuyken ovu yakın demektir. Spermler oraya varana kadar zaten ovu gerçekleşiyor. Hızlı olan y kromozomları döllenmeyi gerçekleştiriyor.
Ya y ve x spermleri oraya vsrdıktan sonra yumurtlama olursa. İkisinin döllenme şansı eşit değil mi

Aynen ole canim yani belki bu ay hemen hamile kalmayabilir ilk deneme nede olsa nasip kısmet hersey

Ya y ve x spermleri oraya vsrdıktan sonra yumurtlama olursa. İkisinin döllenme şansı eşit değil mi
Canim bebek tutuncada testler pik yapiyo diye duydumm asice de oyle olmustu hatta zeyno demisti bebek tutununcada test pik gosterir diye senin test hic acilma yaptimi bu fotodakilerden haric

Canim bebek tutuncada testler pik yapiyo diye duydumm asice de oyle olmustu hatta zeyno demisti bebek tutununcada test pik gosterir diye senin test hic acilma yaptimi bu fotodakilerden haric
Bunlar dışında test yapmadım cnm. Bilmem olabilir mi ki. Karnımda gaz gibi Bi ağrı var

Ben erkek bebek icin degil olsun diye kac ay test yaptım. Bir türlü denk gelip nasip olmadı. Pikin başladığı gün denedim olmadı . Pik siliklesince denedim olmadı. 12. Gun t hep koyuydu . Hatta Gece 12 de t daha koyu cıktı . O gun olmadi . Ertesi gun 13.Gun t daha koyuydu . O gun sabah degerlendirdim. Hissettim ovu öğleye doğru bir ara olacak . Spermler gidene kadar ovu da olur dedim . Hatta 14. Gun bile koyuluk bariz vardı tam silinme olmamıştı. Ama işte o zaman geç kalmış oluyordum diğer aylardan biliyorum .

K Kısmet o ayaymış demekki. Erkek mi senin şuan. Öyle hikayeleri duyunca ümidim artıyor cidden saolun

2 saat öncesinden 11 gibi yaptım. Öğleden sonra 2 gibi deneme oldu
Benim tecrübeme göre zaman yanlış. Aslında bir kaç ay ovu testiyle pikin kac gün sürüyor takip edebilirsin 2 gün sürüyorsa 2. Gun sabah önemli. 1 gün işe o gun gece olacak . Ama her halükarda t en koyu olduktan bir kaç saat sonra en önemlisi.
Perhiz de önemli. 3,4,5 gun .

Bizim perhiz 5 gün oldu. Yalnız benşm pik hep kısa sürerdi. Bikaç saat nie öyle oldu anlamadım. En doğru sonucu yarın kendi doktorum verecek inşallah. Ben Rabbime inandım ona güvendim onun bir ol deyişine bakar onun için duaya daha ağırlık veriyorum bunlar hep vesile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…