Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen öyle. Rabbim sağlıklı özürsüz nur topu bebekler versin . Kız isteyene kiz erkek isteyene erkek

Ya y ve x spermleri oraya vsrdıktan sonra yumurtlama olursa. İkisinin döllenme şansı eşit değil mi
Canım birkaç hafta önce yazmıştım, Y ve X lerin hızları arasında belirgin bir fark olmadı ispatlanmış. Yani bizim zannetiğimiz gibi birinin diğrrinden hızlı olmadığı ispatlandı, güncel tıp makalelerinde. İstersen yabancı dili iyi olan tanıdığın varsa araştırıp okusun sana.

O yüzden hayırlısı olsun hiç sıkma canını. Yani düşününce bu zamanlama olayı ile de aslında biz çok bi bişey yapamıyoruz bana göree. Okadar hassas hesaplar vs. nekadar aciz olduğumuzu unutma , Allah'ın planı her şeyin hepsinin üzerinde. Sen elinden gelen herşeyi yaptın sonuçta öyle düşün.

Canim geçen arkadaşımın dediği gibi Burada devreye vücudun girecek Sen vücudunu alkali yaptın Bu durumda yumurtanda alkali gelişti O yüzden hazirda bulunan x ve y den y yi kabul edecek inşallah Ben kendimin de öyle olduğuna inanıyorum..için rahat olsun Ben Allah büyük dedim bekledim Bence sende bekle

Canim sen nerde oturuyorsun
Diyarbakır
Rabbim gonlundekini hakkina hayirli kilsin insAllah
Amin cnm inşallah hepimizin Yaaa öyle mi derdiniz inşallah öyledir cnm ya tek tesellim o Doğru söylüyorsun fazla stres yaptım galiba halbuki herşey O nun elinde Yinede cnmm yapmasam içimde kalırdı denemek isyedim

Hadi hayırlısı cnm güzel bir gün olsun güzel hberlerle dön bize dün gece çok dua ettim sana
Allah razı olsun cnm. Benimki olmasa bile sizin dualarınızla olacağına inanıyorum onun için sizden sık sık dua istiyorum. Müminin mümine ettiği dua geri çevrilmez inşallah. Yalnız uzayan akıntım var benim hafif beyaz tam şeffaf değil acaba yumurtlama olabilir mi ki

Demek çokta etkilemiyor adeti bir saate doktora gidecem inşallah çatlamış der bide az önce uzayan akıntı oldu
Kız inan kist olduğunu sanmıyorum boşuna hırpaladın kendini inan zaten bu gece hiç uyumadım bebek uyutmadı çok dua ettim sana yasin okumak isterdim ama 59 gündür temizlenemedim bu hafta birde adet oldum insanlar psikolojimi bozdu alıp başımı gidesim var bıktım her şeyden eşim daha gelmedi ben tekim ve artık çok zorlanıyorum. Rabbim yardım etsin bize ne diyeyim kız doğurursun surat 1 karış erkek doğurursun surat yine 1 karış inan büyük eltim yanıma hayırlı olsuna bile gelmedi birde evlerimiz 5 dk uzaklıkta

Ya ben insanları o kadar da takmıyorum kafaya kızmışsa kızmış cehennemin dibi. Benim huzurum olsun böyle insanlar benden uzak olsun yeter. Edemiyorum herkesin ayrı ayrı tribini çekeyim valla. Oğlum istiyorum çünkü eşim çok çok istiyor ben çok istiyorım 2 kızımız var erkek yok 2 meyveyi tadmak isterim. Bide işte etrafın bakışlarından kurtulmak için. Yoksa bana kalsa beş tane kız getirirm benşm için ilerde daha iyi olur arkadaş olurlar. Duaların için Allah razı olsun bin kere Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kist olduğunu bende sanmıyırum doktor saçmaladı galiba yani inşallah öyledir

Yani alttan bakan doktor kör değil ya hem kist varsa bile bir şey olmaz insanlar yumurta büyüklüğünde kistle bile doğuruyor rabbim iki çiçeğinin yanına birde böcek verir inşallah hangi doktora gideceksin

Hadi güzelhaberlerle gel inşallah

O da neymiş öyle ya suan senin desteğe ihtiyacın var..iste insanlar ne garip böyle davranıp sonrada ya başlarını secdeden kaldirmazlar ya da hayatında ıi şeyler olmasını beklerler..en sevmediğim insan tipi sen önüne bak cnm allah büyük sonrada olacakları izletir sana bak görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…