Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
P Pmbpantr77 gel cnm.
Kızlar bu arkadaş test için yardım istiyor yardımcı olalım
Ben 5 ay kadar cerazette kullandım bıraktıktan sonra 50 gün regl olmadım. Duphaston kullanırken regl oldum. 2 aydır gebe kalmayı deniyorum. Ovulasyon testi yaptım düzenli olarak en koyu çizgim bu, yumurtladim mi bilmiyorum ama bu testi yaparken akıntım vardı

Eklentiler

• IMG_20200201_191157.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu teste gore yumurtlama olmamis canim. Ne zaman yaptin bu testi?
Bu arada akinti yumurtlamadan 3 4 gun onceden de başlayabilir

Canim simdi net bisey diyemem ama sana bi tavsiyede bulanabilirim . Testin koyu ciktigi gun aksamina da test yap. Belki pik in kisa suruyordur ondan kacirmis olabilirsin .
Bu arada kac gunde bir adet oluyosun
Normalde 28 günde bir oluyordum. Geçen aylarda d.k ilacını bırakınca adetim bozuldu. 50 gün olamadım.

Normalde 28 günde bir oluyordum. Geçen aylarda d.k ilacını bırakınca adetim bozuldu. 50 gün olamadım.
Anladim canim testin varsa hergun yap. Buraya atarsan yardimci oluruz. Bende gec adet oluyorum o yuzden yumurtlamam da gec oluyo takibe devam et. Rabbim gonlune gore saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…