- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.621
kiz dur surda 2 dk duygusal olayım dedimmmAh kıyamaaammmm
Oh valla rahatsın kocasız hayat ohhkiz dur surda 2 dk duygusal olayım dedimmm
Ohhh 1 hafta yemek derdim yokkk, gez toz eğlennnn
kop kop kop
kiz dur surda 2 dk duygusal olayım dedimmm
Ohhh 1 hafta yemek derdim yokkk, gez toz eğlennnn
kop kop kop
Günaydın cnmmallah kavuştursun cnm
GÜNAYdın herkese
Evet sorun vardı heralde sistemde bende giremedimDünden beri giremiyorum siteye ya şimdi girdiii
Aynen ya kafayı yedim valla. Eşimin telinden de denedim olmadıEvet sorun vardı heralde sistemde bende giremedim
aynen canisiiiOh valla rahatsın kocasız hayat ohh
sağol canimmmallah kavuştursun cnm GÜNAYdın herkese
Ben 5 ay kadar cerazette kullandım bıraktıktan sonra 50 gün regl olmadım. Duphaston kullanırken regl oldum. 2 aydır gebe kalmayı deniyorum. Ovulasyon testi yaptım düzenli olarak en koyu çizgim bu, yumurtladim mi bilmiyorum ama bu testi yaparken akıntım vardı
Bu teste gore yumurtlama olmamis canim. Ne zaman yaptin bu testi?Ben 5 ay kadar cerazette kullandım bıraktıktan sonra 50 gün regl olmadım. Duphaston kullanırken regl oldum. 2 aydır gebe kalmayı deniyorum. Ovulasyon testi yaptım düzenli olarak en koyu çizgim bu, yumurtladim mi bilmiyorum ama bu testi yaparken akıntım vardı
Adetin 10.günü ilk defa bu kadar koyu çıktıBu teste gore yumurtlama olmamis canim. Ne zaman yaptin bu testi?
Bu arada akinti yumurtlamadan 3 4 gun onceden de başlayabilir
Daha var demek ki. Bugun kacinci gundesinAdetin 10.günü ilk defa bu kadar koyu çıktı
18.günDaha var demek ki. Bugun kacinci gundesin
Canim simdi net bisey diyemem ama sana bi tavsiyede bulanabilirim . Testin koyu ciktigi gun aksamina da test yap. Belki pik in kisa suruyordur ondan kacirmis olabilirsin .18.gün
Normalde 28 günde bir oluyordum. Geçen aylarda d.k ilacını bırakınca adetim bozuldu. 50 gün olamadım.Canim simdi net bisey diyemem ama sana bi tavsiyede bulanabilirim . Testin koyu ciktigi gun aksamina da test yap. Belki pik in kisa suruyordur ondan kacirmis olabilirsin .
Bu arada kac gunde bir adet oluyosun
Anladim canim testin varsa hergun yap. Buraya atarsan yardimci oluruz. Bende gec adet oluyorum o yuzden yumurtlamam da gec oluyo takibe devam et. Rabbim gonlune gore saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insAllahNormalde 28 günde bir oluyordum. Geçen aylarda d.k ilacını bırakınca adetim bozuldu. 50 gün olamadım.
Allah hayırlısını versın bu haftaki ult fotonu at mutlaka onda daha net olurOlsun ya kizda olsa basim ustune ismi hazir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?