- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.941
Sen nasılsın canım deneme oldu muBöyle daha iyi oldu sankisağol canım tskler❤
Aynen ya kan almıyorlar gittim almadılar kaç gün önce. Belki bu aylarda olmaması daha hayırlıdrİşte o yuzden bekle canım heleki du virüs ortadan kalksın burdan bi arkadas hamile suan kan vermeye gidemiyor saglık ocagına almıyorlar
Seninki ocaktı sen ocağa takmıştın kafayıKız herkes bişi diyorama ben cidden şubata inandırdım kendimi ama olmadı
Valla mız bana kalsa bu senede kalson derimBak gel sen beni dinleAsbei agustosta erkek bebege cok yatkınlık görüyorum ben
Değilmi bende öyle düşünüyorum. Ben bir yerde görmüştüm.bebeğe gebe kalinan ayda ateş grubundan bir burctaysa erkek olma olasılığı yüksek diyeBak gel sen beni dinleAsbei agustosta erkek bebege cok yatkınlık görüyorum ben
He önce ocaktı sonra Şubata çok takıldım sende şubat şubat deyince hah dedim bı sefer tutacak oda gettiSeninki ocaktı sen ocağa takmıştın kafayı
O zman agustosValla mız bana kalsa bu senede kalson derimbenim kazaları biliyorsun meşhurdur o kazalara kurban gitmeden işi bitirmem lazım
Ağustosta deneme mayısta doğum olması laxım galiba
Evet canım 10 gün. Valla dün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm sanki. Yarın 11 gün tekrar edicem bakalım varmı. Piklerim çok kısa sürüyordu bu ay pikken denedimSen nasılsın canım deneme oldu mu
Ay he sotma kötü bi enerji var galiba üstümdeO zman agustoscok odaklama ama sen odaklanınca olmuyo senin
Ağustosta deneme mayısta doğum olması laxım galiba
Evet sezeryan olunca nisan sonu oldu benim oğlanAğustosta deneme mayısta doğum olması laxım galiba
Bence subat, mart, agustos bu aylarda hamile kalınca erkek bebek olasılığı fazla canımDeğilmi bende öyle düşünüyorum. Ben bir yerde görmüştüm.bebeğe gebe kalinan ayda ateş grubundan bir burctaysa erkek olma olasılığı yüksek diye
Öylemiii kız kalmıştı sankii bu senee. Ay yap kız kocan çok direnirse kardeşim formülünü denersin
Ben deniycem dee bi beyim bi de beynim izin vermiyor
Zamanlaman cok iyi olmus canım benim oglum da 9 gun aksam cıktı testte hadi bakalım insallah vardır paşanEvet canım 10 gün. Valla dün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm sanki. Yarın 11 gün tekrar edicem bakalım varmı. Piklerim çok kısa sürüyordu bu ay pikken denedim
Kısır ye geçerAy he sotma kötü bi enerji var galiba üstümde
Ben kızıma da ovulasyon testiyle hamile kaldım
Ovulasyondan 2 gün önce tek deneme ile
T çizgisi C kadar koyu olmadan deneme yapmak sonra da en azından bir hafta boyunca korunmasız deneme yapmamak lazım
Neyse mart oldu benimde bende mirac gecesi o yüzden bu ay olsun istiyorum. Ya eşim kısır döngüyü kırmak istedi kendisi tek erkek babası tek erkek oğlumda öyle olmasın dedi. Çıktık bir yola hayrolsunBence subat, mart, agustos bu aylarda hamile kalınca erkek bebek olasılığı fazla canım
Sen benim kısıra taktın ama çok istiyorsan bi daha yapimKısır ye geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?