Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım 10 gün. Valla dün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm sanki. Yarın 11 gün tekrar edicem bakalım varmı. Piklerim çok kısa sürüyordu bu ay pikken denedim
Zamanlaman cok iyi olmus canım benim oglum da 9 gun aksam cıktı testte hadi bakalım insallah vardır paşan

Ben kızıma da ovulasyon testiyle hamile kaldım
Ovulasyondan 2 gün önce tek deneme ile
T çizgisi C kadar koyu olmadan deneme yapmak sonra da en azından bir hafta boyunca korunmasız deneme yapmamak lazım

Teşekkür ederiö canım sağol . Benim bugün 6. Günüm ve 8. Gün ilişkiye ve ovu testine başlamayı düşünüyorum. 28 gün döngü. 14. Gün yumurtlama oluyor. Testlerimi atsan etiketlesen seni yardımcı olurmusun. Veya ek olarak önereceğin bir şey olurmu ilişki günleri hakkında.

Bence subat, mart, agustos bu aylarda hamile kalınca erkek bebek olasılığı fazla canım
Neyse mart oldu benimde bende mirac gecesi o yüzden bu ay olsun istiyorum. Ya eşim kısır döngüyü kırmak istedi kendisi tek erkek babası tek erkek oğlumda öyle olmasın dedi. Çıktık bir yola hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…