Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne yapmak lazm neler yemk lazm alkali oranını artrmak için bizimde esimizimde neler yemesi lazım

Selenyum dogrudan sperm kalitesini etkiliyor
Cinko da ayni sekilde erkek bebek olmasi icin kullaniliyor bagisikligi guclendiriyor , protein uretimine yardimci oluyor,
Karagullu ben sut urunlerini kestim, ph damla kullandim karbonatli su ictim, muz cok tukettim ,soda falan bi de potasyum takviye kullanmistim, daha birseyler yaptim mi hatirlamiyorum cnm.yazarim aklima geldikce

Ne yapmak lazm neler yemk lazm alkali oranını artrmak için bizimde esimizimde neler yemesi lazım
Eczanede İngiliz karbonatı var onu al içtiğin suya at gğn boyu onu iç hep. Muz havuç patates bol ye. Bol potasyum ağırlıklı beslen. Yemeklerinde tuzı arttır. Bol tuzlu ye. Süt ürünlerini kesinlikle yeme tuzlu çerez falan ye. Ben eşime her akşam keçi boynuzu özü yediriyorum her akşam tuzlu kabak çekirdeği yiyoruz ikimiz. Günde iki soda içiyor. Ben çok sevmiyorum 1 tane içebiliyorım. Ha bide bol limon ye. Eşine bal yedir galan filan

Ve Tabiki eşin bol ett

Biz çok soda içiyoruz ya cnm benim icmem sıkıntıi olmaz dimi ama süt ürünleri de yeriz ben hemn birakiym yemeyi eşimde mi yemicek süt ürünu keçiboynuzu bu duymustm bı onu yiyo hergun
Yok sıkıntı olmaz iç. İçine limon sık öyle iç

Ne kadar tatlı anneniz benimki de daha 2. Doğurma kızın büyüsün diyor bi de taktik verecek He

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…