- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.121
Ne yapmak lazm neler yemk lazm alkali oranını artrmak için bizimde esimizimde neler yemesi lazımY spermler alkali ph yuksek ortami seviyor
Ben kullandim ph cubugu yedigim ictigim herseye baktim
Kendi idrar ve akintima
Esimin idrar ve spermine kadar baktim
Tum hepsi 7.5 -8 den yuksekti deneme yaptigimda
Ph damlasi da tuzlu su gibi birsey onu da 1 ay kullandim.ictigin her bardak suya 3 damla katiyorsun
Zaten zararli birsey degil ictigin suyu alkali yapiyor
Rica ederim canimÇok teşekkür ediyorum
Cinko ve selenyum da kullanabilir
Birde sabah aksam keciboynuzu ozu 1 kaşık
Hormon dusuklugu Y spermini etkileyecegini sanmiyorum genel olarak bi etki hem x , hem y spermlere olur yani ikisinede
Esin bol et tuketsin hem erkek bebek icin hemde hormon seviyesi yukselir, ayni zamanda bol protein tuketmekte hormonu artirir
Selenyum dogrudan sperm kalitesini etkiliyor
Cinko da ayni sekilde erkek bebek olmasi icin kullaniliyor bagisikligi guclendiriyor , protein uretimine yardimci oluyor,
Eczanede İngiliz karbonatı var onu al içtiğin suya at gğn boyu onu iç hep. Muz havuç patates bol ye. Bol potasyum ağırlıklı beslen. Yemeklerinde tuzı arttır. Bol tuzlu ye. Süt ürünlerini kesinlikle yeme tuzlu çerez falan ye. Ben eşime her akşam keçi boynuzu özü yediriyorum her akşam tuzlu kabak çekirdeği yiyoruz ikimiz. Günde iki soda içiyor. Ben çok sevmiyorum 1 tane içebiliyorım. Ha bide bol limon ye. Eşine bal yedir galan filanNe yapmak lazm neler yemk lazm alkali oranını artrmak için bizimde esimizimde neler yemesi lazım
Ve Tabiki eşin bol ettEczanede İngiliz karbonatı var onu al içtiğin suya at gğn boyu onu iç hep. Muz havuç patates bol ye. Bol potasyum ağırlıklı beslen. Yemeklerinde tuzı arttır. Bol tuzlu ye. Süt ürünlerini kesinlikle yeme tuzlu çerez falan ye. Ben eşime her akşam keçi boynuzu özü yediriyorum her akşam tuzlu kabak çekirdeği yiyoruz ikimiz. Günde iki soda içiyor. Ben çok sevmiyorum 1 tane içebiliyorım. Ha bide bol limon ye. Eşine bal yedir galan filan
Karagullu ben sut urunlerini kestim, ph damla kullandim karbonatli su ictim,
[/QUOTE tmm cnmn sağol da karbonatlı bsu nasıl iclcekya kotu olmazmi tadı nekadarlik suya nekadar koyucak nasıl icicem günde ne kadar yani
Biz çok soda içiyoruz ya cnm benim icmem sıkıntıi olmaz dimi ama süt ürünleri de yeriz ben hemn birakiym yemeyi eşimde mi yemicek süt ürünu keçiboynuzu bu duymustm bı onu yiyo hergunVe Tabiki eşin bol ett
Tmm kuzum hemn alicam ondan tabi hamile değilsemEczanede satiliyor ingiliz karbonat minik minik paketli zaten
Onu 6-8 bardak suya katip ictim
Aynen belli olsun ona gore icmeye baslarsin canimTmm kuzum hemn alicam ondan tabi hamile değilsem
Zaten ben çok su icerm 3litreyi bulur ama dünden beri icemedim ya baya zor oldu bana1 litre suya yarım çay kaşığı kadar koy yeter. Gün boyunca susadıkça iç. Tadı çokda değişmiyor
Aynen cnm benim inş hayırlısı bakalmAynen belli olsun ona gore icmeye baslarsin canim
Yok sıkıntı olmaz iç. İçine limon sık öyle içBiz çok soda içiyoruz ya cnm benim icmem sıkıntıi olmaz dimi ama süt ürünleri de yeriz ben hemn birakiym yemeyi eşimde mi yemicek süt ürünu keçiboynuzu bu duymustm bı onu yiyo hergun
Tmm cnm bnm eşimde süt ürünleri mi kesicek miYok sıkıntı olmaz iç. İçine limon sık öyle iç
Kesse iyi olur ama çokda önemli değil erkekler için spermlerin ph sı zaten yüksek ne yerse yesin. Sadece kalitesini arttırsın yeterTmm cnm bnm eşimde süt ürünleri mi kesicek mi
Tamam canlar çok sagolunKesse iyi olur ama çokda önemli değil erkekler için spermlerin ph sı zaten yüksek ne yerse yesin. Sadece kalitesini arttırsın yeter
Ne kadar tatlı annenizHic sorma su ara derdi benim 4 kardesiz ablamin 1 kiz 1 erkek abimin 1 kiz 1 erkek kiz kardesimin 1 oglu var benim 2 kiz diye yedi beni hemen bi tane daha getir tut kendini hep saga yat aman sakin o is olurken sevke gelme gebertirim seni diyo utanmasa basimi tutacak
Valla benim annem habire doğurun diyo bizi damızlık saniyo sanirimNe kadar tatlı annenizbenimki de daha 2. Doğurma kızın büyüsün diyor bi de taktik verecek He
Oh ne güzel doğur gitsin madem bi de yardım ediyorsa daha ne olsunValla benim annem habire doğurun diyo bizi damızlık saniyo sanirimher sene bi tane getirsek hic yok demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?