- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.141
Bende kızım olsun istiyorum bir oğlum bar .acaba hangi günler ilişkiye girmek gerekiyor .diyelimki adetten sonra 14. Gün yumurtla catlıyorsa .kız bebek içincanım öncelikle benim üç kızım var bu konuları çok araştırdım ben ve bir arkadasim
Valla yardim etmesine ediyo saolsun da cok bunaltiyo sabah 8 de kalk cocuklari yedir 2 saatte bir aksam 10 oldu mu yataga Bende kaldığı günler sabahin 7 sinde kalkiyo mesela balkonu yikiyo evi süpürüyo birden camlara girişiyor hep diken üstündeyizOh ne güzel doğur gitsin madem bi de yardım ediyorsa daha ne olsun
Bende sizle başlayayım bu ay deneme maalesef negatif gene bi kaç ay ara vermek istiyorum sizler ile başlayalımHem bildiklerimi paylaşıp beraber uygularız bilmediklerimi arkadaşlara sorarız beraber test yaparız inş beraber tuttururuz:)
Kız o 2019 un başındaki mesajımı nerden buldunBende sizle başlayayım bu ay deneme maalesef negatif gene bi kaç ay ara vermek istiyorum sizler ile başlayalım
Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa ihtimal artarBende kızım olsun istiyorum bir oğlum bar .acaba hangi günler ilişkiye girmek gerekiyor .diyelimki adetten sonra 14. Gün yumurtla catlıyorsa .kız bebek için
Ay anneni çok sevdimValla yardim etmesine ediyo saolsun da cok bunaltiyo sabah 8 de kalk cocuklari yedir 2 saatte bir aksam 10 oldu mu yataga Bende kaldığı günler sabahin 7 sinde kalkiyo mesela balkonu yikiyo evi süpürüyo birden camlara girişiyor hep diken üstündeyizarada kafayi uzatıyor bakiyo sağa dönük mü yatiyorum yatmiyosam gün boyu onu söylüyor ben bi lafimi sana geciremiyorum herkesin oglu oluyo beni dinleyip sen bi halt anlamiyosun beni dinlemiyosun küserim sana bi daha sola yatarsan bla bla ...
Cnm sen bunu nasıl hesaplıyorsun bizede bakar mısınCanım sen 2 yas 1 ay kala 2 ay kala hamile kalmış olsan erkek olabilirdi şimdi hesaba göre 4 yaş 2 ay 1 ayken hamile kalsan erkek olabilir
Tabiki canim bunlar eğlence unutma kahvaltıdan sonra ilk kızının doğum tarihi küçük kızının doğum tarihi ister özelden atCnm sen bunu nasıl hesaplıyorsun bizede bakar mısın
Ay bana da bakar misinnnTabiki canim bunlar eğlence unutma kahvaltıdan sonra ilk kızının doğum tarihi küçük kızının doğum tarihi ister özelden at
Cnm olsa cikmazmiydi ama gerçekten napicani.bilemdm yaaSen bilirsin cnm ama ben yerinde olsam icmem
Yok ben hamilelik olmasa bile icmemCnm olsa cikmazmiydi ama gerçekten napicani.bilemdm yaaovulasyon testi yapicam.12de bakiyim.ne çıkacak
Anladm kuzum sağolasın tmm ozamn bnde bekliyim napiyim ozamnYok ben hamilelik olmasa bile icmem
Olsa cikardi evet
Beklemekten baska care yokki
Bakarım kızlarının doğum tarihini yazarsan tabikiAy bana da bakar misinnn
Yazıyordum bende şimdi cnmBakarım kızlarının doğum tarihini yazarsan tabiki
Cnm şimdi ovulasyon yaptm bakiyim nolucak bekliyom atcam.birazdan tmmValla canım bilemedim ya adete yakın koyun çıkabiliyor belki ondandır
Şimdide böyle çıktı cnm suyada dikkat ettim artk ben adeti bekliyim en iyisiValla canım bilemedim ya adete yakın koyun çıkabiliyor belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?