- 29 Mayıs 2019
- 75
- 157
- 43
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.321
Regl başlangıcında bu güne kadar 13 gün olmuş acaba daha var mı ondan böyle oluyor olabilir miŞimdi tekrar yapacağım test atim bakın isterseniz bir önce ki ile atim aradaki farka bakın
Çok sinir bozucu ne yapacağımı bilmiyorum geçen ayda oldu ben çatlamıştır diyip bıraktım bu ay adet olana kadar yapacağım dedim ama durum bu
Benim attıgım babyplan ovulasyon gününde girilen ilişkilerde saatine göre cinsiyetin degiştini söylüyor bilimsel birazKızlar bu takvim bende de tutmuyor oğluma kız döneminde hamile kalmışım
Bu arada ben kızıma da oğluma da aralıkta hamile kaldım hatta bu sebepten hep aynı cinsiyet olur deniyordu
Oğlum nerdeyse tüm takvimlerde kız çıkıyordu bi tek çinde erkek çıkıyordu
Yani takvimler falan hikaye bence inanıp kendinizi üzmeyin
Hepsinden daha mantıklı bir bakın derim içeriginide mutlaka okuyun.BabyPlan® Cinsiyet Takvimi, Bebek Cinsiyeti Tahmini ve Bebek Cinsiyeti Belirleme.
Kızlar bu linke tıklayın hem doğru hem süper anlaşılır. Kesinlikle girin ve bakın
Vallahi şu lahana testini de yaptım dedim madem doktora gidcm çarşamba günü bari bu tezleri deneyeyimKızlar bu takvim bende de tutmuyor oğluma kız döneminde hamile kalmışım
Bu arada ben kızıma da oğluma da aralıkta hamile kaldım hatta bu sebepten hep aynı cinsiyet olur deniyordu
Oğlum nerdeyse tüm takvimlerde kız çıkıyordu bi tek çinde erkek çıkıyordu
Yani takvimler falan hikaye bence inanıp kendinizi üzmeyin
Baktım canım bu takvime göre de oğluma kız saatinde hamile kalmışımHepsinden daha mantıklı bir bakın derim içeriginide mutlaka okuyun. ❤
Tm o zaman hiç bir şeye inanmayın en iyisi doktor kontrölüBaktım canım bu takvime göre de oğluma kız saatinde hamile kalmışım
İlişki saatimi bildiğim için eminim
O ne çıktı canımVallahi şu lahana testini de yaptım dedim madem doktora gidcm çarşamba günü bari bu tezleri deneyeyim
Önce pempe oldu sonra bekleyince hafif lilaya çaldıO ne çıktı canım ☺ Ama o da her zaman doğru çıkmıyor ya
Hani inteligender diye bi cinsiyet testi var idrardan bakıyor cinsiyeteÖnce pempe oldu sonra bekleyince hafif lilaya çaldı
Zaten bende işin eglencesindeyim rabbim ne verecekse gözüm üstüne önce saglıklı olsun inşanlahHani inteligender diye bi cinsiyet testi var idrardan bakıyor cinsiyete
O bile bir sürü insanda yanlış sonuç veriyormuş
Bu testler sanırım sadece eğlence için
BabyPlan® Cinsiyet Takvimi, Bebek Cinsiyeti Tahmini ve Bebek Cinsiyeti Belirleme.
Kızlar bu linke tıklayın hem doğru hem süper anlaşılır. Kesinlikle girin ve bakın
Belki bende bu gebeliğimde yaparım öyle testler eğlence içinZaten bende işin eglencesindeyim rabbim ne verecekse gözüm üstüne önce saglıklı olsun inşanlah
Hayırlısı kalbindeki olsun canım benim sürpriz olcak herhaldeBelki bende bu gebeliğimde yaparım öyle testler eğlence için ☺
inşaAllah cinsiyeti doğumda öğreneceğimiz için güzel bi anı olur
Tam kırmızı kanamanın başlamasından 15 gün oluyor benimki 29 günde bir adetim bekle bence dahaRegl başlangıcında bu güne kadar 13 gün olmuş acaba daha var mı ondan böyle oluyor olabilir mi
Aynen canım kendisi sürpriz bebek olduğu için cinsiyeti de sürpriz olsun dedimHayırlısı kalbindeki olsun canım benim sürpriz olcak herhalde
Çok teşekkür ederim tamam bekleyim sizinde mi bu şekilde oluyor yaptığınızdaTek gerçek Allah’ın takdiri kızlar bol bol dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?