Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sanmıyorum canım bu takvime bakarsak Kasım ayında hiç erkek dogmamasi gerek sen diyet felan yapmış mıydın yumurtlama takibi filan doktora
Bende yeni buldum etrafta arkadaşlarla baktık hep dogru çıktı burada bakayım bir dedim ne kadar kişi dogru çıkacak ona göre yaparım dedim ama tabi kısmet herşeyin başı

Sanmıyorum canım bu takvime bakarsak Kasım ayında hiç erkek dogmamasi gerek sen diyet felan yapmış mıydın yumurtlama takibi filan doktora
Ben zaten düzenli yumurtlayan biriyim. Diyetimide son iki hafta dikkat ettim
Yumurtlama günü de ilişki oldu işte.

Bende yeni buldum etrafta arkadaşlarla baktık hep dogru çıktı burada bakayım bir dedim ne kadar kişi dogru çıkacak ona göre yaparım dedim ama tabi kısmet herşeyin başı
Benim de dün bahsettiğim buydu. Sanki bazı aylar kız bazı aylar erkek çok oluyor

Bir koyu bir açık kızlar bir bakar mısınız ben anlam veremiyorum artık

Eklentiler

• F858E083-364A-419E-A7BE-3BAB21776613.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 49
Yani dış gebelikten sonra 28 30 arası falan adet oluyorum
Şimdi tekrar yapacağım test atim bakın isterseniz bir önce ki ile atim aradaki farka bakın
Çok sinir bozucu ne yapacağımı bilmiyorum geçen ayda oldu ben çatlamıştır diyip bıraktım bu ay adet olana kadar yapacağım dedim ama durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…