- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.181
Hım teşekkür ederim. Sabah mi deneyim o zaman ya da şimdi mi denesemCanım normal gebeliktede çıkar hamileysen ovu testinde de pik kadar koyu çıkar gebeysen .
Sbah ilk idrarla ama bence en iyisi adet gününü beklemekHım teşekkür ederim. Sabah mi deneyim o zaman ya da şimdi mi denesem
Gebelik yapacaksan sabah ilk idrarla dene canım .Hım teşekkür ederim. Sabah mi deneyim o zaman ya da şimdi mi denesem
Canım ben kız bebek için tavsiye vereyim çünkü ben not almıştım ilişki tarihlerimi ve bebeğim kız. Sonradan baktım ki kız için bütün yapılması gerekenleri yapmışız meğersem. zaten ilişki tarihlerime göre erkek olmasına pek olasılık vermemiştim daha cinsiyet öğrenmeden. Şöyle ki 28 günde bir adet oluyorum ilişki 7. günün gecesi, 11.günün gecesi ve 12. günün sabahı olmuş...Belki yardımım dokunur, bende inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alayım önce, sonra da en büyük hayalim bir de oğlumun olması, umarım sana da bir kız nasip olsun....Canım bende senin gibi düşünüyorum bence cinsiyette en önemli şey zamanlama 2. Oğlumda çok sık ilişki oldu hiç pehriz yoktu yumurtlama zamanı hergün oldu nerdeyse ve o ay çok ilişki oldu ve oğlum oldu. Hatta ben çok umutlanmıştım kız bebektir diye . O yüzden kız bebekte yumurtlama öncesi şart . Bu ay 14 yumurta çatlıyor gün aşırı değildi bende 2-3 pehriz yapıp mı iki gün öncesi 12. Gün denesem diyorum kafam allak bullak.
Ahh canımm yöntemi yok ama olasılığı arttırmak için sanırım burda öneriler paylaşılıyor. İnşallah kızı olan ve bebiş isteyen herkese bir de sağlıklı ve hayırlı bir oğluş nasip olsun, sana da ..Biri bana erkek dogurmayi ogretsin
Canımm çok teşekkür ederim allah razı olsun . Ben de bu ay 11. Gecesi ve 12. Sabahı son ilişkiyi yapmayı planlıyordum çok güzel oldu bu haber .benimde adetlerim 28 gün sürüyor ve yumurtam 14. Çatlıyor . İnşallah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım .Canım ben kız bebek için tavsiye vereyim çünkü ben not almıştım ilişki tarihlerimi ve bebeğim kız. Sonradan baktım ki kız için bütün yapılması gerekenleri yapmışız meğersem. zaten ilişki tarihlerime göre erkek olmasına pek olasılık vermemiştim daha cinsiyet öğrenmeden. Şöyle ki 28 günde bir adet oluyorum ilişki 7. günün gecesi, 11.günün gecesi ve 12. günün sabahı olmuş...Belki yardımım dokunur, bende inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alayım önce, sonra da en büyük hayalim bir de oğlumun olması, umarım sana da bir kız nasip olsun....
Insallah canim benim insallahAhh canımm yöntemi yok ama olasılığı arttırmak için sanırım burda öneriler paylaşılıyor. İnşallah kızı olan ve bebiş isteyen herkese bir de sağlıklı ve hayırlı bir oğluş nasip olsun, sana da ..
Biri bana erkek dogurmayi ogretsin
Canımm bende sizin konuştuğunuzu görünce hemen yazmak istedim test edilip onaylanmış bir şey olduğu için elimde :) Umarım çok sağlıklı ve güzel bir kızın olsun bu ilişkilerden, bana da haber edersen çok sevinirim. Çok teşekkürler inşallah canım, ilk bebeğim benim o nedenle tarihe aldırmadan ilişkiler oldu ama not ettiğim için paylaşmak istedim:) Her ay not ediyordum çünkü ocak ayında tuttu şükür :)Canımm çok teşekkür ederim allah razı olsun . Ben de bu ay 11. Gecesi ve 12. Sabahı son ilişkiyi yapmayı planlıyordum çok güzel oldu bu haber .benimde adetlerim 28 gün sürüyor ve yumurtam 14. Çatlıyor . İnşallah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım .
Insallah canim ya insallah nasip olacak mi bakalimKuzum bence erkek doğurmak daha kolay hem hamile kalması kolay çünkü yumurtlama anını değerlendiriyorsun .zamanlama en önemlisi yani . İlk oğlumda 14. Yumurtlama zamanı tek ilişki ,ikinCi oplumda da hep pikken hemde çatladığında iki ilişki oldu . Erkek bebek Te en önemlisi Olan yumurtlama zamanı ilişki olması .inşallah allahım sanada bir erkek bebiş nasip etsin inşallah canım .
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim . Tabiki haber veririm .çok sağol böyle haberler bizi hep unutlandırıyor inan .Canımm bende sizin konuştuğunuzu görünce hemen yazmak istedim test edilip onaylanmış bir şey olduğu için elimde :) Umarım çok sağlıklı ve güzel bir kızın olsun bu ilişkilerden, bana da haber edersen çok sevinirim. Çok teşekkürler inşallah canım, ilk bebeğim benim o nedenle tarihe aldırmadan ilişkiler oldu ama not ettiğim için paylaşmak istedim:) Her ay not ediyordum çünkü ocak ayında tuttu şükür :)
Insallah canim ya insallah nasip olacak mi bakalimkendim icin ne kadar erkek istiyorsam valla sen ve ElifAsel54 Icinde o kadar kiz istiyorum, nasibimize yazilmistir insallah
Haklisin canim biz ne yaparsak yapalim Allah ne yazdiysa o. Rabbim dilegimizi kabul eylesin -AminAminn canım teşekkür ederim . İnşallah umudumuzu kaybetmeyelim bence kalpten edilen her dua ve dilek kabul olur buna hep çok inanıyorum . Biz olacağına olan inancımızı hep taze tutalım ve duayı ve allahtan dilemeyi unutmalayım yeter.
Bizim aile neredeyse hiç erkek yok ve arkadaş çevremde ve genellikle geç yaşta (32 üstü) hamilelikler.. Acaba diyorum kadının yaşı arttıkça erkek olma olasılığı azalıyor mu. Etrafım hep kız olduğu için kız olursa isim nasıl bulacağım diyordum ki neyse çok şükür buldum beğendiğim birkaç isim :) Bende diyorum erkek yapmanın yolu farklı heralde kimse yapamıyor bizim çevremizdeKuzum bence erkek doğurmak daha kolay hem hamile kalması kolay çünkü yumurtlama anını değerlendiriyorsun .zamanlama en önemlisi yani . İlk oğlumda 14. Yumurtlama zamanı tek ilişki ,ikinCi oplumda da hep pikken hemde çatladığında iki ilişki oldu . Erkek bebek Te en önemlisi Olan yumurtlama zamanı ilişki olması .inşallah allahım sanada bir erkek bebiş nasip etsin inşallah canım .
Canım ben 1. Oğlumu 31 yaş , 2. Oğlumuda 34 yaşında kucağıma aldım . Bence yaş la değil ama ilişki zamanlaması ile çok ilgili olduğunu düşünüyorum canım iki oğlumada yumurtlama gününde hamile kaldım çünkü.Bizim aile neredeyse hiç erkek yok ve arkadaş çevremde ve genellikle geç yaşta (32 üstü) hamilelikler.. Acaba diyorum kadının yaşı arttıkça erkek olma olasılığı azalıyor mu. Etrafım hep kız olduğu için kız olursa isim nasıl bulacağım diyordum ki neyse çok şükür buldum beğendiğim birkaç isim :) Bende diyorum erkek yapmanın yolu farklı heralde kimse yapamıyor bizim çevremizde
Ben ikizlerimi ovu testi ile ögrendim ama benim 1-2 gun geçmişti adetim öglende gebelik testi aldım oda pozitifti hayırlısı olsun cnmİnşallah hamileyimdir evet. Normal gebelik testinde çıkar dimi. Yani erken gebelik testi yok elimde de. Ovulasyon testiyle olur mu acaba. Merak ettim.
İki oglumdada adet bitti adete kadar 2 gunde bir oldu ben takip falan oldugunu hiç bilmiyordum kızlarımda ögrendimBiri bana erkek dogurmayi ogretsin
Sanmıyorum yaşla alakalı oldugunu 16 yaşında evlendi annemBizim aile neredeyse hiç erkek yok ve arkadaş çevremde ve genellikle geç yaşta (32 üstü) hamilelikler.. Acaba diyorum kadının yaşı arttıkça erkek olma olasılığı azalıyor mu. Etrafım hep kız olduğu için kız olursa isim nasıl bulacağım diyordum ki neyse çok şükür buldum beğendiğim birkaç isim :) Bende diyorum erkek yapmanın yolu farklı heralde kimse yapamıyor bizim çevremizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?