Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim yazdıgımın aynısı iyi oluyor böyle denk gelmesi

Öylemi..O zaman yaş tezim çürüdü :) Bizim iki taraftan da yeğenler hep kız, bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle, nasip demek ki ailede henüz bir oğluş yok artık ileride denerim yumurtlama gününü inşallah, tabi ki kız oğlan hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar, kız çocuk eve sakinlik ve neşe getiriyor erkek çocuk da enerji ve güç getiriyor, insan ikisinden de ister sonuçta Allah herkese nasip etsin gönlünden geçeni inşallah.

Sanmıyorum yaşla alakalı oldugunu 16 yaşında evlendi annem annemin 1 oglu oldu arkası hep kız 1 erkek 6 kız 6 kızda 33 yaşında kaza ile kaldı
Benim de annem, halam, teyzelerim, yengelerim olmak üzere aynı sene içerisinde 5 doğum olmuş ve hepsi erkek:) Kimse de o zamanlar ne yumurtlama günü biliyor ne bir şey. Hele ki bir teyzemde 4 oğlan kız yok, bir dayımda 3 oğlan var kız yok, geri kalan herkeste 1-2 oğlan olmuş hep ailede. Yani 4 oğlanı yapan da 4 kez yumurtlama gününe denk getiremez heralde Ben sülalenin ender kızlarından olarak çok değerliydim :) Birisi çıkıp herşey şans dese aslında herkes rahatlayacak gibi:) Bu yumurtlama günü mevzusu çıktığından beri insanların kafası karıştı:)

Kardeşimde bilmiyordu adet bitmiş başlamış adet bitimi zaten erkek diyor çogu kişi kardeşim 4 .cü bebeginde 11 gun bırakmış ama yine adet bitmiş başlamış oda erkek 4 oglu var cnm

Km
Bende ilk başta inanmıyordum deneyince tuttu çok şükür arkadaşlar biliyor. Erkek olma ihtimali her zman var ama o sperme baglı ne kadar kaliteli olursa çok yaşar o döller. Ama her erkeğin sperm kalitesi bir degil bu yüzden ihtimali artırarak yumurtlama gününde ilişki erkek bebk için uygun.

Benim yazdıgımın aynısı iyi oluyor böyle denk gelmesi

Kesinlikle canım umut ışığı.

Tabiki canım en önemlisi sağlıklı olması sonuçta biz ne yaparsak yapalım takdir allahın . Ondan gelen başımız üstüne. Hep dileğimiz aynı yönde sağlıklı olması ama insan her iki meyveyide tadmak ister evlat kız erkek diye ayırt edilmez hepsini kalbimizde aynı severiz. Şimdi hamile kalsam 3. Oğlum olsa asla üzülmen bana emanet edilecek bir can sadece şükrederim. Demekki beniö dileğimde en hayırlısı budur derim .

Insallah canim ya insallah nasip olacak mi bakalim kendim icin ne kadar erkek istiyorsam valla sen ve ElifAsel54 Icinde o kadar kiz istiyorum, nasibimize yazilmistir insallah
Allah razı olsun bitanem benimde dualarım aynı şekilde Rabbim kaderimize yazsin inseAllah

Demekki 2 günde bir olunca sizin yumurta gunune denk gelmemiş benim uzayan akıntım oldugu günler istek oluyordu o gunlerde yum çatlama zamanı oluyor çünki
Valla benim cocuk olsunda nasi olursa olsun modundaydi

Valla benim cocuk olsunda nasi olursa olsun modundaydi
İşte bilmiyordumki kız olurmuş oglan olırmuş 2.de kızım olur belki dedim ras gele yaptık 3 gebeliğimde ögrenmek için gogle amcaya sordum kk gösterdi 26 ay gelmeyen ikizlerim 27 ayda tamam bu ayda olmasa spral isticem dediğim ayda hamile oldugumu ögrendim şükür rabbime rabbim isteyen her kese kız erkek olmayanada anneliği tatdırsın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…