- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.201
Benim yazdıgımın aynısıCanımm çok teşekkür ederim allah razı olsun . Ben de bu ay 11. Gecesi ve 12. Sabahı son ilişkiyi yapmayı planlıyordum çok güzel oldu bu haber .benimde adetlerim 28 gün sürüyor ve yumurtam 14. Çatlıyor . İnşallah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım .
Öylemi..O zaman yaş tezim çürüdü :) Bizim iki taraftan da yeğenler hep kız, bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle, nasip demek ki ailede henüz bir oğluş yok artık ileride denerim yumurtlama gününü inşallah, tabi ki kız oğlan hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar, kız çocuk eve sakinlik ve neşe getiriyor erkek çocuk da enerji ve güç getiriyor, insan ikisinden de ister sonuçta Allah herkese nasip etsin gönlünden geçeni inşallah.Canım ben 1. Oğlumu 31 yaş , 2. Oğlumuda 34 yaşında kucağıma aldım . Bence yaş la değil ama ilişki zamanlaması ile çok ilgili olduğunu düşünüyorum canım iki oğlumada yumurtlama gününde hamile kaldım çünkü.
Benim de annem, halam, teyzelerim, yengelerim olmak üzere aynı sene içerisinde 5 doğum olmuş ve hepsi erkek:) Kimse de o zamanlar ne yumurtlama günü biliyor ne bir şey. Hele ki bir teyzemde 4 oğlan kız yok, bir dayımda 3 oğlan var kız yok, geri kalan herkeste 1-2 oğlan olmuş hep ailede. Yani 4 oğlanı yapan da 4 kez yumurtlama gününe denk getiremez heraldeSanmıyorum yaşla alakalı oldugunu 16 yaşında evlendi annemannemin 1 oglu oldu arkası hep kız 1 erkek 6 kız 6 kızda 33 yaşında kaza ile kaldı
Kardeşimde bilmiyordu adet bitmiş başlamış adet bitimi zaten erkek diyor çogu kişiBenim de annem, halam, teyzelerim, yengelerim olmak üzere aynı sene içerisinde 5 doğum olmuş ve hepsi erkek:) Kimse de o zamanlar ne yumurtlama günü biliyor ne bir şey. Hele ki bir teyzemde 4 oğlan, bir dayımda 3 oğlan var, geri kalan herkeste 1-2 oğlan olmuş hep ailede. Yani 4 oğlanı yapan da 4 kez yumurtlama gününe denk getiremez heraldeBirisi çıkıp herşey şans dese aslında herkes rahatlayacak gibi:) Bu yumurtlama günü mevzuau çıktığından beri insanların kafası karıştı:)
Benim iki kizimda oyle oldu isteİki oglumdada adet bitti adete kadar 2 gunde bir oldu ben takip falan oldugunu hiç bilmiyordum kızlarımda ögrendim
Bana da tarif verim lütfen yada ne yapsak evlere ultrason cihazı alıp yumurtayı dakika dakika takip mi etsekBiri bana erkek dogurmayi ogretsin
Bende ilk başta inanmıyordum deneyince tuttu çok şükür arkadaşlar biliyor. Erkek olma ihtimali her zman var ama o sperme baglı ne kadar kaliteli olursa çok yaşar o döller. Ama her erkeğin sperm kalitesi bir degil bu yüzden ihtimali artırarak yumurtlama gününde ilişki erkek bebk için uygun.Benim de annem, halam, teyzelerim, yengelerim olmak üzere aynı sene içerisinde 5 doğum olmuş ve hepsi erkek:) Kimse de o zamanlar ne yumurtlama günü biliyor ne bir şey. Hele ki bir teyzemde 4 oğlan kız yok, bir dayımda 3 oğlan var kız yok, geri kalan herkeste 1-2 oğlan olmuş hep ailede. Yani 4 oğlanı yapan da 4 kez yumurtlama gününe denk getiremez heraldeBen sülalenin ender kızlarından olarak çok değerliydim :) Birisi çıkıp herşey şans dese aslında herkes rahatlayacak gibi:) Bu yumurtlama günü mevzusu çıktığından beri insanların kafası karıştı:)
Yok kız bence öyle bir cihaz ayarlayalım ki y spermleri ni tutsun bıraksın yumurtaya ohhh kafa rahatBana da tarif verim lütfen yada ne yapsak evlere ultrason cihazı alıp yumurtayı dakika dakika takip mi etsek
O da garanti degil ki vallaBana da tarif verim lütfen yada ne yapsak evlere ultrason cihazı alıp yumurtayı dakika dakika takip mi etsek
Benim yazdıgımın aynısıiyi oluyor böyle denk gelmesi
Öylemi..O zaman yaş tezim çürüdü :) Bizim iki taraftan da yeğenler hep kız, bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle, nasip demek ki ailede henüz bir oğluş yok artık ileride denerim yumurtlama gününü inşallah, tabi ki kız oğlan hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar, kız çocuk eve sakinlik ve neşe getiriyor erkek çocuk da enerji ve güç getiriyor, insan ikisinden de ister sonuçta Allah herkese nasip etsin gönlünden geçeni inşallah.
38 diye biliyrm ben ama cnm yanlışmi bilyrm yoksaAli İmran 36. Ayeti kerimeyi bol bol okuyun
Demekki 2 günde bir olunca sizin yumurta gunune denk gelmemiş benim uzayan akıntım oldugu günler istek oluyorduBenim iki kizimda oyle oldu iste
Benimde iki kizim adet bitiminden itibaren 2 günde 1 iliski ile olduİki oglumdada adet bitti adete kadar 2 gunde bir oldu ben takip falan oldugunu hiç bilmiyordum kızlarımda ögrendim
Allah razı olsun bitanem benimde dualarım aynı şekilde Rabbim kaderimize yazsin inseAllahInsallah canim ya insallah nasip olacak mi bakalimkendim icin ne kadar erkek istiyorsam valla sen ve ElifAsel54 Icinde o kadar kiz istiyorum, nasibimize yazilmistir insallah
Uste yazdım tekrar cvp cnmBenimde iki kizim adet bitiminden itibaren 2 günde 1 iliski ile oldu
Valla benim cocuk olsunda nasi olursa olsun modundaydiDemekki 2 günde bir olunca sizin yumurta gunune denk gelmemiş benim uzayan akıntım oldugu günler istek oluyorduo gunlerde yum çatlama zamanı oluyor çünki
@Bck_bsra444Demekki 2 günde bir olunca sizin yumurta gunune denk gelmemiş benim uzayan akıntım oldugu günler istek oluyorduo gunlerde yum çatlama zamanı oluyor çünki
Insallah cancanimAllah razı olsun bitanem benimde dualarım aynı şekilde Rabbim kaderimize yazsin inseAllah
İşte bilmiyordumki kız olurmuş oglan olırmuş 2.de kızım olur belki dedim ras gele yaptıkValla benim cocuk olsunda nasi olursa olsun modundaydi
Bana da kızı öğretinBiri bana erkek dogurmayi ogretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?