Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah canim bize de ikiz oglan nasip olsun insallah. Allah neyi uygun gorurse bakalim

Erkek çocuğun olmasın icin ne yapmayım lütfen ilk çocuğum
Adet bittimi 2 günde bir deneyin 28 gunde bir oluyorsanız yum gunu 14. gundur örnek verdim 30 günde olursa adete 14. gün kala yumlar çatlar yum çatladıktan sonra hamile olmadıysanız yumurtalar 14. gün kanama ile birlikte atılır isterseniz 32 gun de adet görün yum çatladıktan sonra illaki 14 .gün sonra adertolunur şimdi gelelim ilişki günlerine
Adet oldunuz adet bitti calışmalar başlanmalı

Örnek veriyorum tarihleri

Adet 4 gün suruyorsa
5 gün başlayın ve sıralıyorum
5-7-9-11-13-15-17-19-21 gunler şanslı gunlerinizdir

Birde ovu testi kullanmak isterseniz adetten sonra teste her gün 10 ile 18 arası testi tekrarlayın pik oldugu günu degerlendirin ertesi günü degerlendirin test silikleşene kadar tekrar edin ve ilişkide devam etsin

Mesela geçen ay 4 nisan oldum 9 temizledim ve 10 Mayıs da oldum 15 temizledim 16 birlikte olduk ve daha olmadım
36 günde bir döngü sanırım devam edin 2 gu de bir 16 oldunuz ve 6 günmüş bugun 21 mayıs 11 gün oluyor deneme şansı varsa bugunde deneyin 13 de deneyin 15 de deneyin 17 de deneyin 19 da 21 de 23 de 25 de 27 de ilk bebekmiş rabbim gönlünüzdekini kucagınıza saglıkla nasip etsin inşallah

Amin insallah ben ilk yaptığım zaman ayaklarımın hava kaldırdım ve sağ tarafıma uzandım 30 dakika felan öyle erkek oluyor mus dediler 1 haftaya ara ver dedi teyzem söyledi artık bakalım ilk erkek olsun çünkü kardeşim olmadı hic kardeş tadı nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…