- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.221
Insallah canim bize de ikiz oglan nasip olsun insallah. Allah neyi uygun gorurse bakalimİşte bilmiyordumki kız olurmuş oglan olırmuş 2.de kızım olur belki dedim ras gele yaptık3 gebeliğimde ögrenmek için gogle amcaya sordum kk gösterdi 26 ay gelmeyen ikizlerim 27 ayda tamam bu ayda olmasa spral isticem dediğim ayda hamile oldugumu ögrendim şükür rabbime rabbim isteyen her kese kız erkek olmayanada anneliği tatdırsın amin
Oglu olana erkek kolay ,kizi olana kiz kolay vallaBana da kızı öğretin
Oglu olana erkek kolay ,kizi olana kiz kolay valla
Bugun hamile kalsam yine kiz olacagina oyle eminim ki
Ayni seyi bende kendim icin dusunuyorum vallaben de oğlum olur kesin diyorum ah ah çevremdeki herkesin 1kız 1erkek ben miyim şansız olan yahu
Valla bana da kız çok kolay geliyorOglu olana erkek kolay ,kizi olana kiz kolay valla
Bugun hamile kalsam yine kiz olacagina oyle eminim ki
Bende aynı hissediyorum bu yüzden sanırım bu bebeğimi kız hissediyorumValla bana da kız çok kolay geliyor
Seninki bana erkek gibi geliyor cnm hakkımizda hayırlısı olsunBende aynı hissediyorum bu yüzden sanırım bu bebeğimi kız hissediyorum
Hiç gayret etmedim ya canım erkek olursa çok şaşırırım gibi ama son kontrolümde ultrason anında bende erkek hissettim sonra yine kız hissetmeye devam ettimSeninki bana erkek gibi geliyor cnm hakkımizda hayırlısı olsun
Kimde hangisi varsa iste o kolay demekkiValla bana da kız çok kolay geliyor
Canim ben bugün gittim ama cinsiyet partisinde yarın öğreneceğim
Ama şimdi kalabalik parti falan uygun olurmu hemde hamileyken aman dikkat etCani
Canim ben bugün gittim ama cinsiyet partisinde yarın öğreneceğimyarın öğrenir öğrenmez yazarım
Ederim canım sadece üç kuzenim birde eşimle ben olcaz heyecanlıyım amaAma şimdi kalabalik parti falan uygun olurmu hemde hamileyken aman dikkat et
Adet bittimi 2 günde bir deneyin 28 gunde bir oluyorsanız yum gunu 14. gundur örnek verdim 30 günde olursa adete 14. gün kala yumlar çatlar yum çatladıktan sonra hamile olmadıysanız yumurtalar 14. gün kanama ile birlikte atılır isterseniz 32 gun de adet görün yum çatladıktan sonra illaki 14 .gün sonra adertolunur şimdi gelelim ilişki günlerineErkek çocuğun olmasın icin ne yapmayım lütfen ilk çocuğum
36 günde bir döngü sanırım devam edin 2 gu de bir 16 oldunuz ve 6 günmüş bugun 21 mayıs 11 gün oluyor deneme şansı varsa bugunde deneyin 13 de deneyin 15 de deneyin 17 de deneyin 19 da 21 de 23 de 25 de 27 deMesela geçen ay 4 nisan oldum 9 temizledim ve 10 Mayıs da oldum 15 temizledim 16 birlikte olduk ve daha olmadım
Kız çocuk isteyenler 36. Ayeti erkek çocuk isteyenler 38. Ayeti cnm38 diye biliyrm ben ama cnm yanlışmi bilyrm yoksa
Heee tmm cnm benim çok.sagol bende erkek bebek için 38.okuyrm oyuzden dedm yanlismi okuyrm teşekkürler cnmKız çocuk isteyenler 36. Ayeti erkek çocuk isteyenler 38. Ayeti cnm
36 günde bir döngü sanırım devam edin 2 gu de bir 16 oldunuz ve 6 günmüş bugun 21 mayıs 11 gün oluyor deneme şansı varsa bugunde deneyin 13 de deneyin 15 de deneyin 17 de deneyin 19 da 21 de 23 de 25 de 27 deilk bebekmiş rabbim gönlünüzdekini kucagınıza saglıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?