- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.241
36 günde bir döngü sanırım devam edin 2 gu de bir 16 oldunuz ve 6 günmüş bugun 21 mayıs 11 gün oluyor deneme şansı varsa bugunde deneyin 13 de deneyin 15 de deneyin 17 de deneyin 19 da 21 de 23 de 25 de 27 deilk bebekmiş rabbim gönlünüzdekini kucagınıza saglıkla nasip etsin inşallah
Evet bende öyle yaptım.Amin insallah ben ilk yaptığım zaman ayaklarımın hava kaldırdım ve sağ tarafıma uzandım 30 dakika felan öyle erkek oluyor mus dediler 1 haftaya ara ver dedi teyzem söyledi artık bakalım ilk erkek olsun çünkü kardeşim olmadı hic kardeş tadı nasıl bilmiyorum
Hayır kontorlüme 2 hafta var henüz. Kesinleşince yazarım.
Evet bende öyle yaptım.Rabbim kalbinizden geçeni versin
Evet hamileyim kısmetse oğlum olck inşanlah doktor öyle dediBelki hamilemisiniz neyiniz olacak ?
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin gönlündeki gelsin inşeALLAHKizlar hanimlar nasilsiniz? Malum ramazan dolayisiyla giremiyordum size de bi haberim var. evet dun doktora gittim 5+6 gunluk hamileeyiimm. Ama bilemiyorum simde de cinsiyet befit meraktayim. Ogrenmeme daha cok var. cinsiyet belli olanlar lutfen be gibi bir belirti yasadiniz!! Paylasabilir mi? Hayirlisi sagliklisi olsun. Bu pikken iliski olupta erkek cocuk olan var mi? Benimki yumurtalamadan 10-12 saat once oldu galiba iliskim... tam da bilemiyorum...
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaAllahKizlar hanimlar nasilsiniz? Malum ramazan dolayisiyla giremiyordum size de bi haberim var. evet dun doktora gittim 5+6 gunluk hamileeyiimm. Ama bilemiyorum simde de cinsiyet befit meraktayim. Ogrenmeme daha cok var. cinsiyet belli olanlar lutfen be gibi bir belirti yasadiniz!! Paylasabilir mi? Hayirlisi sagliklisi olsun. Bu pikken iliski olupta erkek cocuk olan var mi? Benimki yumurtalamadan 10-12 saat once oldu galiba iliskim... tam da bilemiyorum...
Evet hamileyim kısmetse oğlum olck inşanlah doktor öyle dedi
Canım senin cinsiyeti belliydiÖylemi..O zaman yaş tezim çürüdü :) Bizim iki taraftan da yeğenler hep kız, bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle, nasip demek ki ailede henüz bir oğluş yok artık ileride denerim yumurtlama gününü inşallah, tabi ki kız oğlan hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar, kız çocuk eve sakinlik ve neşe getiriyor erkek çocuk da enerji ve güç getiriyor, insan ikisinden de ister sonuçta Allah herkese nasip etsin gönlünden geçeni inşallah.
Doktor mu söylediİnsallah allahim banada hayırlısıyla erkek nasip etsin bakalım cumatesi de olacam birlikte sonra bitiyor zaten iki defa ol dedi 10 Haziran da olmadıysam demek hamileyim 15 de test yaparım allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin ❤
Kız çocuk için öğleden sonra deneme yapın benceO zaman en mantıklısınben bu ay 7-9-11-12 deneyeyim 12. Sabahı deneyeyim o zaman
Tamam canım benim yumurta 14. Sabah çatlıyor ben 12. Gün sabah 5-6 gibi deneyeyim diyorum
Beslenme tarzınız da önemli hep aynı şeyleri tüketiyorsunuz Ozaman ailecekÖylemi..O zaman yaş tezim çürüdü :) Bizim iki taraftan da yeğenler hep kız, bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle, nasip demek ki ailede henüz bir oğluş yok artık ileride denerim yumurtlama gününü inşallah, tabi ki kız oğlan hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar, kız çocuk eve sakinlik ve neşe getiriyor erkek çocuk da enerji ve güç getiriyor, insan ikisinden de ister sonuçta Allah herkese nasip etsin gönlünden geçeni inşallah.
Öğleden sonra derken canım 12. Gün öğleden sonra mıKız çocuk için öğleden sonra deneme yapın bence
Evet gece 12 sen sonra gündüz 12 ye kadar spermler daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum benim iki kızımda öğleden sonra 12. Gün oldu tabi tesadüf de olabilirÖğleden sonra derken canım 12. Gün öğleden sonra mı
Teşekkür ederim canım öğlen malesef deneme şansımız olmuyor çünkü küçük oğlum uyuyor ama büyük uyumuyor ya sabaha karşı ya da gece deneme şansımız var çocuklar uyuyuncaEvet gece 12 sen sonra gündüz 12 ye kadar spermler daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum benim iki kızımda öğleden sonra 12. Gün oldu tabi tesadüf de olabilir
Ayyy doktor sana geçen sefer kız demişti demiİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Çok sevindim yaaa hayırlı olsun.İyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?