Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Ama şuan sancım var kasiklarim ve karnım agriyor geceleri veya gündüzler

Evet bende öyle yaptım. Rabbim kalbinizden geçeni versin

Kizlar hanimlar nasilsiniz? Malum ramazan dolayisiyla giremiyordum size de bi haberim var. evet dun doktora gittim 5+6 gunluk hamileeyiimm. Ama bilemiyorum simde de cinsiyet befit meraktayim. Ogrenmeme daha cok var. cinsiyet belli olanlar lutfen be gibi bir belirti yasadiniz!! Paylasabilir mi? Hayirlisi sagliklisi olsun. Bu pikken iliski olupta erkek cocuk olan var mi? Benimki yumurtalamadan 10-12 saat once oldu galiba iliskim... tam da bilemiyorum...

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin gönlündeki gelsin inşeALLAH

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaAllah

Evet hamileyim kısmetse oğlum olck inşanlah doktor öyle dedi

İnsallah allahim banada hayırlısıyla erkek nasip etsin bakalım cumatesi de olacam birlikte sonra bitiyor zaten iki defa ol dedi 10 Haziran da olmadıysam demek hamileyim 15 de test yaparım allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin

Canım senin cinsiyeti belliydi

Doktor mu söyledi

Beslenme tarzınız da önemli hep aynı şeyleri tüketiyorsunuz Ozaman ailecek

Evet gece 12 sen sonra gündüz 12 ye kadar spermler daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum benim iki kızımda öğleden sonra 12. Gün oldu tabi tesadüf de olabilir
Teşekkür ederim canım öğlen malesef deneme şansımız olmuyor çünkü küçük oğlum uyuyor ama büyük uyumuyor ya sabaha karşı ya da gece deneme şansımız var çocuklar uyuyunca

İyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmiş neler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler

Ayyy doktor sana geçen sefer kız demişti demi

Çok sevindim yaaa hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…