- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.261
Hayırlı olsun canım allah gönlündekini nasip etmiş gözün aydın sağlıcakla al bebeğini kucağınaİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Evet canım nubu kız gibi demişti çok sağol hepimizinki inşallahÇok sevindim yaaa hayırlı olsun.❤
Çok teşekkürler canım sana da bıcır bıcır bir cimcime nasip olur inşallahHayırlı olsun canım allah gönlündekini nasip etmiş gözün aydın sağlıcakla al bebeğini kucağına
Ben bilmişim ne guzelEvet canım nubu kız gibi demişti çok sağol hepimizinki inşallah
Tebrik ederim canim saglikla al kucagina insallahİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Masallahİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Evet canım sen bununda biraz diklik de var gibi ve kafa yapısı erkeğe benziyor demiştin çok sağolBen bilmişim ne guzelsaglıkla kucagınada alırsın inşallah
Doktor mu söyledi
Çok sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah en sağlıklısından ve en yakışıklısı danTebrik ederim canim saglikla al kucagina insallahsenin icin hep erkek hissettim. Rabbim size bagislasin
Evet canım sen bununda biraz diklik de var gibi ve kafa yapısı erkeğe benziyor demiştin çok sağol
İnşallah canım çok teşekkürlerMasallah
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah
Gozun aydin
Tebrik ederm canim saglicakla kucagina alirsin insallahİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşAllahİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsinİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Ay gözün aydın Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bize olsun dua et bizede bizde yaşayalım o sevinciİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Amin canimÇok sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah en sağlıklısından ve en yakışıklısı dan
Tebrikler cnm çok sevindim sağlıkla gelsin paşan benim içimden de sana erkek geçiyorduİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun buradaki metodlarda oğluşlar geldiğini duydukça çok mutlu oluyorumÇok teşekkürler canım sana da bıcır bıcır bir cimcime nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?