Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tebrik ederim canim. Sag salim kucagina al... burdaki isteyen hepimiz icin dua et olur mu? Erkek icin hangi belirti yasadiniz?

Öncelikle hayırlı olsun buradaki metodlarda oğluşlar geldiğini duydukça çok mutlu oluyorumPeki alkali beslenme derken mesela özellikle nelere dikkat ettiniz??
Mesela ben uzun süre yumurta yoğurt ve süt tüketmenin canım potasyum ve sodyum fazlaydı yani tuzu artırdim muz ve kırmızı pancar çok yedim bazen pancarı kaynatıp suyunu bile içtim sirkeyi çok severdim ama hiç tuketmedim her gün karbonatlı su içtim en az bir lt bu kadar canım

Hayırlı olsun canim ben saatlere takıldım tam zamanini yazarmisin

Kızlar bisey sorcam akinti cinsiyette belirleyici mi yani cok veya az olmasi gibi.... benm ilk hamileligimde kiximda akintim coktu su gibi ama bu sefrrkinde vok fazla ve rengi sarimsi gibi ... acaba orucluyum ondan mi
Ay benimde öyle ya sarımsı aşırı akıntım var
Enfeksiyondan da olabilir bilmiyorum ki
Ay canımmmmm nasıl sevindim anlatamam yemin ediyorum. Cidden içimden sana erkek geçiyordu vallahi. Sağ salim kucağına al inşallah paşanı. Bizede dua etmeyi unutma lütfen

Tebrik ederim canim. Sag salim kucagina al... burdaki isteyen hepimiz icin dua et olur mu? Erkek icin hangi belirti yasadiniz?
Çok sağol canım tabiki hepimiz için herkes için duaciyim ben kızımda hiç koku hassasiyeti bulantı yaşamamıştım bunda çok yaşadım hala daha geçmedi ilk zamanlar ayaklarım çok üşüdü göğüs uçları hiç kararmadi aksine daha da açıldı kese konumu tuttu nub tutmadı Rus takvimi tuttu çin tutmadı ha bi de Japon takvimi de tuttu

Cnm bulantı mı yoksa sadece koku hassasiyetin mi oldu

Hayırlı olsun canim ben saatlere takıldım tam zamanini yazarmisin
Zamanlamaya çok dikkat edemedim canım benim pik 36 saat felan sürüyordu ben pikten 24 saat sonra yaptım yani çatlamadan 12 saat önce oldu ilk ilişki sonraki ilişki çatlamadan 10saat sonra felandi sonra iki gün daha oldu yani dört gün üst üste oldu canım

Çok sevindim darısı başımıza inşallah

Çok sağol canım etmemmi hepinize çok duaciyim yöntemler konusunda çok bilgi aldım sizden Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cimcime isteyene cimcime oglus isteyene en sağlıklısından ve yakışıklısından inşallah

Amin amin inşallah cnm

Teşekkürler cnm hayırlı uğurlu olsun maaşallah sağlıkla kavuş Paşa’na

Benimde tam tersi hiç midem bulanmadı ayaklar çok üşürdü. Gögüs ucu aksine dahada pempeleşti. Galiba herkesin hamilelik belirtileri kendine özel burdaki gebeler bunları hiç kafanıza takmayın.

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah duacınızız

canım Hamileymilsin tebrik ederim .
[/QUOTE]
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorum bakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?

canım Hamileymilsin tebrik ederim .
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorum bakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?
[/QUOTE]
Sen yöntem demedin mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…