- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.281
Tebrik ederim canim. Sag salim kucagina al... burdaki isteyen hepimiz icin dua et olur mu? Erkek icin hangi belirti yasadiniz?İyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Çok teşekkürler canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebislerimize inşallahTebrikler cnm çok sevindim sağlıkla gelsin paşan benim içimden de sana erkek geçiyordu
Mesela ben uzun süre yumurta yoğurt ve süt tüketmenin canım potasyum ve sodyum fazlaydı yani tuzu artırdim muz ve kırmızı pancar çok yedim bazen pancarı kaynatıp suyunu bile içtim sirkeyi çok severdim ama hiç tuketmedim her gün karbonatlı su içtim en az bir lt bu kadar canımÖncelikle hayırlı olsun buradaki metodlarda oğluşlar geldiğini duydukça çok mutlu oluyorumPeki alkali beslenme derken mesela özellikle nelere dikkat ettiniz??
Hayırlı olsun canim ben saatlere takıldım tam zamanini yazarmisinMesela ben uzun süre yumurta yoğurt ve süt tüketmenin canım potasyum ve sodyum fazlaydı yani tuzu artırdim muz ve kırmızı pancar çok yedim bazen pancarı kaynatıp suyunu bile içtim sirkeyi çok severdim ama hiç tuketmedim her gün karbonatlı su içtim en az bir lt bu kadar canım
Ay benimde öyle ya sarımsı aşırı akıntım varKızlar bisey sorcam akinti cinsiyette belirleyici mi yani cok veya az olmasi gibi.... benm ilk hamileligimde kiximda akintim coktu su gibi ama bu sefrrkinde vok fazla ve rengi sarimsi gibi ... acaba orucluyum ondan mi
Ay canımmmmm nasıl sevindim anlatamam yemin ediyorum. Cidden içimden sana erkek geçiyordu vallahi. Sağ salim kucağına al inşallah paşanı. Bizede dua etmeyi unutma lütfenMesela ben uzun süre yumurta yoğurt ve süt tüketmenin canım potasyum ve sodyum fazlaydı yani tuzu artırdim muz ve kırmızı pancar çok yedim bazen pancarı kaynatıp suyunu bile içtim sirkeyi çok severdim ama hiç tuketmedim her gün karbonatlı su içtim en az bir lt bu kadar canım
Çok sağol canım tabiki hepimiz için herkes için duaciyimTebrik ederim canim. Sag salim kucagina al... burdaki isteyen hepimiz icin dua et olur mu? Erkek icin hangi belirti yasadiniz?
Cnm bulantı mı yoksa sadece koku hassasiyetin mi olduÇok sağol canım tabiki hepimiz için herkes için duaciyimben kızımda hiç koku hassasiyeti bulantı yaşamamıştım bunda çok yaşadım hala daha geçmedi ilk zamanlar ayaklarım çok üşüdü göğüs uçları hiç kararmadi aksine daha da açıldı kese konumu tuttu nub tutmadı Rus takvimi tuttu çin tutmadı ha bi de Japon takvimi de tuttu
Zamanlamaya çok dikkat edemedim canım benim pik 36 saat felan sürüyordu ben pikten 24 saat sonra yaptım yani çatlamadan 12 saat önce oldu ilk ilişki sonraki ilişki çatlamadan 10saat sonra felandi sonra iki gün daha oldu yani dört gün üst üste oldu canımHayırlı olsun canim ben saatlere takıldım tam zamanini yazarmisin
Kusma çok nadir oldu tuzlu yiyince geçiyordu sadece bulantı ve aşırı derecede koku hassasiyeti canımCnm bulantı mı yoksa sadece koku hassasiyetin mi oldu
Çok sevindim darısı başımıza inşallahİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Çok sağol canım etmemmi hepinize çok duaciyim yöntemler konusunda çok bilgi aldım sizden Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cimcime isteyene cimcime oglus isteyene en sağlıklısından ve yakışıklısından inşallahAy benimde öyle ya sarımsı aşırı akıntım var
Enfeksiyondan da olabilir bilmiyorum ki
Ay canımmmmm nasıl sevindim anlatamam yemin ediyorum. Cidden içimden sana erkek geçiyordu vallahi. Sağ salim kucağına al inşallah paşanı. Bizede dua etmeyi unutma lütfen
Çok sağol canım Allah hepimize nasip etsin yakisiklilarimizi alalım kucaklarimizaÇok sevindim darısı başımıza inşallah
Amin amin inşallah cnmÇok sağol canım etmemmi hepinize çok duaciyim yöntemler konusunda çok bilgi aldım sizden Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cimcime isteyene cimcime oglus isteyene en sağlıklısından ve yakışıklısından inşallah
Teşekkürler cnm hayırlı uğurlu olsun maaşallah sağlıkla kavuş Paşa’naMesela ben uzun süre yumurta yoğurt ve süt tüketmenin canım potasyum ve sodyum fazlaydı yani tuzu artırdim muz ve kırmızı pancar çok yedim bazen pancarı kaynatıp suyunu bile içtim sirkeyi çok severdim ama hiç tuketmedim her gün karbonatlı su içtim en az bir lt bu kadar canım
Çok teşekkürler canım sana da bıcır bıcır bir cimcime nasip olur inşallah
Tebrik ederim canim. Sag salim kucagina al... burdaki isteyen hepimiz icin dua et olur mu? Erkek icin hangi belirti yasadiniz?
Benimde tam tersi hiç midem bulanmadı ayaklar çok üşürdü. Gögüs ucu aksine dahada pempeleşti. Galiba herkesin hamilelik belirtileri kendine özelÇok sağol canım tabiki hepimiz için herkes için duaciyimben kızımda hiç koku hassasiyeti bulantı yaşamamıştım bunda çok yaşadım hala daha geçmedi ilk zamanlar ayaklarım çok üşüdü göğüs uçları hiç kararmadi aksine daha da açıldı kese konumu tuttu nub tutmadı Rus takvimi tuttu çin tutmadı ha bi de Japon takvimi de tuttu
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah duacınızızÇok sağol canım etmemmi hepinize çok duaciyim yöntemler konusunda çok bilgi aldım sizden Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cimcime isteyene cimcime oglus isteyene en sağlıklısından ve yakışıklısından inşallah
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorumcanım Hamileymilsin tebrik ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?