- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.301
Evet canım kızımız olacak Allah'ın izniyleCanım senin cinsiyeti belliydi
Ay cok gercekten nasipte varsa oluyor inshallah bana da cok umut oldun bende catlamadan 12-13 saat once oldu. 12 saat sonra sanki dollenmeyi hissetmistim. Kasiklarima cok ani bir agrilar giriyordu.Zamanlamaya çok dikkat edemedim canım benim pik 36 saat felan sürüyordu ben pikten 24 saat sonra yaptım yani çatlamadan 12 saat önce oldu ilk ilişki sonraki ilişki çatlamadan 10saat sonra felandi sonra iki gün daha oldu yani dört gün üst üste oldu canım
Sen yöntem demedin mi cnmEvet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorumbakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?
evet canim biseyler yaptik. Diyet cok Uzun sure uygulamadim. Ultrasona gittim sag folikul 19mm dedi. Ondan sonra takiple yaptim iste... bakalim.Ay cok gercekten nasipte varsa oluyor inshallah bana da cok umut oldun bende catlamadan 12-13 saat once oldu. 12 saat sonra sanki dollenmeyi hissetmistim. Kasiklarima cok ani bir agrilar giriyordu.
Sen yöntem demedin mi cnm
Pek sanmıyorum bence tamamen sans Allah öyle uygun gördüğü için öyle oluyor..birlikte yaşamıyoruz ki illaki farklıdır beslenme tarzımız.Beslenme tarzınız da önemli hep aynı şeyleri tüketiyorsunuz Ozaman ailecek
Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkındaevet canim biseyler yaptik. Diyet cok Uzun sure uygulamadim. Ultrasona gittim sag folikul 19mm dedi. Ondan sonra takiple yaptim iste... bakalim.
Ertesi gun ultrasona gittim catlamis dedi. Seninki nasil olmustu canim? Ne kadarlik bebe?Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkında
Canim sen o zaman sadece hamile kalmak için mi denedin yani 4 gün üst üsteZamanlamaya çok dikkat edemedim canım benim pik 36 saat felan sürüyordu ben pikten 24 saat sonra yaptım yani çatlamadan 12 saat önce oldu ilk ilişki sonraki ilişki çatlamadan 10saat sonra felandi sonra iki gün daha oldu yani dört gün üst üste oldu canım
Benim çatladıktan sonra oldu. Bikaç ay diyet yaptım en önemlisi bol dua Tabiki yöntem faln bahane. Şimdi 7 haftalık oldukErtesi gun ultrasona gittim catlamis dedi. Seninki nasil olmustu canim? Ne kadarlik bebe?
Ben de hala erkek olduğunu hissediyorum ama doktor 11+5’ye pek kesin konuştu. Gerçi kesin konuşması da ayrı muallak değişen çok oluyormuş nasıl bu kadar emin konuşabildiğine ben de şaşırdım. P pdrc sana da mı kız demişlerdi daha önce?Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşAllah
Darısı diğer arkadaşların başına olsun ☺
Ben sana demiştim daha erken bi bekle diye ben açıkçasıccedricc in bebeğininde erkek olduğunu düşünüyorum
Ne kadar güzel çok sevindim senin adına canım inşallah bizlerede nasip etsin Rabbim bu haberi vermeyiİyi geceler kızlar biliyorsunuz ben de uzun süredir bu topigi takip ediyorum ve kendimce birşeyler yapmıştım erkek bebek için...bugün öğrendim ki bebeğim erkekmişneler yaptığıma gelince altı ay alkali su içtim alkali beslenme ye dikkat ettim ovulasyon testi kullandım çatlamadan oniki saat öncesini ve sonrasında üç günü daha değerlendirdim sağa dönüp yattım ve dua ettim tabiki önceliğim sağlıklı olmasıydı kız olsaydı da sevinirdim şimdilik bu kadar Allah herkese nasip etsin sizlere de herşey için teşekkürler
Kiz iste benm asiri bi akintim yok öyleAy benimde öyle ya sarımsı aşırı akıntım var
Enfeksiyondan da olabilir bilmiyorum ki
Ay canımmmmm nasıl sevindim anlatamam yemin ediyorum. Cidden içimden sana erkek geçiyordu vallahi. Sağ salim kucağına al inşallah paşanı. Bizede dua etmeyi unutma lütfen
Ikinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume varBenimde tam tersi hiç midem bulanmadı ayaklar çok üşürdü. Gögüs ucu aksine dahada pempeleşti. Galiba herkesin hamilelik belirtileri kendine özelburdaki gebeler bunları hiç kafanıza takmayın.
Benimde catlamadan 12 saat once bide catlafiktan sonra 4,5 saat sonra bi deneme daha oldu. Evet bende sonra pisman olmamak icin biseyler yaptim elimden geldigi kadar geri kalani Allah bilir. Yakiniz o zaman... tam 7 haftalik mi canim?Benim çatladıktan sonra oldu. Bikaç ay diyet yaptım en önemlisi bol dua Tabiki yöntem faln bahane. Şimdi 7 haftalık olduk
Ay benim çok vallaKiz iste benm asiri bi akintim yok öyle
Ay bende ilk başlarda çok.usuyordum.simdide hala var ama ilk.zamnlar gibi değil bide benimde akıntım.fazla değil ayy inşallah benimde erkektr yaa aminnnIkinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var
Sen adet oldun mu cnm testte çıkmadı diyordun gebelikBu durumda benim anladigim ya vucud çok alkali olacak
Ya tam çatlama ani yakalanacak
Tabi rabbim yazdiysa şanşa da çok inaniyorum
Nubu asagi bakıyor dedi böyle olduğunda genelde kız denir ama kesin değil demişti canım
Çok sağol canım Allah sizlere de nasip eder inşallah her zaman dualarimdasinizNe kadar güzel çok sevindim senin adına canım inşallah bizlerede nasip etsin Rabbim bu haberi vermeyi
Sağol kuzum.Allah razı olsun valla ya inşallah aminn bizlere deÇok sağol canım Allah sizlere de nasip eder inşallah her zaman dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?