Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay cok gercekten nasipte varsa oluyor inshallah bana da cok umut oldun bende catlamadan 12-13 saat once oldu. 12 saat sonra sanki dollenmeyi hissetmistim. Kasiklarima cok ani bir agrilar giriyordu.
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorum bakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?
Sen yöntem demedin mi cnm
[/QUOTE]
evet canim biseyler yaptik. Diyet cok Uzun sure uygulamadim. Ultrasona gittim sag folikul 19mm dedi. Ondan sonra takiple yaptim iste... bakalim.

Ay cok gercekten nasipte varsa oluyor inshallah bana da cok umut oldun bende catlamadan 12-13 saat once oldu. 12 saat sonra sanki dollenmeyi hissetmistim. Kasiklarima cok ani bir agrilar giriyordu.

Sen yöntem demedin mi cnm
evet canim biseyler yaptik. Diyet cok Uzun sure uygulamadim. Ultrasona gittim sag folikul 19mm dedi. Ondan sonra takiple yaptim iste... bakalim.
[/QUOTE]
Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkında

[/QUOTE]
Ertesi gun ultrasona gittim catlamis dedi. Seninki nasil olmustu canim? Ne kadarlik bebe?

Ertesi gun ultrasona gittim catlamis dedi. Seninki nasil olmustu canim? Ne kadarlik bebe?
[/QUOTE]
Benim çatladıktan sonra oldu. Bikaç ay diyet yaptım en önemlisi bol dua Tabiki yöntem faln bahane. Şimdi 7 haftalık olduk

Canim sen o zaman sadece hamile kalmak için mi denedin yani 4 gün üst üste

Benim çatladıktan sonra oldu. Bikaç ay diyet yaptım en önemlisi bol dua Tabiki yöntem faln bahane. Şimdi 7 haftalık olduk
[/QUOTE]
Benimde catlamadan 12 saat once bide catlafiktan sonra 4,5 saat sonra bi deneme daha oldu. Evet bende sonra pisman olmamak icin biseyler yaptim elimden geldigi kadar geri kalani Allah bilir. Yakiniz o zaman... tam 7 haftalik mi canim? Benim bundan once bir gebeligimde kalbi durmusti 8 haftalik. Onda belirtiler cok farkliydi bunda biraz farkli... kafam karisti.

Ben de hala erkek olduğunu hissediyorum ama doktor 11+5’ye pek kesin konuştu. Gerçi kesin konuşması da ayrı muallak değişen çok oluyormuş nasıl bu kadar emin konuşabildiğine ben de şaşırdım. P pdrc sana da mı kız demişlerdi daha önce?

Ne kadar güzel çok sevindim senin adına canım inşallah bizlerede nasip etsin Rabbim bu haberi vermeyi

Kiz iste benm asiri bi akintim yok öyle

Benimde tam tersi hiç midem bulanmadı ayaklar çok üşürdü. Gögüs ucu aksine dahada pempeleşti. Galiba herkesin hamilelik belirtileri kendine özel burdaki gebeler bunları hiç kafanıza takmayın.
Ikinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var

Benimde catlamadan 12 saat once bide catlafiktan sonra 4,5 saat sonra bi deneme daha oldu. Evet bende sonra pisman olmamak icin biseyler yaptim elimden geldigi kadar geri kalani Allah bilir. Yakiniz o zaman... tam 7 haftalik mi canim? Benim bundan once bir gebeligimde kalbi durmusti 8 haftalik. Onda belirtiler cok farkliydi bunda biraz farkli... kafam karisti.
[/QUOTE]
Anladım cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Ikinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var
Ay bende ilk başlarda çok.usuyordum.simdide hala var ama ilk.zamnlar gibi değil bide benimde akıntım.fazla değil ayy inşallah benimde erkektr yaa aminnn

Nubu asagi bakıyor dedi böyle olduğunda genelde kız denir ama kesin değil demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…