Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canım Hamileymilsin tebrik ederim .
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorum bakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?
[/QUOTE]

canım sağlıkla kucağına al inşallah . Denemeni okudum bence yüksek ihtimalle erkek bebeğin. Bende ikinci oğlumda aynen senin gibi denemiştim . Ben bu ay da regl oldum canın bakalım bu ay da şansımızı deneyeceğiz
Ikinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var
Canın benimde ikinci oğlumda inanılmaz ayaklarım üşümüştü belirti olarak.

Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorum bakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?

canım sağlıkla kucağına al inşallah . Denemeni okudum bence yüksek ihtimalle erkek bebeğin. Bende ikinci oğlumda aynen senin gibi denemiştim . Ben bu ay da regl oldum canın bakalım bu ay da şansımızı deneyeceğiz

Canın benimde ikinci oğlumda inanılmaz ayaklarım üşümüştü belirti olarak.
[/QUOTE]
Sakyüz hamilemisin kaçirmişim ben onu

Sakyüz hamilemisin kaçirmişim ben onu
[/QUOTE]
Yok kuzum adet oldum . Bu ay yeni umutlar bakalım.

Yemi hamilwler lahana testi yapsanıza cinsiyet için ben ikinci kızımda yapmıştım ve gerçekten kız olduğu sonucuna varmıştım 12 haftadan önce tam nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama mor lahanayı haşlıyorduk suyunu kullanmıştım renk olayına bakın internetten kırmızıysa mı kızdımor sa mı hatırlayamadım derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…