- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.321
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorumcanım Hamileymilsin tebrik ederim .
Canın benimde ikinci oğlumda inanılmaz ayaklarım üşümüştü belirti olarak.Ikinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var
Olmadim canim ama bir daha yapmadim olsa çıkardi napalim önümize bakacazSen adet oldun mu cnm testte çıkmadı diyordun gebelik
Evet tatlim hamileyim. Ama cok basindayin bugin 6+2 oldu inshallah. Simde de cinsiyet merak icindeyim deliler gibi cinsiyet belirtilere bakiyorumbakalim hayirlisi olsun... sen ne durumdasin?
Sakyüz hamilemisin kaçirmişim ben onucanım sağlıkla kucağına al inşallah . Denemeni okudum bence yüksek ihtimalle erkek bebeğin. Bende ikinci oğlumda aynen senin gibi denemiştim . Ben bu ay da regl oldum canın bakalım bu ay da şansımızı deneyeceğiz
Canın benimde ikinci oğlumda inanılmaz ayaklarım üşümüştü belirti olarak.
Kaç gün oldu yumurtlamadan sonra en geç 14 gün sonra adet olunur cnmOlmadim canim ama bir daha yapmadim olsa çıkardi napalim önümize bakacaz
Yok kuzum adet oldum . Bu ay yeni umutlar bakalım.Sakyüz hamilemisin kaçirmişim ben onu
Sanirim 15. Gün stresden geç kaldi sanirim canimKaç gün oldu yumurtlamadan sonra en geç 14 gün sonra adet olunur cnm
benimde bu ay 16. Gün oldu canım adetSanirim 15. Gün stresden geç kaldi sanirim canim
O zaman allah söyletti diyelimYok kuzum adet oldum . Bu ay yeni umutlar bakalım.
Evet canım ben kız bebek istiyorum allah nasip ederse inşallah
Son bir test yap ya belli olmazSanirim 15. Gün stresden geç kaldi sanirim canim
Hamilesin dimi.cnm ben bütün yazıları okudum ama.karistrmadm insallah canım Allah'ım sana inşallah güzeller güzeli bı kız çocuk nasip etsin bana da erkek inşallahEvet canım ben kız bebek istiyorum allah nasip ederse inşallah
Valla seni herkez hamile saniyor bu bir işaret mi acaba yani sakyüz üHamilesin dimi.cnm ben bütün yazıları okudum ama.karistrmadm insallah canım Allah'ım sana inşallah güzeller güzeli bı kız çocuk nasip etsin bana da erkek inşallah
Ya hiç umudum yok sanmam ama sabah yapayim zamanlamada ne güseldi bu aySon bir test yap ya belli olmaz
Hamile.degilmi ay gerçekten öyle sandm valla Allah söyletti inş vardr en kısa zamnda nasip olsnValla seni herkez hamile saniyor bu bir işaret mi acaba yani sakyüz ü
Şimdilik degilmiş ama yakın sanirimHamile.degilmi ay gerçekten öyle sandm valla Allah söyletti inş vardr en kısa zamnda nasip olsn
16. gun olduysa yumurtan geç çatlamış cnm yum çatladımı 14.gun adet olunur çatlamış yumurta 14.gun adet ile atılırbenimde bu ay 16. Gün oldu canım adet
Hiç böyle düşünmemişdim16. gun olduysa yumurtan geç çatlamış cnm yum çatladımı 14.gun adet olunur çatlamış yumurta 14.gun adet ile atılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?