Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba. 10 Mayıs'ta deneme olmustu bnm.hatirlarsaniz buraya testleri falan atmıştım. Maalesef adet oldum. Bu ay yine deneyeceğim. Dua istiyorum sizden. Bizim aile hep erkek çocuk var 11 yegende 2 si kız. Eşim tarafı da öyle ilk kızı ben dogurdum. Eltiler arasında erkek doğurmuş olmak. Bir üstünlük araci oldu sanki. Bana yine yardımcı olun.

Aslinda hep erkek olan ailelerde kız daha kıymetli bi arkadaşim var hep oglan
Kayınvalidesi deli gibi kiz istiyo
Kız dogurana şu kadar altin şu yazligi vericem falan

Aslinda hep erkek olan ailelerde kız daha kıymetli bi arkadaşim var hep oglan
Kayınvalidesi deli gibi kiz istiyo
Kız dogurana şu kadar altin şu yazligi vericem falan
Kızımı çok severler eşim tarafı da annemlerde. Ama kaynanam sürekli dokunduruyor bana oğlan doğur diye. Ben de çok istiyorum aslında. Onunda tatmak istiyorum.

Testleri yapman gerektigi gibi harfi harfine yaparsan yakalarsin bu ay
Cnm hatırlıyor musun sen yardımcı oldun bana. Her şeyi harfiyen yaptım. Tek ilişki ille tutmadı. Hatta şu icirmemistiniz bana çorba dahi icmemistim iftarda. Sağ olasın yardımcı oldun.simdiden diyete başlayın ben. Alkali yiyecek icecek falan. Ama bnm rahim dışında kistlerim var. Rahimde değilde rahme yakın bölgede acaba ondan mı tutmuyor bilemedim

Rica ederim,Aynen diyete basla, adet bitince takibe baslarsin yine. Nasipte ne zamn varsa olur artik hayirlisi ile

Rabbim gönlüne göre versin

Burda hepimiz bunu Allahın izniyle başarıcaz ortak amacımız bu bende ailedeki ilk erkeği sağlıklı doğurmayı o kadar çok istiyorum ki bizdeki ortak dert bu tabikide kızları sevmiyorız anlamı yok ama var GÖNLÜMÜZDEKİ Rabbim hayıra ulaştır hep beraber başarıcaz kızlar...

Kızlar ben ingiliz karbonatı siparis verdim geldi dün 1 litreye bi cay kaşığı ekledim yarısından cogunu ictim bugün yine öyle ama tadi çok kötü nasil iciyosunuz siz midem çok bulaniyo benim yaa icerken bi de çikolata asidik mi bazik mi anlamadim erkek bebek için çikolata yenilmeli diye duydum bazi yerlerde en asitli yiyecek çikolata deniyo kafam karisti

Emin ol ki sağlıklı ve faydalı olduğu için tadı öyle zamanla alışırsın devam içmeye pes etmek yok bitter çikolata beylere diye biliyorum ama ben.. tadı güzel olan herşey bize yasak

Emin ol ki sağlıklı ve faydalı olduğu için tadı öyle zamanla alışırsın devam içmeye pes etmek yok bitter çikolata beylere diye biliyorum ama ben.. tadı güzel olan herşey bize yasak
Ay bende normalde cok sevmem ama bu ara nutellaya sardim resmen ekmeğe sürüp sürüp yiyorum duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…