- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.521
Senın erkenmı oluyor canım ondanmı erken baslıyorsunAdet oldum bitti canım bugün 6. Günüm yarın testlere başlıyorum
Sanirim ama daha sari olur ablalari sapsari papatyaİnterneetten buldum hahaha oğlun olsa aynı böyle olur desene❤❤❤❤❤❤
Olsunda inşAllah sağlıkla sıhhatleSanirim ama daha sari olur ablalari sapsari papatya
Hayırlısıyla olsun inşAllah Rabbim gönlüne göre versinAdet oldum bitti canım bugün 6. Günüm yarın testlere başlıyorum
Senın erkenmı oluyor canım ondanmı erken baslıyorsun
Aminn canım inşallah . Seninde gönlündeki paşayı nasip etsinHayırlısıyla olsun inşAllah Rabbim gönlüne göre versin
Aslinda hep erkek olan ailelerde kız daha kıymetli bi arkadaşim var hep oglanKızlar merhaba. 10 Mayıs'ta deneme olmustu bnm.hatirlarsaniz buraya testleri falan atmıştım. Maalesef adet oldum. Bu ay yine deneyeceğim. Dua istiyorum sizden. Bizim aile hep erkek çocuk var 11 yegende 2 si kız. Eşim tarafı da öyle ilk kızı ben dogurdum. Eltiler arasında erkek doğurmuş olmak. Bir üstünlük araci oldu sanki. Bana yine yardımcı olun.
Kızımı çok severler eşim tarafı da annemlerde. Ama kaynanam sürekli dokunduruyor bana oğlan doğur diye. Ben de çok istiyorum aslında. Onunda tatmak istiyorum.Aslinda hep erkek olan ailelerde kız daha kıymetli bi arkadaşim var hep oglan
Kayınvalidesi deli gibi kiz istiyo
Kız dogurana şu kadar altin şu yazligi vericem falan
Testleri yapman gerektigi gibi harfi harfine yaparsan yakalarsin bu ayKızımı çok severler eşim tarafı da annemlerde. Ama kaynanam sürekli dokunduruyor bana oğlan doğur diye. Ben de çok istiyorum aslında. Onunda tatmak istiyorum.
Cnm hatırlıyor musun sen yardımcı oldun bana. Her şeyi harfiyen yaptım. Tek ilişki ille tutmadı. Hatta şu icirmemistiniz bana çorba dahi icmemistim iftarda. Sağ olasın yardımcı oldun.simdiden diyete başlayın ben. Alkali yiyecek icecek falan. Ama bnm rahim dışında kistlerim var. Rahimde değilde rahme yakın bölgede acaba ondan mı tutmuyor bilemedimTestleri yapman gerektigi gibi harfi harfine yaparsan yakalarsin bu ay
Rica ederim,Aynen diyete basla, adet bitince takibe baslarsin yine. Nasipte ne zamn varsa olur artik hayirlisi ileCnm hatırlıyor musun sen yardımcı oldun bana. Her şeyi harfiyen yaptım. Tek ilişki ille tutmadı. Hatta şu icirmemistiniz bana çorba dahi icmemistim iftarda. Sağ olasın yardımcı oldun.simdiden diyete başlayın ben. Alkali yiyecek icecek falan. Ama bnm rahim dışında kistlerim var. Rahimde değilde rahme yakın bölgede acaba ondan mı tutmuyor bilemedim
Rabbim gönlüne göre versinCnm hatırlıyor musun sen yardımcı oldun bana. Her şeyi harfiyen yaptım. Tek ilişki ille tutmadı. Hatta şu icirmemistiniz bana çorba dahi icmemistim iftarda. Sağ olasın yardımcı oldun.simdiden diyete başlayın ben. Alkali yiyecek icecek falan. Ama bnm rahim dışında kistlerim var. Rahimde değilde rahme yakın bölgede acaba ondan mı tutmuyor bilemedim
Amiiiin inşAyy canim cok tesekkur ederim cok mutlu oldum, Allah razi olsun
Hepimize nasip olsun insallah
Emin ol ki sağlıklı ve faydalı olduğu için tadı öyle zamanla alışırsın devam içmeye pes etmek yok bitter çikolata beylere diye biliyorum ama ben.. tadı güzel olan herşey bize yasakKızlar ben ingiliz karbonatı siparis verdim geldi dün 1 litreye bi cay kaşığı ekledim yarısından cogunu ictim bugün yine öyle ama tadi çok kötü nasil iciyosunuz sizmidem çok bulaniyo benim yaa icerken bi de çikolata asidik mi bazik mi anlamadim erkek bebek için çikolata yenilmeli diye duydum bazi yerlerde en asitli yiyecek çikolata deniyo kafam karisti
Ay bende normalde cok sevmem ama bu ara nutellaya sardim resmen ekmeğe sürüp sürüp yiyorum duramiyorumEmin ol ki sağlıklı ve faydalı olduğu için tadı öyle zamanla alışırsın devam içmeye pes etmek yok bitter çikolata beylere diye biliyorum ama ben.. tadı güzel olan herşey bize yasak
Bu listeye göre yandim ben etsiz aksam yemegi yemeyiz rafine tuz bol cips beyaz ekmek antep fıstığı tatli hepsinden bol bol yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?