Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben le eşim her gün bitter yedik. Çok severdik

Selamm kizlar ben 7+3.oldum çok.usuyrm.ya bu normalmi acaba anlamadm.gitti Dlk bbbn sende üşüme olmusmuydu ay cinsiyeti okadar merak. ediyrm ki çok istyrm bı oğlum olmasını senin yaşadığın sevinci yaşamayı cnm sende belirtiler nasıldı gerçi herkeste farklı olurmuş heralde ama yinede insan takiliyr belirtilere yaa çok midem bulanmiyor mesela sabahları az bulanıyor ama cikaramiyrm mesela hiç sadece boş boş bulantı bide üşüme işte hiç geçmiyor.baska da aman aman belirtim yok şimdilik

Canım ikinci oğlumda bende çok üşüyordun ve midem çok bulanmıyordu hamileliğim boyunca bir kez kusmuştum ilk oğlumda da öyle bulantı olurdu ama aşırı değil ve kusmazdım daha çok yemeklerden tiksinme olurdu bende ağzında metalik bir tad olurdu. Ve her iki hamileliğimde deli gibi uyurdum öyle böyle değil. İnşallah gönlündeki nasip olır canım.

Yaa bende seni merak ediyordum canım ben hala adet olmadım yumurtlamadım da söktürücü içmeye başladım bugün hayırlısı
Aynen canim bende seni merak ettim hep bende nisan 7 ve 30 da adet oldum bu ay olmadim hala açıkçası süreçten dolayi ve bu adet durumlarım derken ertelemeye karar verdim ama takip edicem burayi iş yoğunluğumda çok fazla bu yasaklardan dolayi vs bi dr git olmadi soğan kurunu dene bide

Ben hala üşüyorum senle belirtilerimiz aynı midem çok bulanmıyordu. Sabahları hafif vardı oda çıkarmıyordum. İnşnalh olur ya sanki seninki erkek gibi

Denemeyi düşünüyorum canım bu ay yumurtlama olmazsa yapıcam. Takibe devam et iyice tanı vücudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…