- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.541
Asidik cnmKız bebek için asidik mi olmak lazım yoksa alkali mi bilen var mı
Asidik tabikiKız bebek için asidik mi olmak lazım yoksa alkali mi bilen var mı
Ben le eşim her gün bitter yedik. Çok severdikKızlar ben ingiliz karbonatı siparis verdim geldi dün 1 litreye bi cay kaşığı ekledim yarısından cogunu ictim bugün yine öyle ama tadi çok kötü nasil iciyosunuz sizmidem çok bulaniyo benim yaa icerken bi de çikolata asidik mi bazik mi anlamadim erkek bebek için çikolata yenilmeli diye duydum bazi yerlerde en asitli yiyecek çikolata deniyo kafam karisti
Hadi ya esim yemez de cok ben Nutella yiyorum yaBen le eşim her gün bitter yedik. Çok severdik
Sen naptin canim ben seneye ertelim ocak subat gibiGözünüz aydın
Canım ikinci oğlumda bende çok üşüyordun ve midem çok bulanmıyordu hamileliğim boyunca bir kez kusmuştum ilk oğlumda da öyle bulantı olurdu ama aşırı değil ve kusmazdım daha çok yemeklerden tiksinme olurdu bende ağzında metalik bir tad olurdu. Ve her iki hamileliğimde deli gibi uyurdum öyle böyle değil. İnşallah gönlündeki nasip olır canım.Selamm kizlar ben 7+3.oldum çok.usuyrm.ya bu normalmi acaba anlamadm.gittiDlk bbbn sende üşüme olmusmuydu ay cinsiyeti okadar merak. ediyrm ki çok istyrm bı oğlum olmasını senin yaşadığın sevinci yaşamayı cnm sende belirtiler nasıldı gerçi herkeste farklı olurmuş heralde ama yinede insan takiliyr belirtilere yaa çok midem bulanmiyor mesela sabahları az bulanıyor ama cikaramiyrm mesela hiç sadece boş boş bulantı bide üşüme işte hiç geçmiyor.baska da aman aman belirtim yok şimdilik
Kız ben buraya kaç haftadır görmemişim :)) banada yaz meraktan öldümYazdim ya kuzucum almadiniz mi
Sildim bileKız ben buraya kaç haftadır görmemişim :)) banada yaz meraktan öldüm
Yaa bende seni merak ediyordum canım ben hala adet olmadımHayırlı olsun Canim çok sevindim
Görmezsem olacağı o olur yani :)Sildim bile
Neler yaptın özel olarak sağlıkla gelsin İnşAllahHayırlı olsun Canim çok sevindim
Aynen canim bende seni merak ettim hep bende nisan 7 ve 30 da adet oldum bu ay olmadim hala açıkçası süreçten dolayi ve bu adet durumlarım derken ertelemeye karar verdim ama takip edicem burayi iş yoğunluğumda çok fazla bu yasaklardan dolayi vs bi dr git olmadi soğan kurunu dene bideYaa bende seni merak ediyordum canım ben hala adet olmadımyumurtlamadım da söktürücü içmeye başladım bugün hayırlısı
Ben hala üşüyorum senle belirtilerimiz aynı midem çok bulanmıyordu. Sabahları hafif vardı oda çıkarmıyordum. İnşnalh olur ya sanki seninki erkek gibiSelamm kizlar ben 7+3.oldum çok.usuyrm.ya bu normalmi acaba anlamadm.gittiDlk bbbn sende üşüme olmusmuydu ay cinsiyeti okadar merak. ediyrm ki çok istyrm bı oğlum olmasını senin yaşadığın sevinci yaşamayı cnm sende belirtiler nasıldı gerçi herkeste farklı olurmuş heralde ama yinede insan takiliyr belirtilere yaa çok midem bulanmiyor mesela sabahları az bulanıyor ama cikaramiyrm mesela hiç sadece boş boş bulantı bide üşüme işte hiç geçmiyor.baska da aman aman belirtim yok şimdilik
Denemeyi düşünüyorum canım bu ay yumurtlama olmazsa yapıcam. Takibe devam et iyice tanı vücudunuAynen canim bende seni merak ettim hep bende nisan 7 ve 30 da adet oldum bu ay olmadim hala açıkçası süreçten dolayi ve bu adet durumlarım derken ertelemeye karar verdim ama takip edicem burayi iş yoğunluğumda çok fazla bu yasaklardan dolayi vs bi dr git olmadi soğan kurunu dene bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?