- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.561
Bol alkali su aylarcaNeler yaptın özel olarak sağlıkla gelsin İnşAllah
Asidik canim iliski öncesi sirkeli su yap sabahlariwac karnina sirkeli su ic birde bol bol kizilcik suyu recelu ne varsa ye canim tursu falan bunlar bol asidik ben mesela kizilcigin tabletini aldim hergün iciyorum hap seklindeKız bebek için asidik mi olmak lazım yoksa alkali mi bilen var mı
Kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi iki haftayı geçti onla uğraşıyorum sonrada benim diş perişan oldum ne uyku kaldı nede enerji ondan giremedim :)Hee baksaydin canisii
Teşekkür ederim canımAsidik canim iliski öncesi sirkeli su yap sabahlariwac karnina sirkeli su ic birde bol bol kizilcik suyu recelu ne varsa ye canim tursu falan bunlar bol asidik ben mesela kizilcigin tabletini aldim hergün iciyorum hap seklinde
Dur ben yolluyorumKızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi iki haftayı geçti onla uğraşıyorum sonrada benim diş perişan oldum ne uyku kaldı nede enerji ondan giremedim :)
Canım benim yaa amin çok.sagol yaa valla uyku da var bende evet onu soylememisim yani ne zamn yatsam uyurm bıraksalar hiç kalkmam yani ama.mecbur kalkıyor işte bazen çok sağol ya valla İns amimmmCanım ikinci oğlumda bende çok üşüyordun ve midem çok bulanmıyordu hamileliğim boyunca bir kez kusmuştum ilk oğlumda da öyle bulantı olurdu ama aşırı değil ve kusmazdım daha çok yemeklerden tiksinme olurdu bende ağzında metalik bir tad olurdu. Ve her iki hamileliğimde deli gibi uyurdum öyle böyle değil. İnşallah gönlündeki nasip olır canım.
Ayy inşallah canım aynı bende öyleyim çok.asiri üsuyrm inanki 2kat polarlarla yatyom.iste midemde şimdi kalktm mesela bulantı var içten içe ama cikaramiyrm hiç.Allahim.soyletiyordur inşallah cnm bana da dua edin olur mu nolur inş benimde oğlum olsun sağlıklı hyirlisi ile inşallahBen hala üşüyorum senle belirtilerimiz aynı midem çok bulanmıyordu. Sabahları hafif vardı oda çıkarmıyordum. İnşnalh olur ya sanki seninki erkek gibi
Erken gebelik testleri bir işe yaramıyor 5 TL liklerden kullan nöbetçi eczaneler var bak ordan aldırHamile olabilirmiyim bu ovulasyon testi..gebelik testlerimi tukettim maalesef acelemden bugune kalmadı..erken gebrlik testlerinde tek cizgi cikti hep
3,4 ay yeterli bence diyet alkali beslenmek vücut için de faydalı mesela saç dökülmesi vücudun asidik olmasıyla çok alakalıymış nekadar fazlalığın var bilmiyorum ama istersen başla diyete yoğurdu sonra kesersinSelam arkadaşlar grubu sessiz takibe devam ediyorum bu grubu çok sevdim bu arada oğlu olacaklara da hayırlı olsun diyorum.Birsey soracağım şimdi bu alkali beslenmeyi araştırdım biraz önemli olduğunu düşündüm bilmiyorum etkisi kanıtlanmamış deniyor ama ben inandım 2 kızım var ve listeye baktığım zaman hep asidik bir beslenme tarzım olduğunu farkettim ben şimdi düşünmüyorum 1 sene öncesinden baslamama gerek var mı?Sadece suyumu alkali yaparak içeyim dedim bir de zaten alkali beslenme Akdeniz mutfağı ben de kilo vermeyi istiyorum acaba ikisini birleştirerek şimdiden yapsam mı alkali beslenme diyorum ben de biraz kurallara uymakta zorlanan biriyim yoğurt vs tüketiyorum emzirdigim için tatlı çok severim çikolatasiz yapamam bir sene tamamen kesmek yoğurt sütü imkansız gibi kalsiyum nasıl alacağım e bütün et ürünleri asidik diyor yani sizce hamilelik düşündüğüm anda mi başlayayım şimdiden mi?Ocakta başlasam diye düşündüm diyete.Seneye Mayıs Haziran gibi de hamilelik denemelerine ama kararsızım
Biraz göbek ve basen var canım ben de öyle düşünüyorum zaten asidik gıdaları azaltma yapacağım ama mesela o diyete başlayınca tamamen kesebildiniz mi Çay kahve de yok sanırım sabah ne içtiniz mesela yumurta patates yoğurt süt et bunları tamamen bıraktınız mi 3 ay yapan ve sonuç alan arkadaşlar alternatif önemli.Sabah da mı yeşillik yediniz hep?3,4 ay yeterli bence diyet alkali beslenmek vücut için de faydalı mesela saç dökülmesi vücudun asidik olmasıyla çok alakalıymış nekadar fazlalığın var bilmiyorum ama istersen başla diyete yoğurdu sonra kesersin
Gayet koyu cikmis hamilelik olabilir aslinda ama adet gunu testi koyu cikanlarda var, yarin bi normal gebelik testi yap, erken testlere guvenmiyorum benEki Görüntüle 2639920 Kızlar bugun bat gunum
Ben sabahları Mısır gevreği yemeye karar verdim ve 6 ay evvelden düşünüyorum süt yoğurt zaten sevmem tatlıyı nasıl bırakıcam esas sorun oBiraz göbek ve basen var canım ben de öyle düşünüyorum zaten asidik gıdaları azaltma yapacağım ama mesela o diyete başlayınca tamamen kesebildiniz mi Çay kahve de yok sanırım sabah ne içtiniz mesela yumurta patates yoğurt süt et bunları tamamen bıraktınız mi 3 ay yapan ve sonuç alan arkadaşlar alternatif önemli.Sabah da mı yeşillik yediniz hep?
Bizimle de paylaşın lütfen bildiğiniz ne varsa eski üyelerin konuşmalarını okuyamadım malum çok uzun bir konu.Ama özet olarak biliyoruz yemek sıkıntı biraz yeme tarzının değişmesi testlere de 6 ay öncesinden başlarım heralde buradaki herkese duaciyim şimdidenDlk bbbn canım çok teşekkür ederim ben buraya ilk 2016 yılında girdim oğluma 2018 aralık ayında hamile kaldım. O süreçte burdan çok üyeler geldi geçti çoğunun oğlu oldu artık girmiyorlar.
geçen çok kısa bi özet yazdım aslında tüm yılların tüm sayfaların özetiydi o.
Bende oğlum olduktan sonra burayı çok sıkı takip edemedim bi süre. Türkiyeye gittim, amcam vefat etti başka sıkıntılarım oldu oğlum hastaydı falan. Ama her fırsatta girip bi bakmaya bi selam vermeye çalıştım.
çünkü oğlu olanlar girmez oluyor ve burada hep yardıma ihtiyacı olan insanlar oluyor. Çok az kişi oğlu doğduktan sonra bile burda kalıp yardım etmeye çalıştı.
Aslında artık girmesem de olur maşaAllah hepiniz çok bilgilisiniz ve bir diğerinize aktarıyorsunuz
testleri yorumlama da falan iyisiniz maşaAllah
Ama seviyorum burdaki dayanışmayı, aramızdan biri güzel haberler aldığındaki mutluluğu paylaşmayı ❣
Aynen canim buraya da yaz ama durumunu ne oldu merak ederimDenemeyi düşünüyorum canım bu ay yumurtlama olmazsa yapıcam. Takibe devam et iyice tanı vücudunu
Tabi canım yazarımAynen canim buraya da yaz ama durumunu ne oldu merak ederim
Sebzeleri yıkadıktan sonra pişirmeden blendardan geçirmek daha faydalıymışBuğday çimi hiç görmedim bile 6 ay mantıklı gerçekten ama mesela şimdi hadi yeşillikler bol sebze pişir çiğ olarak ye ama havalar soğuyunca kışın nasıl beslenilir bir gün değil iki değil.O kiloların da gitmesi lazım üçüncü cocukta hepten bozulur fizik mizik kalmaz yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?