Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Neler yaptın özel olarak sağlıkla gelsin İnşAllah
Bol alkali su aylarca
Bol mısır gevregi her sabah
Potasyum agırlıklı beslendim ama sadece son iki hafta çok dikkat ettim. Yani ekstra diyete girmedim.
3 gün perhiz
Yumurtlama günü ilişki
Ve sonraki gün ikinci ilişki
Bu kadar canım benim özel bir şey denemedim. Sadece çok dua ettim rabbim inşanlah sizede nasip eder.

Kız bebek için asidik mi olmak lazım yoksa alkali mi bilen var mı
Asidik canim iliski öncesi sirkeli su yap sabahlariwac karnina sirkeli su ic birde bol bol kizilcik suyu recelu ne varsa ye canim tursu falan bunlar bol asidik ben mesela kizilcigin tabletini aldim hergün iciyorum hap seklinde

Canım benim yaa amin çok.sagol yaa valla uyku da var bende evet onu soylememisim yani ne zamn yatsam uyurm bıraksalar hiç kalkmam yani ama.mecbur kalkıyor işte bazen çok sağol ya valla İns amimmm

Ben hala üşüyorum senle belirtilerimiz aynı midem çok bulanmıyordu. Sabahları hafif vardı oda çıkarmıyordum. İnşnalh olur ya sanki seninki erkek gibi
Ayy inşallah canım aynı bende öyleyim çok.asiri üsuyrm inanki 2kat polarlarla yatyom.iste midemde şimdi kalktm mesela bulantı var içten içe ama cikaramiyrm hiç.Allahim.soyletiyordur inşallah cnm bana da dua edin olur mu nolur inş benimde oğlum olsun sağlıklı hyirlisi ile inşallah

Selam arkadaşlar grubu sessiz takibe devam ediyorum bu grubu çok sevdim bu arada oğlu olacaklara da hayırlı olsun diyorum.Birsey soracağım şimdi bu alkali beslenmeyi araştırdım biraz önemli olduğunu düşündüm bilmiyorum etkisi kanıtlanmamış deniyor ama ben inandım 2 kızım var ve listeye baktığım zaman hep asidik bir beslenme tarzım olduğunu farkettim ben şimdi düşünmüyorum 1 sene öncesinden baslamama gerek var mı?Sadece suyumu alkali yaparak içeyim dedim bir de zaten alkali beslenme Akdeniz mutfağı ben de kilo vermeyi istiyorum acaba ikisini birleştirerek şimdiden yapsam mı alkali beslenme diyorum ben de biraz kurallara uymakta zorlanan biriyim yoğurt vs tüketiyorum emzirdigim için tatlı çok severim çikolatasiz yapamam bir sene tamamen kesmek yoğurt sütü imkansız gibi kalsiyum nasıl alacağım e bütün et ürünleri asidik diyor yani sizce hamilelik düşündüğüm anda mi başlayayım şimdiden mi?Ocakta başlasam diye düşündüm diyete.Seneye Mayıs Haziran gibi de hamilelik denemelerine ama kararsızım

3,4 ay yeterli bence diyet alkali beslenmek vücut için de faydalı mesela saç dökülmesi vücudun asidik olmasıyla çok alakalıymış nekadar fazlalığın var bilmiyorum ama istersen başla diyete yoğurdu sonra kesersin

Biraz göbek ve basen var canım ben de öyle düşünüyorum zaten asidik gıdaları azaltma yapacağım ama mesela o diyete başlayınca tamamen kesebildiniz mi Çay kahve de yok sanırım sabah ne içtiniz mesela yumurta patates yoğurt süt et bunları tamamen bıraktınız mi 3 ay yapan ve sonuç alan arkadaşlar alternatif önemli.Sabah da mı yeşillik yediniz hep?

Ben sabahları Mısır gevreği yemeye karar verdim ve 6 ay evvelden düşünüyorum süt yoğurt zaten sevmem tatlıyı nasıl bırakıcam esas sorun oİngiliz karbonatlı su Himalaya tuzlu yemekler avokado bol salatalık bir de yumurta kalitesini artırmak böğürtlen kürü ve haftada bir buğday çimi suyu ara ara da sebze suyu (pancar felan) düşünüyorum bu sayede de kilo veririm

Buğday çimi hiç görmedim bile 6 ay mantıklı gerçekten ama mesela şimdi hadi yeşillikler bol sebze pişir çiğ olarak ye ama havalar soğuyunca kışın nasıl beslenilir bir gün değil iki değil.O kiloların da gitmesi lazım üçüncü cocukta hepten bozulur fizik mizik kalmaz yoksa.

Bizimle de paylaşın lütfen bildiğiniz ne varsa eski üyelerin konuşmalarını okuyamadım malum çok uzun bir konu.Ama özet olarak biliyoruz yemek sıkıntı biraz yeme tarzının değişmesi testlere de 6 ay öncesinden başlarım heralde buradaki herkese duaciyim şimdiden

Sebzeleri yıkadıktan sonra pişirmeden blendardan geçirmek daha faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…