Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sabah maydanoz yenebilir aslında..

Hamile olabilirmiyim bu ovulasyon testi..gebelik testlerimi tukettim maalesef acelemden bugune kalmadı..erken gebrlik testlerinde tek cizgi cikti hep
Olabilirsin canım ven iki aydır ovu testi yaptım adete doğru hiç bu kadar koyu çıkmadı

Selam canım bence diyetine 3 ay öncesi başlayabiltisin. Çay alternatifi olarak yeşil çay melisa ve papatya çayj içebilirsin.

Teşekkür ederim en iyisi 3 ay önce başlayıp tam yapmak herseyi

Ya dün demiştiniz banada hamile değilsin ovulaysonda çıkmaz ama bugunde arkadas atınca buraya bende denedim böyle oldu kafam karısık gece 12de test alıcam

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 72
Ya dün demiştiniz banada hamile değilsin ovulaysonda çıkmaz ama bugunde arkadas atınca buraya bende denedim böyle oldu kafam karısık gece 12de test alıcam
Sana hamile degilsin demedik, ovulasyon testi yapmissin gebelik testi zannettik,gebelik testi yap dedik, onu yapmadan bilemeyiz, insallah hamilesindir sen ve isteyen herkes

Son düzenleme:
Benim ikinci oğlumda ovulasyon testi çok koyuydu ve oğlan doğru olabilir
Hadi yaa bende ovulasyonla yapmıştım adetm geçmişti 2.cizgi anında simsiyahti sonra oburude belirdi hemn acaba doğru olabilirmi Allah'ım.insallh banada bı oğlan nasip etsin inşallah

Hadi yaa bende ovulasyonla yapmıştım adetm geçmişti 2.cizgi anında simsiyahti sonra oburude belirdi hemn acaba doğru olabilirmi Allah'ım.insallh banada bı oğlan nasip etsin inşallah
Aminn canım inşallah gönlündekidir . Canım senin tek denememi oldu yoksa iki deneme mi . Yumurtlama zamanında ise yüksek ihtimal erkektir zaten.

Sana hamile degilsin demedik, ovulasyon testi yapmissin gebelik testi zannettik,gebelik testi yap dedik, onu yapmadan bilemeyiz, insallah hamilesindir sen ve isteyen herkes
Aynen kimse hamile degilsin demedi ki
Bende lh yaptim ayni böyle çıktı daha koyu olmali bekle gebelik yap dediler
Malesef adet oldum ben
İnşallah sende vardir

Aminn canım inşallah gönlündekidir . Canım senin tek denememi oldu yoksa iki deneme mi . Yumurtlama zamanında ise yüksek ihtimal erkektir zaten.
Amin canım benim inşallah aminn yumurtlama.zamani diye tahmin ediyrm.cnm ama 3deneme oldu ben ovulasyona baslicaktm tam aldm testlerimi hatta hbire koyu çıkıyordu burdaki arkadaşlar pik.olck dediler ama.5 gün geçti hala aynı 10gun geçti hala aynı en sonunda gebelik yaptm hmileymisim meğerse oyuzden tam bilmiyrm yani ama.insallah erkektr cok dua ediyrm Allah'ıma inş kabul eder

Aynen kimse hamile degilsin demedi ki
Bende lh yaptim ayni böyle çıktı daha koyu olmali bekle gebelik yap dediler
Malesef adet oldum ben
İnşallah sende vardir
Yani adet zamani koyu cikanlar cok fazla doktor yukselmez demis ama gayet yukseliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…