Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
heryerde ovulasyonun gerçeklesmesiinin ardından östrojen ve lh hormonlarında azalma olduğu yazıyor

Eklentiler

• 19AEF9DB-23AE-43C2-BC74-D371C92259AE.webp
    60 KB · Görüntüleme: 46
Sendr bendensin bende hic bilemiyom burayi kesfettigimde hamileydim zaten bazrn cok uzuluyom keske buraya faha once baksaydim
Canım bende sizin gibi hamileyken girdim ben netten bakarak yapmıştım tuttu. İçinizi ferah tutun burda deneyip olmayan arkadaşlarda olmuş sadece kısmet. Ama yardım almak için çok bilgi verici şeyler var burda

Sendr bendensin bende hic bilemiyom burayi kesfettigimde hamileydim zaten bazrn cok uzuluyom keske buraya faha once baksaydim
Aynen cnm bende öyle dedim keşke dah once bulsaydm burayı diye ama.olsn inş dualrimiz sayesinde nasip eder bizede Rabbim bu duyguyu

Benim düşen hamileligimde gebeliğini ovulasyon testi ile öğrendim. Testi yapar yapmaz çok koyu çıkmıştı. Olabilir hamilelik. Hayırlısı bakalım. Benm bu ay tutmadı ins önümüzdeki ay tutar

Kızlar benim yasadigim şehirde çeşme suyu içiliyor ve çeşme suyunun ph sina baktim 7-8 alkali olmak için ingiliz karbonatlı su yerine bol bol çeşme suyu içsem etkili olmaz mi acaba

Tamam canım ins.onumuzdeki ay aliriz guzel haberini..bende beklemedeyim bakalim bugun bat normalde

Kızlar benim yasadigim şehirde çeşme suyu içiliyor ve çeşme suyunun ph sina baktim 7-8 alkali olmak için ingiliz karbonatlı su yerine bol bol çeşme suyu içsem etkili olmaz mi acaba
Suyun ph degeri 7.den yüksekse alkali sudur. Ekstra İngiliz karbonatı ekleme derim. Bende ph degeri 8 in üzerinde hazır su içtim. Tam bir yıldır.

Evet et tüketirdim ama o kadar aşırı degil
Yediğim ve cok sevdiğim şeylerin tamami asitli yiyecekmis süt yogurt hic tüketmiyorum gibi bisi KV ye gidince bi az bisey yiyorum peynirde cok nadir yiyorum artik onceden cok tüketirdim bunları bakalim sonuc nolcak salatalik domates bol yiyorum maydanoz artik cok cok yiyecegm 6-7 gün sonra yumurtlama günüm olacak bakalim tutacak mi bu defa

Ben tatlı çok tüketirdim ama süt ürünlerine agzımı vurmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…