Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün cnm.kiz evlat çok iyi gerçekten benim bı kızım varsen yunurtlama günümu olmuştu cnm ilişki yani herşeyi uygulamismiydin

Hepinize teşekkür ederim

Canım burada yazılan beslenme ile ilgili konulara dikkat ettik hem eşim hem ben. İlişki de testte açılmayı ilk görüşümden 3 saat sonra oldu. Tek ilişkiydi
Canim ben senin testlerini cok net hatirliyorum
Testlerin hic net degildi
Hatta ben ve zeyno deneme yapma bu ay dedik
Hersey kismet Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün cnm.kiz evlat çok iyi gerçekten benim bı kızım varsen yunurtlama günümu olmuştu cnm ilişki yani herşeyi uygulamismiydin
Evet pikten sonra açılmayı sabah 11deki testte görmüştüm, birkaç saat sonra deneme oldu
Net değildi dediğin nasıl canım?
Gece 11 de yaptığımda hala koyuydu açılma yoktu o gece deneme yapmadım o nedenle. Sabah 11 de baktığımda açılma gördüm hemen eşimi aradım öğlen geldi, deneme oldu

Zeyno dediğiniz kişiyle ben hiç konuşmadım canım ya yanlış hatırlıyor olabilirsin.. Ben size yazarken o burada çok aktif değildi öyle hatırlıyorum

C cizgisi bile silikti testlerde hatirlarsan
Hatta alabiliyorsan eczaneden test al falan demisim sana
Eski mesajlara baktim emin olmak icin
Kismetinde prenses varmis
Hersey bahane

İyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri ❤
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Canım sağlıkla al kucağına inşAllah
Ama gerçekten 12 haftalık ultrasonunda aşırı erkek bebeğe benziyordu
Kız annesi olmak muhteşem birşey zaten güzel günleri gör inşAllah

C cizgisi bile silikti testlerde hatirlarsan
Hatta alabiliyorsan eczaneden test al falan demisim sana
Eski mesajlara baktim emin olmak icin
Kismetinde prenses varmis
Hersey bahane
Evet canım kısmetimizde kız evlat varmış ilk çocuğumuz bizim zaten hayırlısı her şeyin

Canım sağlıkla al kucağına inşAllah
Ama gerçekten 12 haftalık ultrasonunda aşırı erkek bebeğe benziyordu ❤
Kız annesi olmak muhteşem birşey zaten güzel günleri gör inşAllah
Evet nuba göre de erkek demişlerdi herkes öyle diyor kız evlat başkaymış ben de tadıcam inşallah

Canim hani su durum var yumurta 24 saat canli kaliyo
En fazla 12 saat alkali sonra asidik
Tabi herseyden once Yaradanin ne yazdigi var

Canım ilişkiden 2-3 gün sonra bile döllenme olabilir. Bazen de birbirine çok yakın iki yumurtlama oluyor. İlki döllenmiyor ikinci dölleniyor. Ama yumurtlama anı kesin erkektir de diyemeyiz. En kaliteli, güçlü sperm yumurtayı döller.

Kızlar bu arada cinsiyet konusu açılmışken ben eşimi ve tüm ailemi ikna edemedim doğumda cinsiyet öğrenmeye. Doktorumu bile ikna edemedim. Eşim sen öğrenmesen bile ben öğrenicem dayanamam diyor uzun uzun karşılıklı gerildikten sonra öğrenmeye karar verdik. Ama ben birşey denemediğim için cinsiyet ne olur bilemiyorum
öğrenince yazacağım inşaAllah size de

iwashereonce ElifAsel54 L Laladunya şimdi yaptım testi sabaha göre pik muhtemelen gece ultra pik olacak yarın gecede tahminim çatlar en son ilişki dün 00 de oldu yarın gece çatlarsa 2 gün olmuş ımacak ne diyorsunuz artık bu gece ilişki risk olur dimi denmeyeyim . En alttakiler 23 teki testim diğerleri sabah 11 ve 15 teki

Eklentiler

• DEA70AE0-C109-46CC-A0A1-1ACFC62C596E.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 32A92D0E-27B3-4E67-AC1E-97EA63BDF4F9.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…