- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.801
Allah analı babalı büyütsün cnm.kiz evlat çok iyi gerçekten benim bı kızım varİyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Canim ben senin testlerini cok net hatirliyorumHepinize teşekkür ederim
Canım burada yazılan beslenme ile ilgili konulara dikkat ettik hem eşim hem ben. İlişki de testte açılmayı ilk görüşümden 3 saat sonra oldu. Tek ilişkiydi
Sağlıkla al inşallah canım kızını kucağına .Hepinize teşekkür ederim
Canım burada yazılan beslenme ile ilgili konulara dikkat ettik hem eşim hem ben. İlişki de testte açılmayı ilk görüşümden 3 saat sonra oldu. Tek ilişkiydi
Evet pikten sonra açılmayı sabah 11deki testte görmüştüm, birkaç saat sonra deneme olduAllah analı babalı büyütsün cnm.kiz evlat çok iyi gerçekten benim bı kızım varsen yunurtlama günümu olmuştu cnm ilişki yani herşeyi uygulamismiydin
Net değildi dediğin nasıl canım?Canim ben senin testlerini cok net hatirliyorum
Testlerin hic net degildi
Hatta ben ve zeyno deneme yapma bu ay dedik
Hersey kismet Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Zeyno dediğiniz kişiyle ben hiç konuşmadım canım ya yanlış hatırlıyor olabilirsin.. Ben size yazarken o burada çok aktif değildi öyle hatırlıyorumCanim ben senin testlerini cok net hatirliyorum
Testlerin hic net degildi
Hatta ben ve zeyno deneme yapma bu ay dedik
Hersey kismet Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
C cizgisi bile silikti testlerde hatirlarsanEvet pikten sonra açılmayı sabah 11deki testte görmüştüm, birkaç saat sonra deneme oldu ☺
Net değildi dediğin nasıl canım?
Gece 11 de yaptığımda hala koyuydu açılma yoktu o gece deneme yapmadım o nedenle. Sabah 11 de baktığımda açılma gördüm hemen eşimi aradım öğlen geldi, deneme oldu
Evet degildi ben attim ozelden testlerini o da yorumladiZeyno dediğiniz kişiyle ben hiç konuşmadım canım ya yanlış hatırlıyor olabilirsin.. Ben size yazarken o burada çok aktif değildi öyle hatırlıyorum
Canım sağlıkla al kucağına inşAllahİyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri ❤
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Evet canım kısmetimizde kız evlat varmış ilk çocuğumuz bizim zatenC cizgisi bile silikti testlerde hatirlarsan
Hatta alabiliyorsan eczaneden test al falan demisim sana
Eski mesajlara baktim emin olmak icin
Kismetinde prenses varmis
Hersey bahane
Evet nuba göre de erkek demişlerdiCanım sağlıkla al kucağına inşAllah
Ama gerçekten 12 haftalık ultrasonunda aşırı erkek bebeğe benziyordu ❤
Kız annesi olmak muhteşem birşey zaten güzel günleri gör inşAllah
O zaman yumurtlamayı kaçırdıysam tek ilişki olmasına rağmen nasıl döllendi canım kafam karıştı, yumurta çatladıktan saatler sonra da tutar mı? Geç döllenme de yok çünkü bende aynı gün döllenmiş
Canim hani su durum var yumurta 24 saat canli kaliyoO zaman yumurtlamayı kaçırdıysam tek ilişki olmasına rağmen nasıl döllendi canım kafam karıştı, yumurta çatladıktan saatler sonra da tutar mı? Geç döllenme de yok çünkü bende aynı gün döllenmiş
Canım ilişkiden 2-3 gün sonra bile döllenme olabilir. Bazen de birbirine çok yakın iki yumurtlama oluyor. İlki döllenmiyor ikinci dölleniyor. Ama yumurtlama anı kesin erkektir de diyemeyiz. En kaliteli, güçlü sperm yumurtayı döller.O zaman yumurtlamayı kaçırdıysam tek ilişki olmasına rağmen nasıl döllendi canım kafam karıştı, yumurta çatladıktan saatler sonra da tutar mı? Geç döllenme de yok çünkü bende aynı gün döllenmiş
Canım senin testlerinde hep bulanmış iyi anlaşılmıyorKızlar brnimki biraz uzunmu sürüyo sizce bugün gece yapıyımmı sice
Canım gecede takip et teste 3 saat sonra mesela alarm kur yap her test sonrası yarım bardak su iç sadece açılma olduğunda deneme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?