Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çok iyi oldu bu gece deneme yapmadığın
Zamanlama iyi hadi inşAllah kızçen bu ay gelir

Deneme canim daha ultra pik olmus

Kuzum çok iyi bir karar bence şahsen bende öğrenmeden duramazdım. İlişki adetin kaçıncı günü olmuştı ve gebelik testte kaçıncı gün çıktı.
Adetimin bittiği gün oldu
11. Gün yaptım ilk testi silik pozitifti ilk idrarım ya da beklemiş idrarda değildi. Testten birgün önceki sabah bulantım olmuştu sabahtan. Hiç beklemiyordum hamile olmayı öncesinde de test yapmadım o yüzden.

Yapma cani

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın.canım deneme nasıl olmuştı benim iki oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum ovulasyon testi kullanmışmıydın.
SiZi çok inançli ve istekli görüyorum allah size güsel bir kız nasip edecek inşallah❤

Canım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah

Canım bence bebeğin erkek yükssk ihtimal içime öyle doğuyor.

Deneme canim daha ultra pik olmus

Tamam canım İlişki yapmıyorum . Yarın sabah 11 te test yapacağım atarım .feci kasık ağrım var şuan mubtemelen yarın çatlayacak.

Erkek bencw .
Tamam kuzum yapmıyorum.

SiZi çok inançli ve istekli görüyorum allah size güsel bir kız nasip edecek inşallah❤
Canım yaaa desteğin için teşekkür edeeim . İnşallah canım tüm kalbimle allahtan diliyorum.

Canım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah

İnşallah kuzum

Belli olsun gelip yazıcam inşAllah canım

En iyisi cnm doğuma çok var daha. insan duramaz meraktan az kaldı desene. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora. Yaz mutlaka çok merak ediyorum ben sahsen❤

Size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar şimdi diyoruz ya beylere takviye yapalım sperm hızı artsın sperm kalitesi ve sayısı artsın diye kafama takılan şu y lerin hızı sayı ve kalitesi arttığı gibi x lerinde sayı kalite ve hızı artmış olmuyor mu sonuçta??

Oluyor evet
Ama y ler her turlu hizli oldugu icin yine once yumurtaya giden o oluyor
Sayisinin artmasi da bi avantaj

Evet canım kısmetimizde kız evlat varmış ilk çocuğumuz bizim zaten hayırlısı her şeyin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın . Siz erkek bebek için silikleşme zamanını denediniz ve kız oldu değil mi tek ilişki ile. ben de kız bebek için araştırma yapıyorum da kafam bi bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…