- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.821
Canım çok iyi oldu bu gece deneme yapmadığıniwashereonce ElifAsel54 L Laladunya şimdi yaptım testi sabaha göre pik muhtemelen gece ultra pik olacak yarın gecede tahminim çatlar en son ilişki dün 00 de oldu yarın gece çatlarsa 2 gün olmuş ımacak ne diyorsunuz artık bu gece ilişki risk olur dimi denmeyeyim . En alttakiler 23 teki testim diğerleri sabah 11 ve 15 teki
Deneme canim daha ultra pik olmusiwashereonce ElifAsel54 L Laladunya şimdi yaptım testi sabaha göre pik muhtemelen gece ultra pik olacak yarın gecede tahminim çatlar en son ilişki dün 00 de oldu yarın gece çatlarsa 2 gün olmuş ımacak ne diyorsunuz artık bu gece ilişki risk olur dimi denmeyeyim . En alttakiler 23 teki testim diğerleri sabah 11 ve 15 teki
Adetimin bittiği gün olduKuzum çok iyi bir karar bence şahsen bende öğrenmeden duramazdım. İlişki adetin kaçıncı günü olmuştı ve gebelik testte kaçıncı gün çıktı.
Yapma caniiwashereonce ElifAsel54 L Laladunya şimdi yaptım testi sabaha göre pik muhtemelen gece ultra pik olacak yarın gecede tahminim çatlar en son ilişki dün 00 de oldu yarın gece çatlarsa 2 gün olmuş ımacak ne diyorsunuz artık bu gece ilişki risk olur dimi denmeyeyim . En alttakiler 23 teki testim diğerleri sabah 11 ve 15 teki
SiZi çok inançli ve istekli görüyorum allah size güsel bir kız nasip edecek inşallah❤Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın.canım deneme nasıl olmuştı benim iki oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum ovulasyon testi kullanmışmıydın.
Canım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallahiwashereonce ElifAsel54 L Laladunya şimdi yaptım testi sabaha göre pik muhtemelen gece ultra pik olacak yarın gecede tahminim çatlar en son ilişki dün 00 de oldu yarın gece çatlarsa 2 gün olmuş ımacak ne diyorsunuz artık bu gece ilişki risk olur dimi denmeyeyim . En alttakiler 23 teki testim diğerleri sabah 11 ve 15 teki
Tamam teşekkür ederim cnmEczane sen aldım canım
uyusam bişey olurmu test yanıltırmıCanım gecede takip et teste 3 saat sonra mesela alarm kur yap her test sonrası yarım bardak su iç sadece açılma olduğunda deneme ya
Kızlar bu arada cinsiyet konusu açılmışken ben eşimi ve tüm ailemi ikna edemedim doğumda cinsiyet öğrenmeye. Doktorumu bile ikna edemedim. Eşim sen öğrenmesen bile ben öğrenicem dayanamam diyor uzun uzun karşılıklı gerildikten sonra öğrenmeye karar verdik. Ama ben birşey denemediğim için cinsiyet ne olur bilemiyorum
öğrenince yazacağım inşaAllah size de
Deneme canim daha ultra pik olmus
Adetimin bittiği gün oldu
11. Gün yaptım ilk testi silik pozitifti ilk idrarım ya da beklemiş idrarda değildi. Testten birgün önceki sabah bulantım olmuştu sabahtan. Hiç beklemiyordum hamile olmayı öncesinde de test yapmadım o yüzden.
Tamam kuzum yapmıyorum.Yapma cani
Canım yaaa desteğin için teşekkür edeeim . İnşallah canım tüm kalbimle allahtan diliyorum.SiZi çok inançli ve istekli görüyorum allah size güsel bir kız nasip edecek inşallah❤
Canım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah
Uyuma canimuyusam bişey olurmu test yanıltırmı
uyusam bişey olurmu test yanıltırmı
ŞakaUyuma canim
Şaka yaptım diyin nöbetten cıktım ölüyom uykusuzluktan
Belli olsun gelip yazıcam inşAllah canımCanım bence bebeğin erkek yükssk ihtimal içime öyle doğuyor.
Tamam canım İlişki yapmıyorum . Yarın sabah 11 te test yapacağım atarım .feci kasık ağrım var şuan mubtemelen yarın çatlayacak.
Erkek bencw .
Tamam kuzum yapmıyorum.
Canım yaaa desteğin için teşekkür edeeim . İnşallah canım tüm kalbimle allahtan diliyorum.
İnşallah kuzum
Degil
En iyisi cnm doğuma çok var daha. insan duramaz meraktanKızlar bu arada cinsiyet konusu açılmışken ben eşimi ve tüm ailemi ikna edemedim doğumda cinsiyet öğrenmeye. Doktorumu bile ikna edemedim. Eşim sen öğrenmesen bile ben öğrenicem dayanamam diyor uzun uzun karşılıklı gerildikten sonra öğrenmeye karar verdik. Ama ben birşey denemediğim için cinsiyet ne olur bilemiyorum ☺
öğrenince yazacağım inşaAllah size de
Oluyor evetSize bir şey sormak istiyorum arkadaşlar şimdi diyoruz ya beylere takviye yapalım sperm hızı artsın sperm kalitesi ve sayısı artsın diye kafama takılan şu y lerin hızı sayı ve kalitesi arttığı gibi x lerinde sayı kalite ve hızı artmış olmuyor mu sonuçta??
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın . Siz erkek bebek için silikleşme zamanını denediniz ve kız oldu değil mi tek ilişki ile. ben de kız bebek için araştırma yapıyorum da kafam bi bulandıEvet canım kısmetimizde kız evlat varmış ilk çocuğumuz bizim zatenhayırlısı her şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?