- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.841
Saglıkla büyüt inşanlah sen şansını denemişsin belkide vardır bunda hayırlı bir şeyİyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri ❤
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Canım çarşamba gideceğim inşAllah 12+5 oluyorumEn iyisi cnm doğuma çok var daha. insan duramaz meraktanaz kaldı desene. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora. Yaz mutlaka çok merak ediyorum ben sahsen❤
Bende 12 yada 13. Haftada giderim insallah. 11+3 üm su an. senin kan testinden dolayı kesin olur ogrenmen benim biraz daha sürer sanırımCanım çarşamba gideceğim inşAllah 12+5 oluyorum
Muhtemelen haftaya cuma kan veririm 4-5 gün sonrada kesin çıkar cinsiyeti. Doktorumda bi tahmin yapar mı bilemiyorum ☺ Oğlumda 12+3 te erkek demişti. Sen ne zaman gideceksin ☺
Aynen canım muhtemelen 13+larda kesin öğrenirim inşAllahBende 12 yada 13. Haftada giderim insallah. 11+3 üm su an. senin kan testinden dolayı kesin olur ogrenmen benim biraz daha sürer sanırım
Aynen şu iki haftayı daha atlatayim ogrenene kadar duramam sanırım. çok merakliyimdirAynen canım muhtemelen 13+larda kesin öğrenirim inşAllah ☺ 14te gidersen sende kesin öğrenirsin belki
Sanki seni tanıyo gibiyim senin bi oğlunmu vardı yanlışmı hatırlıyom cnmCanım çarşamba gideceğim inşAllah 12+5 oluyorum
Muhtemelen haftaya cuma kan veririm 4-5 gün sonrada kesin çıkar cinsiyeti. Doktorumda bi tahmin yapar mı bilemiyorum ☺ Oğlumda 12+3 te erkek demişti. Sen ne zaman gideceksin ☺
Evet silindikten 3 4 saat sonra tek ilişki olduHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın . Siz erkek bebek için silikleşme zamanını denediniz ve kız oldu değil mi tek ilişki ile. ben de kız bebek için araştırma yapıyorum da kafam bi bulandı
Amin canımSaglıkla büyüt inşanlah sen şansını denemişsin belkide vardır bunda hayırlı bir şeyben testim silindikten 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gecede oldu diyete de sadece son iki hafta dikkat ettim.bence bu biraz erkege de baglı sonuçta e geliyor sa ondan geliyor. Rabbim herkesin kalbine göre versin
Evet silindikten 3 4 saat sonra tek ilişki oldu
Amin canım
Hadi inşAllah sağlıkla ve hayırla gönlüne göre olsunAynen şu iki haftayı daha atlatayim ogrenene kadar duramam sanırım. çok merakliyimdir
Evet canım benim bir kızım bi oğlum vardıMaşallah buralar ne kadar çoğalmış uzun zmndır yazmıyodum
Sanki seni tanıyo gibiyim senin bi oğlunmu vardı yanlışmı hatırlıyom cnm
Evet canım benim bir kızım bi oğlum vardı ☺
Sağol canım Allah razı olsunKızını duymamıştım 1 yaşında oğlunun olduğu aklıma geliyoda inş gönlünden ne geçiyosa hakkında hayırlı sağlıklı bir şekilde duyarsın
KızlarElifAsel54 ve iwashereonce inanılmaz bir şagfaf uzayan akıntı var bence iyiki gündüz de ilişki olmamış kasık ağrım feci tahmin e şuan ultra pik benim bu akıntı hep pikken oluyor çatlayınca su gibi akıntı başlıyır
Çok su içtim canım gece yapacağım alarm kurupMerhaba cnm istersen bi test yap
Çok su içtim canım gece yapacağım alarm kurup
Kız canımHadi hayirlısı kızmı istiyon erkekmi hayırlısıyla
Kız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?