Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri ❤
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Saglıkla büyüt inşanlah sen şansını denemişsin belkide vardır bunda hayırlı bir şey ben testim silindikten 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gecede oldu diyete de sadece son iki hafta dikkat ettim.bence bu biraz erkege de baglı sonuçta e geliyor sa ondan geliyor. Rabbim herkesin kalbine göre versin

En iyisi cnm doğuma çok var daha. insan duramaz meraktan az kaldı desene. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora. Yaz mutlaka çok merak ediyorum ben sahsen❤
Canım çarşamba gideceğim inşAllah 12+5 oluyorum
Muhtemelen haftaya cuma kan veririm 4-5 gün sonrada kesin çıkar cinsiyeti. Doktorumda bi tahmin yapar mı bilemiyorum Oğlumda 12+3 te erkek demişti. Sen ne zaman gideceksin

Bende 12 yada 13. Haftada giderim insallah. 11+3 üm su an. senin kan testinden dolayı kesin olur ogrenmen benim biraz daha sürer sanırım

Maşallah buralar ne kadar çoğalmış uzun zmndır yazmıyodum
Sanki seni tanıyo gibiyim senin bi oğlunmu vardı yanlışmı hatırlıyom cnm

Evet silindikten 3 4 saat sonra tek ilişki oldu

Amin canım

Kızlar ElifAsel54 ve iwashereonce inanılmaz bir şagfaf uzayan akıntı var bence iyiki gündüz de ilişki olmamış kasık ağrım feci tahmin e şuan ultra pik benim bu akıntı hep pikken oluyor çatlayınca su gibi akıntı başlıyır

Eklentiler

• 9556B64E-970E-47A0-99F5-04FD27B4DA04.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 50
  • E0A153DE-BC4E-43AD-83F8-C8484577F166.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın

Merhaba sayın arkadaşlar ben de üç kız annesiyim. Öğretmenim kızlarım tekrar kardeşleri olmasını çok istiyor en küçük dahil ama ben cesaret edemiyorum. Keşke bir tane de paşam olsa da demiyor değilim tabi. Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin. Önerileriniz varsa da dikkate alırım tabi oğluş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…