- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.861
Bu ay ben de deneyecegim. Geçen ay ikimizin de tutmadı. Sen esine ner yediriyorsun cnm biz daha başlamadık diyete. Bir de erkekler sut ürünleri yiyebiliyor mu. Kadın yiyemiyor da erkekler de mi yiyemiyorKızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın
Kızlar Buda saat gece 2 deki testim daha pik galiba
Kızlar Buda saat gece 2 deki testim daha pik galiba
Merhaba hoşgeldin Allah bağışlasın kızlarınıMerhaba sayın arkadaşlar ben de üç kız annesiyim. Öğretmenim kızlarım tekrar kardeşleri olmasını çok istiyor en küçük dahil ama ben cesaret edemiyorum. Keşke bir tane de paşam olsa da demiyor değilim tabi. Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin. Önerileriniz varsa da dikkate alırım tabi oğluş için
Yok cnm akşamına pik gecesine açılınca ilişki olmuştu ilk senemde kalmadı 3 denemeydi galiba 3 kızım var bir daha düşünüyorum kısmet olursaSolgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..
Tmm canımBi onceki test ile birlikte atar misin foto
Sırasıyla attımTmm canım
Bana hafif silinme var gibi geldiTmm canım
Çok sağol canım teşekkür ederim ovulasyon testini nereden aldınızMerhaba hoşgeldin Allah bağışlasın kızlarını
Öncelikle 2 3 ay kendini takip et ovulasyon testi ile
Esine takviye basla keçiboynuzu özü,çinko,selenyum, e vitamini. Soda muz et,
Sende bikarbonatli su iç hergun muz ye sut ve sut ürünlerinden uzak dur,
Ovulasyon testini ise her sabah kalkıp wc gidiyosun,sonra yârim barsak su içip 3 saat sonra test yapıyorsun. Adetin 9.günü falan başlayabilirsin,vücudunu tanidikca az cok anlarsin zaten ne zaman pik olacak,pik kaç saat sürecek,bunları öğrenirsin,
Ilişki konusuna gelince testte piki gördükten sonra test yapmaya devam ediyorsun,bi tık silinme gördüğünde ilişki oluyor. Iliskiden yarim saat önce eşin sert kahve bitter cikolata tüketecek, bölgesel soğuk dus alacak. Derin ilişki olacak,
Bunlara ek olarak imkanin varsa eger doktora yumurta takibi yaptirabilirsin,
Eksik bisey var mi şuan düşünüyorum,,varsa da diger arkadaşlar yazarlar zaten, Allah gönlüne göre versin
Internetten aliyoruz cnmÇok sağol canım teşekkür ederim ovulasyon testini nereden aldınız
Kapıda ödeme imkanı olan site var mı kart kullanmıyorum. Kasabada oturuyorum. Eczanede yokmuşInternetten aliyoruz cnm
Laboquick marka, innovita yeşil kullananlarda var
Kapıda ödeme imkanı olan site var mı kart kullanmıyorum. Kasabada oturuyorum. Eczanede yokmuş
Bi sonra ki teste gore hareket et ciplak gözle sen bi silinme görüyor musun?bana hafif silinme var gibi geldi ama bu testleri hic kullanmadım emin değilim o yuzdenSırasıyla attım
Canım hadi bu ay inseAllah kızın gelir iyiki deneme olmamış birdahaKızlarElifAsel54 ve @Ceymiceyn inanılmaz bir şagfaf uzayan akıntı var bence iyiki gündüz de ilişki olmamış kasık ağrım feci tahmin e şuan ultra pik benim bu akıntı hep pikken oluyor çatlayınca su gibi akıntı başlıyır
İlk kez yapıyorum canım bilmiyorumBana hafif silinme var gibi geldi
Normalde piklerin kac saat sürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?