Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir de ovulasyon testi kullanımını kısaca anlatabilir misiniz. Hiç bilmiyorum. Erkek bebek için ne zaman ilişki olmalı ovulasyon testi dahilinde

Kızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın
Bu ay ben de deneyecegim. Geçen ay ikimizin de tutmadı. Sen esine ner yediriyorsun cnm biz daha başlamadık diyete. Bir de erkekler sut ürünleri yiyebiliyor mu. Kadın yiyemiyor da erkekler de mi yiyemiyor

Merhaba hoşgeldin Allah bağışlasın kızlarını
Öncelikle 2 3 ay kendini takip et ovulasyon testi ile
Esine takviye basla keçiboynuzu özü,çinko,selenyum, e vitamini. Soda muz et,
Sende bikarbonatli su iç hergun muz ye sut ve sut ürünlerinden uzak dur,
Ovulasyon testini ise her sabah kalkıp wc gidiyosun,sonra yârim barsak su içip 3 saat sonra test yapıyorsun. Adetin 9.günü falan başlayabilirsin,vücudunu tanidikca az cok anlarsin zaten ne zaman pik olacak,pik kaç saat sürecek,bunları öğrenirsin,
Ilişki konusuna gelince testte piki gördükten sonra test yapmaya devam ediyorsun,bi tık silinme gördüğünde ilişki oluyor. Iliskiden yarim saat önce eşin sert kahve bitter cikolata tüketecek, bölgesel soğuk dus alacak. Derin ilişki olacak,
Bunlara ek olarak imkanin varsa eger doktora yumurta takibi yaptirabilirsin,
Eksik bisey var mi şuan düşünüyorum,,varsa da diger arkadaşlar yazarlar zaten, Allah gönlüne göre versin

Solgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..
Yok cnm akşamına pik gecesine açılınca ilişki olmuştu ilk senemde kalmadı 3 denemeydi galiba 3 kızım var bir daha düşünüyorum kısmet olursa

Eklentiler

• 7AFC301B-9FE0-4FF5-844F-953FEE04BE81.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 97E5C8B5-795D-4B83-9CE5-BB9D219E0D0E.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 6C3F2FBC-F5C9-43E6-AC58-2AD7D4E2EF35.webp
    30 KB · Görüntüleme: 47
  • 439A7AC2-C852-4210-BFC0-C590EEA2FA7B.webp
    29 KB · Görüntüleme: 44
Çok sağol canım teşekkür ederim ovulasyon testini nereden aldınız

Aslında önümüzdeki ay istiyordım sanki bebişi ama ovulasyon testi birkaç ay yapılacak anladığım kadarıyla

Canım hadi bu ay inseAllah kızın gelir iyiki deneme olmamış birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…