- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.881
Bana hala t koyu gibi geliyor burda ama dediğin gibi bir sonraki teste bakayım en iyisi benBi sonra ki teste gore hareket et ciplak gözle sen bi silinme görüyor musun?bana hafif silinme var gibi geldi ama bu testleri hic kullanmadım emin değilim o yuzden
Canım bana da açılma var gibi geldi de hepsinin T si alt alta gelecek şekilde bi resimlerini çekersen daha iyi anlaşılırTmm canım
Yani bir ayda vücudunuzu tam anlamanız zor ama ovulasyon testini doğru kullanmayı ve yorumlamayı öğrenmiş olursunuzOvulasyon testi bir aylık kullanımda anlayabilir miyiz yumurtlama zamanını. Mesela haziranda ovulasyon takibi yapıp temmuzda yumurtlama zamanını anlayabilir miyim. Temmuz veya ağustosya bebk düşünüyorum inşallah
Sağol kuzum şimdi benim adetim 9mayıstı.ovulasyon takibine haziranda başlama gerekir değil miYani bir ayda vücudunuzu tam anlamanız zor ama ovulasyon testini doğru kullanmayı ve yorumlamayı öğrenmiş olursunuz
Bende 12 yada 13. Haftada giderim insallah. 11+3 üm su an. senin kan testinden dolayı kesin olur ogrenmen benim biraz daha sürer sanırım
Gönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlarAynen canım muhtemelen 13+larda kesin öğrenirim inşAllah ☺ 14te gidersen sende kesin öğrenirsin belki
Canım ben harmony testle öğreniyorum o testte bebeğin cinsiyeti kesin çıkıyor 9. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Geçen gittiğimde kan alsaydı doktorum çoktan öğrenmiştik ama kendisi hiiiççç acele etmez sağolsunGönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlar
Bu da en son sanki hala t koyu C sen bakın lütfen kızlar ben anlamıyorumCanım bana da açılma var gibi geldi de hepsinin T si alt alta gelecek şekilde bi resimlerini çekersen daha iyi anlaşılır
Bu da en son sanki hala t koyu C sen bakın lütfen kızlar ben anlamıyorum
?Bi sonra ki teste gore hareket et ciplak gözle sen bi silinme görüyor musun?bana hafif silinme var gibi geldi ama bu testleri hic kullanmadım emin değilim o yuzden
Sence gidip baktırayımmı doktora yoksa ilişki olsunmuCanım bana sorarsan yumurtan çatlamış
Canım bide sen baksana testlerimeGönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlar
Tekrar yaptım tam 7 de açıldı t çizgisi hemen ilişki oldu inşallah zamanlamam doğrudur rabbim hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah bana dua edin kızlar sizce tekrar ilişki olmalımı kaç saat sonra olmalıCanım bana sorarsan yumurtan çatlamış
Tekrar yaptım tam 7 de açıldı t çizgisi hemen ilişki oldu inşallah zamanlamam doğrudur rabbim hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah bana dua edin kızlar sizce tekrar ilişki olmalımı kaç saat sonra olmalı
Tekrar yaptım tam 7 de açıldı t çizgisi hemen ilişki oldu inşallah zamanlamam doğrudur rabbim hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah bana dua edin kızlar sizce tekrar ilişki olmalımı kaç saat sonra olmalı
Nasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmıİki ilişki öneriyolarya şuan tam zamanımı bilmiyom ama silinmmişse tehlikeye girer galiba
Nasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmı
Ilişki oldu muNasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?