Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon testi bir aylık kullanımda anlayabilir miyiz yumurtlama zamanını. Mesela haziranda ovulasyon takibi yapıp temmuzda yumurtlama zamanını anlayabilir miyim. Temmuz veya ağustosya bebk düşünüyorum inşallah

Ovulasyon testi bir aylık kullanımda anlayabilir miyiz yumurtlama zamanını. Mesela haziranda ovulasyon takibi yapıp temmuzda yumurtlama zamanını anlayabilir miyim. Temmuz veya ağustosya bebk düşünüyorum inşallah
Yani bir ayda vücudunuzu tam anlamanız zor ama ovulasyon testini doğru kullanmayı ve yorumlamayı öğrenmiş olursunuz

Konunuya hakim olanlar el atarsa sevinirim. 3prenses sonrasında 1paşam olsun ilk defa bu kadar niyetlendim sayfayı okuyunca. Temmuz veya ağustosya hamile kalmak istiyorum. Hiçbirşey kullanmadım ovulasyon diyet falan. 0 dan başlıyorum.vera bismillah

Bende 12 yada 13. Haftada giderim insallah. 11+3 üm su an. senin kan testinden dolayı kesin olur ogrenmen benim biraz daha sürer sanırım
Aynen canım muhtemelen 13+larda kesin öğrenirim inşAllah ☺ 14te gidersen sende kesin öğrenirsin belki
Gönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlar

Gönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlar
Canım ben harmony testle öğreniyorum o testte bebeğin cinsiyeti kesin çıkıyor 9. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Geçen gittiğimde kan alsaydı doktorum çoktan öğrenmiştik ama kendisi hiiiççç acele etmez sağolsun

Canım bide sen baksana testlerime

Eklentiler

• 6F380D46-4764-4E7B-BE79-39F4FE447CF0.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 55
İki ilişki öneriyolarya şuan tam zamanımı bilmiyom ama silinmmişse tehlikeye girer galiba

Yazmışsınya t silinmeye başlamış yani çatlamış yumurtan 7 de t silikleşmişse suan tamamen gitmiştir ama yinede dediğim gibi bilgili kişilerde el atsın ona göre hareket et
Nasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…