- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.901
Canım testin açılmış ilişki oldu demi. Inşanlah bir oğluş tutunurCanım bide sen baksana testlerime
Canım testin açılmış ilişki oldu demi. Inşanlah bir oğluş tutunur
Evet canım o testten yarım saat sonra ilişki oldu zamanlamam doğrudur inşallah ben senin 36 saat sonra tekrar ilişki dediğini hatırlıyorum tekrar ilişki olmalımıCanım testin açılmış ilişki oldu demi. Inşanlah bir oğluş tutunur
Amin canım inşallah rabbim herkese gönlündekini versin içinde banada inşallah canımCanım testin açılmış ilişki oldu demi. Inşanlah bir oğluş tutunur
Anladım canım çok sağol uyardığın içinYazmışsınya t silinmeye başlamış yani çatlamış yumurtan 7 de t silikleşmişse suan tamamen gitmiştir ama yinede dediğim gibi bilgili kişilerde el atsın ona göre hareket et
Ben böyle bir düşünceyle denedim ikinci ilişkiyi şimdi bu ovulasyon testleri lh salınımı ölçüsü yapıyor pik yaptıgı zmandan sonra 24/36 saat sonra çatlıyor muş. Bende eger tek ilişki denersem benim ortamım çokta alkali degil se y spermleri ölür düşüncesiyle ikinci ilişkiyi de denedimEvet canım o testten yarım saat sonra ilişki oldu zamanlamam doğrudur inşallah ben senin 36 saat sonra tekrar ilişki dediğini hatırlıyorum tekrar ilişki olmalımı
Ben böyle bir düşünceyle denedim ikinci ilişkiyi şimdi bu ovulasyon testleri lh salınımı ölçüsü yapıyor pik yaptıgı zmandan sonra 24/36 saat sonra çatlıyor muş. Bende eger tek ilişki denersem benim ortamım çokta alkali degil se y spermleri ölür düşüncesiyle ikinci ilişkiyi de denedim
Anladım canım çok sağol uyardığın içinyani yanlış bişey yapmadım çok tedirginim galiba
Evet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpliHamile misin sende
Rabbime İnan ve dayan canım banada sürekli senin annesinde kızı çok senin kuzun olur boşa uğraşma diyorlar hiç duyma canım onlarıEvet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli
Bende bir kan verdim ama genetik hastalıklar için falan mış zeka testi mi ne canım o mu yoksa bahsettigin testCanım ben harmony testle öğreniyorum o testte bebeğin cinsiyeti kesin çıkıyor 9. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Geçen gittiğimde kan alsaydı doktorum çoktan öğrenmiştik ama kendisi hiiiççç acele etmez sağolsun ☺
Allah'ın izniyle değişmez canım o istedikten sonra neden vermesin ki kızı yaratan erkeği de yaratır çok cahil insanlar var benim de ikinci kızımda kesin kız olduğu halde doğuma az bir zaman kala anneannem belki ultrason yanlış söylemiştir erkektir o diyorduEvet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli
Canım erkek bebek istiyorsanız süt ürünleri tüketmemeniz gerekiyor. Alkali beslenmeniz gerekiyor. Ben kız bebek istiyorum. Eşime takviye kullanmadım canım . Bu denemeden hamile kalamazsam keçiboynuzu özü kullandırmayı düşünüyorum birde arı sütü bal polen propolis hem eşime hem kendime istiyorum.Bu ay ben de deneyecegim. Geçen ay ikimizin de tutmadı. Sen esine ner yediriyorsun cnm biz daha başlamadık diyete. Bir de erkekler sut ürünleri yiyebiliyor mu. Kadın yiyemiyor da erkekler de mi yiyemiyor
Merhaba hoşgeldin Allah bağışlasın kızlarını
Öncelikle 2 3 ay kendini takip et ovulasyon testi ile
Esine takviye basla keçiboynuzu özü,çinko,selenyum, e vitamini. Soda muz et,
Sende bikarbonatli su iç hergun muz ye sut ve sut ürünlerinden uzak dur,
Ovulasyon testini ise her sabah kalkıp wc gidiyosun,sonra yârim barsak su içip 3 saat sonra test yapıyorsun. Adetin 9.günü falan başlayabilirsin,vücudunu tanidikca az cok anlarsin zaten ne zaman pik olacak,pik kaç saat sürecek,bunları öğrenirsin,
Ilişki konusuna gelince testte piki gördükten sonra test yapmaya devam ediyorsun,bi tık silinme gördüğünde ilişki oluyor. Iliskiden yarim saat önce eşin sert kahve bitter cikolata tüketecek, bölgesel soğuk dus alacak. Derin ilişki olacak,
Bunlara ek olarak imkanin varsa eger doktora yumurta takibi yaptirabilirsin,
Eksik bisey var mi şuan düşünüyorum,,varsa da diger arkadaşlar yazarlar zaten, Allah gönlüne göre versin
Canım hadi bu ay inseAllah kızın gelir iyiki deneme olmamış birdaha
Doğru zamanlama olmuş canım bence tek ilişki dene deri. İkinci ilişki tapma bu ay.birde saat kaçta pşl oldu kaç saate açıldı onları hep not al. İlişki saatinide not al canım .Nasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmı
İki kızım var canım bunada doktor erkek dedi iki haftaya kesinleşir dedi. Yani iki haftada ne degişecki insanlar beni çok yoruyor çok üzüyorAllah'ın izniyle değişmez canım o istedikten sonra neden vermesin ki kızı yaratan erkeği de yaratır çok cahil insanlar var benim de ikinci kızımda kesin kız olduğu halde doğuma az bir zaman kala anneannem belki ultrason yanlış söylemiştir erkektir o diyorduyok anane benim kızım olacak kesin ayrıntılı ultrason a da girdim diyorum ama malesef böyle işte.İnsanlardan geçtim artık kendi isteklerine emin oluyor ve onlara dua ediyorum mutluyum.Sizin kaç çocuğunuz var ki kızın olur kesin diyorlar?
Ağzı olan konuşur canın kimseyi kafana takma .Evet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli
Ne diyor ki insanlar nie takıyorsun kiİki kızım var canım bunada doktor erkek dedi iki haftaya kesinleşir dedi. Yani iki haftada ne degişecki insanlar beni çok yoruyor çok üzüyor
Evet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli
Yakamdan düşüyorlar ki sırf bunlar için bir oğlum olsun istedim. Alalha şükür rabbim bu müjdeyi verdiNe diyor ki insanlar nie takıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?