Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım o testten yarım saat sonra ilişki oldu zamanlamam doğrudur inşallah ben senin 36 saat sonra tekrar ilişki dediğini hatırlıyorum tekrar ilişki olmalımı
Ben böyle bir düşünceyle denedim ikinci ilişkiyi şimdi bu ovulasyon testleri lh salınımı ölçüsü yapıyor pik yaptıgı zmandan sonra 24/36 saat sonra çatlıyor muş. Bende eger tek ilişki denersem benim ortamım çokta alkali degil se y spermleri ölür düşüncesiyle ikinci ilişkiyi de denedim

Hamile misin sende

Hamile misin sende
Evet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli

Rabbime İnan ve dayan canım banada sürekli senin annesinde kızı çok senin kuzun olur boşa uğraşma diyorlar hiç duyma canım onları

Bende bir kan verdim ama genetik hastalıklar için falan mış zeka testi mi ne canım o mu yoksa bahsettigin test

Allah'ın izniyle değişmez canım o istedikten sonra neden vermesin ki kızı yaratan erkeği de yaratır çok cahil insanlar var benim de ikinci kızımda kesin kız olduğu halde doğuma az bir zaman kala anneannem belki ultrason yanlış söylemiştir erkektir o diyordu yok anane benim kızım olacak kesin ayrıntılı ultrason a da girdim diyorum ama malesef böyle işte.İnsanlardan geçtim artık kendi isteklerine emin oluyor ve onlara dua ediyorum mutluyum.Sizin kaç çocuğunuz var ki kızın olur kesin diyorlar?

Bu ay ben de deneyecegim. Geçen ay ikimizin de tutmadı. Sen esine ner yediriyorsun cnm biz daha başlamadık diyete. Bir de erkekler sut ürünleri yiyebiliyor mu. Kadın yiyemiyor da erkekler de mi yiyemiyor
Canım erkek bebek istiyorsanız süt ürünleri tüketmemeniz gerekiyor. Alkali beslenmeniz gerekiyor. Ben kız bebek istiyorum. Eşime takviye kullanmadım canım . Bu denemeden hamile kalamazsam keçiboynuzu özü kullandırmayı düşünüyorum birde arı sütü bal polen propolis hem eşime hem kendime istiyorum.

Süper açıklamışsın eksiksiz canım
Canım hadi bu ay inseAllah kızın gelir iyiki deneme olmamış birdaha

Evet canım iyiki. İnşallah canım amin.

Nasıl yani canım silinmişse derken ben ilişki olduğunda biraz açılmıştı hafif bu şekilde olmazmı
Doğru zamanlama olmuş canım bence tek ilişki dene deri. İkinci ilişki tapma bu ay.birde saat kaçta pşl oldu kaç saate açıldı onları hep not al. İlişki saatinide not al canım .

İki kızım var canım bunada doktor erkek dedi iki haftaya kesinleşir dedi. Yani iki haftada ne degişecki insanlar beni çok yoruyor çok üzüyor

Ağzı olan konuşur canın kimseyi kafana takma .

Cnm insanlar iki yüzlü oldukları için seni çekemeyenler vardır boşver kafaya takma değmeyecek insanlar icin inş değişmez daha rabbim kolay dogum yapmayıda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…