- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.921
Ağzı olan konuşur canın kimseyi kafana takma .
Tmm canım allah razı olsun burda yardımcı olan herkestenCanım erkek bebek istiyorsanız süt ürünleri tüketmemeniz gerekiyor. Alkali beslenmeniz gerekiyor. Ben kız bebek istiyorum. Eşime takviye kullanmadım canım . Bu denemeden hamile kalamazsam keçiboynuzu özü kullandırmayı düşünüyorum birde arı sütü bal polen propolis hem eşime hem kendime istiyorum.
Süper açıklamışsın eksiksiz canım
Evet canım iyiki. İnşallah canım amin.
Doğru zamanlama olmuş canım bence tek ilişki dene deri. İkinci ilişki tapma bu ay.birde saat kaçta pşl oldu kaç saate açıldı onları hep not al. İlişki saatinide not al canım .
çokkkk doğru demiş tatlım tavsiyelere uymanda fayda var fazlaca bi şeylere karışmamanda fayda var sonra kendine edersinÇokk doğru dün gece bi abla burdan çok güzel bi tavsiye verdi bana insanlar herşey konuşur ama sen düşünme kndine yaparsın çok doğruu
Valla bu erkek olursada yakanı bırakmaz öyle insanlar dördüncüyü sorarlar bu defa. Onun için takma boşverYakamdan düşüyorlar ki sırf bunlar için bir oğlum olsun istedim. Alalha şükür rabbim bu müjdeyi verdi
2 kızınız varmış iki kız çok mu sanki?Ne kadar tuhaf insanlar var ve bunu gördüğüm kadarıyla hep yine kadınlar yapıyor.Bunu yapan kadınların çoğunun çocukluğunda istenmeyen kız çocuğu olduğu ve ciddi travmaları olduğunu biraz konussaniz anlayabilirsiniz.Biz bunu kız çocuklarımıza yapmamalıyız diye düşünüyorum hep.Boyle erkek erkek denir sonra yaşlanınca yine kız çocuklarına naz niyaz yapılır bunu da unutmamak lazım.En iyisi aslında soranlara Allah bilir önemli olan hayırlı evlat olmasi deyip geçiştirmek.İki kızım var canım bunada doktor erkek dedi iki haftaya kesinleşir dedi. Yani iki haftada ne degişecki insanlar beni çok yoruyor çok üzüyor
Cnm bence belli oluyor ama bazı istisnalar da oluyor tabi. Ben hep şöyle yaptım doktorum söyleyince, sadece cinsiyet için başka doktora gittim. O da aynısını söyleyince emin oluyordumGönlünüzdeki olur inşanlah kızlar rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sonucu ögrenince bizede yazın. 13+ larda kesin belli oluyor demi kızlar
Çok güzel anlattın aynen öyle2 kızınız varmış iki kız çok mu sanki?Ne kadar tuhaf insanlar var ve bunu gördüğüm kadarıyla hep yine kadınlar yapıyor.Bunu yapan kadınların çoğunun çocukluğunda istenmeyen kız çocuğu olduğu ve ciddi travmaları olduğunu biraz konussaniz anlayabilirsiniz.Biz bunu kız çocuklarımıza yapmamalıyız diye düşünüyorum hep.Boyle erkek erkek denir sonra yaşlanınca yine kız çocuklarına naz niyaz yapılır bunu da unutmamak lazım.En iyisi aslında soranlara Allah bilir önemli olan hayırlı evlat olmasi deyip geçiştirmek.
Çok sagolun kızlar iyiki varsınız bende hayatımdan çıkarmaya başladıö zaten ne yapalım bunı söyleyende bir kadınDlk bbbn Niyetinden samimiyetinden şüphe ettigin herkesi çıkar hayatından, zaten en ufak seyde yüzlerini gosteriyorlar. Hissedersin zaten bisekilde iyiliğini istemeyenleri, halbuki sen ıyi olsan faydasi ne, sen kötü olsan faydasi ne karşındakine, ama insanlar boyle, her türlü bulurlar bi sebep, oglun olur ikinciyi sorarlar yani hep biseye takarlar,umursama...
Zaten kadinin düşmanı yine bi kadin oluyor canimÇok sagolun kızlar iyiki varsınız bende hayatımdan çıkarmaya başladıö zaten ne yapalım bunı söyleyende bir kadın
Bende emin olmak için bir kere daha gidecem zaten 16 haftalıgım 17 ye girecem doktor 20 inci haftada çagırdıCnm bence belli oluyor ama bazı istisnalar da oluyor tabi. Ben hep şöyle yaptım doktorum söyleyince, sadece cinsiyet için başka doktora gittim. O da aynısını söyleyince emin oluyordum
Kesinlikle hayatınızdan çıkarın 2.oğluma hamile kaldığımda en yakın arkadaşımında kızı olacaktı ne kadar kız istediğimi bildiği halde dalga geçer gibi neler söyledi kalbimi o kadar kırdı ki secdelere kapanıp çok ağladım ve kırıldığımı söyleyip hayatımdan çıkarttım hiç pişman değilimÇok sagolun kızlar iyiki varsınız bende hayatımdan çıkarmaya başladıö zaten ne yapalım bunı söyleyende bir kadın
Aynı şeyleri hissediyorum rabbim inşanlah burda isteyen herkse nasip ederKesinlikle hayatınızdan çıkarın 2.oğluma hamile kaldığımda en yakın arkadaşımında kızı olacaktı ne kadar kız istediğimi bildiği halde dalga geçer gibi neler söyledi kalbimi o kadar kırdı ki secdelere kapanıp çok ağladım ve kırıldığımı söyleyip hayatımdan çıkarttım hiç pişman değilim
Çok sagolun kızlar iyiki varsınız bende hayatımdan çıkarmaya başladıö zaten ne yapalım bunı söyleyende bir kadın
İnsanlar doktordan daha iyi biliyor ya zaten canım sıkma.hic canını cekemeyenler anca öyle konuşur Allah'ın izniyle oglusunu alırsın kucağına inşallahEvet canım bende bu yöntemi denedim doktor 13+4 tě erkek dedi ama beni sevmeyen insanlar kafamı karıştırıyor. Yok degişir.yok senin kızın olur falan filan neden insanlar bu kadar kötü neden bu kadar kötü kalpli
Gülesim yoktu valla dogru söylüyon insanlar doktorlardan iyi biliyorİnsanlar doktordan daha iyi biliyor ya zaten canım sıkma.hic canını cekemeyenler anca öyle konuşur Allah'ın izniyle oglusunu alırsın kucağına inşallah
Aynen kuzum hep gül inşallah oglunuda kucağına alınca daha çok gülersinGülesim yoktu valla dogru söylüyon insanlar doktorlardan iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?