- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.941
Inşanlah gülüm sagol rabbim sanada nasip etsin inşanlahAynen kuzum hep gül inşallah oglunuda kucağına alınca daha çok gülersinpatlasinlar iyicee
Rica ederiz canınTmm canım allah razı olsun burda yardımcı olan herkesten
Amin Canm.benim. insallh çok.sagolInşanlah gülüm sagol rabbim sanada nasip etsin inşanlah
Digerlerini bilmiyorum ama yaki yapma tutunmaziwashereonce ElifAsel54 L Laladunya kızlar sabah 11 testin ultra pik normalde yarın sabah çatşamış olur bugün çatlasın ye süt maydanoz buharı yapsam belime yakı yapıştırsam olurmu
Yaa engel mi olur canım gebeliğeDigerlerini bilmiyorum ama yaki yapma tutunmaz
Evet canim ya ki ilişki den bi gun once cikarman lazim, erkek bebek icin iliskiden bi hafta once çıkarmak lazım. Vücuda sicaklikla beraber adini hatirlamadigim bi madde veriyor. Spermler ölür,Tutunmayi zorlaştırır o yüzden hamileyken bile yaki yapılmaz, yanlışım varsa arkadaslar duzeltsinYaa engel mi olur canım gebeliğe
Tamam canın o zaman hiç riske atmayayım sağolasın uyardığın içinEvet canim ya ki ilişki den bi gun once cikarman lazim, erkek bebek icin iliskiden bi hafta once çıkarmak lazım. Vücuda sicaklikla beraber adini hatirlamadigim bi madde veriyor. Spermler ölür,Tutunmayi zorlaştırır o yüzden hamileyken bile yaki yapılmaz, yanlışım varsa arkadaslar duzeltsin
Rica ederim canim bugün boll bol havuç ye çatlamayi yaklastirsinTamam canın o zaman hiç riske atmayayım sağolasın uyardığın için
Tamam canım yemeye başladımRica ederim canim bugün boll bol havuç ye çatlamayi yaklastirsin
Merhaba kuzular şimdi ben 3prenses annesiyim. Kızçelerimin ısrarıyla bir bebiş daha istiyorum. Diğer sebep ise bundan yıllar önce 2.kıızma hamileyken rüyamda bir dede geldi 3kızım olacağını ve çok sonra 1oğlum olacağını söyledi. En küçük kızım 6 yaşında. Küçükken 2kere havale geçirdi. Gerçekten de çok sonra oldu sanırım. Şimdi öncelikle ben ne yapmam lazım ilk işe neyle başlamalıyım. Eşim ve ben süt ve süt ürünleri tüketmeyeceğiz. Ona keçi boynuzu pekmezi yedşreceğim. Maden suyu içireceğim. İkimizde et ve et ürünleri tüketeceğiz. Phı yüksek su içeceğiz. Bal yiyeceğiz. Ovulasyon testi siparişi vereceğim. Başka neler yapmalıyım. Yumurta Sebze ve meyve yemeli miyiz. Son adetimi 9mayısta gördüm diğer ayda başlamam gerekiyor sanırım değil mi. Çok uzun oldu canlar kusura bakmayın. Bir de ovulasyon testlerini hangi sitelerden aldınız. Eczanede 5tanesi 35tl dediler artımed markalı. Bana çok pahalı geldi.
Çay kahve asidik yapıyır sanırım o yasak ilişki öncesi erkek içiyor sadece galiba kızkar daha iyi biliyor evet karbonatlı su içiyorlar sanırım 1 litreye 1 yemek kaşığı olacak şekildeTamam kuzum çay içebilir miiyz peki. Bir de arkadaş karbonatlı su demiş onj nasıl içeceğim ölçüsü ne
Canım sen kız istemiyormuydun ilişki öncesinde mi oldu bu testleriniwashereonce ElifAsel54 L Laladunya kızlar sabah 11 testin ultra pik normalde yarın sabah çatşamış olur bugün çatlasın ye süt maydanoz buharı yapsam belime yakı yapıştırsam olurmu
Ultra pik canim MAŞALLAH piklerin uzun suruyo havuç ye çatlasiniwashereonce ElifAsel54 L Laladunya kızlar sabah 11 testin ultra pik normalde yarın sabah çatşamış olur bugün çatlasın ye süt maydanoz buharı yapsam belime yakı yapıştırsam olurmu
Canım alkali beslenme uygulayacak san eğer ki erkek bebek şansını artırıyor kırmızı et en asidik gıdaların başında yer alıyor.Ben bilemedim şimdi daha tecrübeli arkadaşlar var ama y spermi alkali ortamı seviyor et alkali değil haftada 1 birşey olmaz ama çok et yeme benceMerhaba kuzular şimdi ben 3prenses annesiyim. Kızçelerimin ısrarıyla bir bebiş daha istiyorum. Diğer sebep ise bundan yıllar önce 2.kıızma hamileyken rüyamda bir dede geldi 3kızım olacağını ve çok sonra 1oğlum olacağını söyledi. En küçük kızım 6 yaşında. Küçükken 2kere havale geçirdi. Gerçekten de çok sonra oldu sanırım. Şimdi öncelikle ben ne yapmam lazım ilk işe neyle başlamalıyım. Eşim ve ben süt ve süt ürünleri tüketmeyeceğiz. Ona keçi boynuzu pekmezi yedşreceğim. Maden suyu içireceğim. İkimizde et ve et ürünleri tüketeceğiz. Phı yüksek su içeceğiz. Bal yiyeceğiz. Ovulasyon testi siparişi vereceğim. Başka neler yapmalıyım. Yumurta Sebze ve meyve yemeli miyiz. Son adetimi 9mayısta gördüm diğer ayda başlamam gerekiyor sanırım değil mi. Çok uzun oldu canlar kusura bakmayın. Bir de ovulasyon testlerini hangi sitelerden aldınız. Eczanede 5tanesi 35tl dediler artımed markalı. Bana çok pahalı geldi.
Biz hep eşimle tek çocuk istiyorduk başta aslında. O yüzden olursa erkek olsun istedik ama ilk çocuk olduğu için o kadar da önemli değildiMerhaba cnm demekki tek ilişkiylede alakası kalmadı herşeyi denemizsin rabbim bunu nasip etmiş hakkında hayırlısı neyse o olsun sen erkekmi istiyodun pki
Tamam canım başka var mı tavsiye ettiğin birşeylerCanım alkali beslenme uygulayacak san eğer ki erkek bebek şansını artırıyor kırmızı et en asidik gıdaların başında yer alıyor.Ben bilemedim şimdi daha tecrübeli arkadaşlar var ama y spermi alkali ortamı seviyor et alkali değil haftada 1 birşey olmaz ama çok et yeme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?