Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iwashereonce ElifAsel54 L Laladunya kızlar sabah 11 testin ultra pik normalde yarın sabah çatşamış olur bugün çatlasın ye süt maydanoz buharı yapsam belime yakı yapıştırsam olurmu

Eklentiler

• EEEADDCC-5E68-4810-91FF-72FA0E9359D3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Yaa engel mi olur canım gebeliğe
Evet canim ya ki ilişki den bi gun once cikarman lazim, erkek bebek icin iliskiden bi hafta once çıkarmak lazım. Vücuda sicaklikla beraber adini hatirlamadigim bi madde veriyor. Spermler ölür,Tutunmayi zorlaştırır o yüzden hamileyken bile yaki yapılmaz, yanlışım varsa arkadaslar duzeltsin

Tamam canın o zaman hiç riske atmayayım sağolasın uyardığın için

Merhaba kuzular şimdi ben 3prenses annesiyim. Kızçelerimin ısrarıyla bir bebiş daha istiyorum. Diğer sebep ise bundan yıllar önce 2.kıızma hamileyken rüyamda bir dede geldi 3kızım olacağını ve çok sonra 1oğlum olacağını söyledi. En küçük kızım 6 yaşında. Küçükken 2kere havale geçirdi. Gerçekten de çok sonra oldu sanırım . Şimdi öncelikle ben ne yapmam lazım ilk işe neyle başlamalıyım. Eşim ve ben süt ve süt ürünleri tüketmeyeceğiz. Ona keçi boynuzu pekmezi yedşreceğim. Maden suyu içireceğim. İkimizde et ve et ürünleri tüketeceğiz. Phı yüksek su içeceğiz. Bal yiyeceğiz. Ovulasyon testi siparişi vereceğim. Başka neler yapmalıyım. Yumurta Sebze ve meyve yemeli miyiz. Son adetimi 9mayısta gördüm diğer ayda başlamam gerekiyor sanırım değil mi. Çok uzun oldu canlar kusura bakmayın. Bir de ovulasyon testlerini hangi sitelerden aldınız. Eczanede 5tanesi 35tl dediler artımed markalı. Bana çok pahalı geldi.

Bence bunlar gayet yeterli canım . Testleri g. Gidiyor dan alıyorum ben birde instagramdan birgebeningünlüğü nden sipariş ediyorum strip testleri

Tamam kuzum çay içebilir miiyz peki. Bir de arkadaş karbonatlı su demiş onj nasıl içeceğim ölçüsü ne
Çay kahve asidik yapıyır sanırım o yasak ilişki öncesi erkek içiyor sadece galiba kızkar daha iyi biliyor evet karbonatlı su içiyorlar sanırım 1 litreye 1 yemek kaşığı olacak şekilde

Canım alkali beslenme uygulayacak san eğer ki erkek bebek şansını artırıyor kırmızı et en asidik gıdaların başında yer alıyor.Ben bilemedim şimdi daha tecrübeli arkadaşlar var ama y spermi alkali ortamı seviyor et alkali değil haftada 1 birşey olmaz ama çok et yeme bence

Merhaba cnm demekki tek ilişkiylede alakası kalmadı herşeyi denemizsin rabbim bunu nasip etmiş hakkında hayırlısı neyse o olsun sen erkekmi istiyodun pki
Biz hep eşimle tek çocuk istiyorduk başta aslında. O yüzden olursa erkek olsun istedik ama ilk çocuk olduğu için o kadar da önemli değildi sonradan fikrimiz de değişti zaten iki çocuğa sıcak bakmaya başladık :) ben şu an erkeğe hamile olsam ikincisinde de kız olsun diye uğraşır isterdim, sırası değişmiş oldu o yüzden hiç fark etmiyor şu anda

Tamam canım başka var mı tavsiye ettiğin birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…