- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.141
yesinler senin o arkadaşınıYapinca bakalim canim
Gecen bi arkadasin ozelden testlerine baktim pik olmadan acildi, zaten deneme yapmicakti.
O pik oldu bitti diye dusundu.
Ertesi gun tekrar test yapmasini istedim ve testi pik olmustu.
O yuzden sabirla ve dikkatle yapmak gerekir
Allah razı.olsum canım.amin inşallah kuzum yaa Rabbim gönlümü biliyor ya inş nasip etmiştir bana da bu duyguyu tattmayı.cok.sagol cnm benimHayırlı haberlerle gel inş senin hamileliğin erkek belirtileri gibi geçiyor inşanlah ta öyledir.Son güne dua edcm sana
Evet canim acilmis demek ki senin net pik olmuyoSon testimi ekledim.açılma baya var akintım ve ağrımda bitmiş
Aynen canim catlamisKızlar en son gece 1 de test yaptım pik ti, sabaha kadar uyanamadm twst yapamadım, sabah ilk idrarımı yaptım 3 saat sora şimdi test yaptım çatlamış galiba öle geldi banaa dimi
Saatini kaçirdim ama plsun ilk ay olur böle şeylerAynen canim catlamis
Tmm cnm Allah razı olsunCanim sen bir kac gun devam et.
Sendemi ekim kasım deneme düşünüyosun bende öyleSeymanur53
Umudumvar aaii
kelebek_gibi
E Esfa01
Arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sağlıkla hayırlı bir erkek evladını nasip eder Allahım hepimizebende bu ay test ile takibe başladım nasip olursa bende Ekim Kasım ayında düşünüyorum. Adet döngüm uzun olduğu için adetin 23.günü teste başladım ama benimkide tam pik olmadı yada o ani kaçırdım bilemiyorum 23.gün yaptığım testte t baya belirgin çıkınca ben 4 saat ara ile yapmaya devam ettim 3 gün falan ama pik olmadı sonra günde 1 kez yaptım belki o zaman kaçtı sağolsun 3 cicek annesi bana çok yardımcı oldu bu süreçte bizimle aynı duyguları hisseden kişilere çok ihtiyaç duyuluyor umarım hepimiz birbirimize destek olarak gönül muratlarımıza kavuşuruz Eşleriniz için kullanmayı düşündüğünüz takviyeler var mı?
Selam ben bu ay test yaptım nasıl oluyor öğreneyim falan diye ama sanırım ben de düzgün takip yapamadımSeymanur53
Umudumvar aaii
kelebek_gibi
E Esfa01
Arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sağlıkla hayırlı bir erkek evladını nasip eder Allahım hepimizebende bu ay test ile takibe başladım nasip olursa bende Ekim Kasım ayında düşünüyorum. Adet döngüm uzun olduğu için adetin 23.günü teste başladım ama benimkide tam pik olmadı yada o ani kaçırdım bilemiyorum 23.gün yaptığım testte t baya belirgin çıkınca ben 4 saat ara ile yapmaya devam ettim 3 gün falan ama pik olmadı sonra günde 1 kez yaptım belki o zaman kaçtı sağolsun 3 cicek annesi bana çok yardımcı oldu bu süreçte bizimle aynı duyguları hisseden kişilere çok ihtiyaç duyuluyor umarım hepimiz birbirimize destek olarak gönül muratlarımıza kavuşuruz Eşleriniz için kullanmayı düşündüğünüz takviyeler var mı?
Son bir test daha yap canim ama catlamis artik fazlasina gerek yokSaatini kaçirdim ama plsun ilk ay olur böle şeylerağustos eylül 2 ay daha daha sıkı takip yaparım daha iyi anlarız abla ben şmdi çatlamış halde ne kadar duruyor die nasıl anlicam teste devammi. Edeyim
Amin canım. Temuzu kaçırdım ya sanki bir daha oğlum olmayacak gibi bir his var. Çok uzun süreli araştirmalaEvet canim acilmis demek ki senin net pik olmuyo
Gec olsun gonlundeki olsun insAllah
Amin canım. Temmuz ayını kaçırdım ya sanki oğlum olma şansınıda kaybettim gibi bir karamsarlık oldu bende. Çok araştırmıştım bütün oklar temuzdaydı. Kan yenilenme olayını bir arkadaşıma doktoru söylemişti çin miş rus takvimiymiş herşey temmuzda erkekti. Diger aylarda biri tutsa digeri tutmuyor. 2 gün öncede rüyamda yeni taşındığım evde 3 pembe 1 mavi karyola vardı. Mavi karyolayı niye bırakmıslar ki benim 3 kızim var. neyse kalsın misafir gelirse yatar diyordumEvet canim acilmis demek ki senin net pik olmuyo
Gec olsun gonlundeki olsun insAllah
Ama test eski haline dönene kadar yapsam çatlama kaç saat sürüyor anlayamazmıyımSon bir test daha yap canim ama catlamis artik fazlasina gerek yok
Keci boynuzu ozu kullanabilirsiniz canimSeymanur53
Umudumvar aaii
kelebek_gibi
E Esfa01
Bizde gecen sene temmuzda bir kac arkadas hepimiz deneme yapicaktik, aksilikler oldu deyemeyenler oldu.Amin canım. Temuzu kaçırdım ya sanki bir daha oğlum olmayacak gibi bir his var. Çok uzun süreli araştirmala
Amin canım. Temmuz ayını kaçırdım ya sanki oğlum olma şansınıda kaybettim gibi bir karamsarlık oldu bende. Çok araştırmıştım bütün oklar temuzdaydı. Kan yenilenme olayını bir arkadaşıma doktoru söylemişti çin miş rus takvimiymiş herşey temmuzda erkekti. Diger aylarda biri tutsa digeri tutmuyor. 2 gün öncede rüyamda yeni taşındığım evde 3 pembe 1 mavi karyola vardı. Mavi karyolayı niye bırakmıslar ki benim 3 kızim var. neyse kalsın misafir gelirse yatar diyordumyani uzun süre bu aya odaklandim ama vardır Rabbimin bildiği şükür inançlı insanlarız
Yok canimAma test eski haline dönene kadar yapsam çatlama kaç saat sürüyor anlayamazmıyım
Hoşbuldum canım. Amin Rabbim nasip etsin hepimize inşallahSeymanur53
Umudumvar aaii
kelebek_gibi
E Esfa01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?