- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.161
Kesin miYok canim
Acilma oldugu zaman catlamis oluyo yumurtanin 24 saat omru var catladiktan sonra
Aynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canımBizde gecen sene temmuzda bir kac arkadas hepimiz deneme yapicaktik, aksilikler oldu deyemeyenler oldu.
Bi arkadasimiz hersey erkegi gosteriyordu hatta cinsiyet hesaplama yaptirdi temmuz erkek dedi.
Sonuc kizi oldu.
Temmuz ayi bi garip geliyo o yuzden bana
Senin kide gec olsun gonlundeki olsun insAllah
Bunu söylediğin çok iyi oldu abla, o zaman benm için geriye ayarlamam gereken tek şey kalıyor net çatlama saati, onu bulduktan sonra üstüne 24 saat ekle, çatlamanın biteceği son saatlerde ilişki ayarlanır yaniiiYok canim
Acilma oldugu zaman catlamis oluyo yumurtanin 24 saat omru var catladiktan sonra
Benide ekim kasım erkek gösteriyor herşey, bakiciyzzAynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canım
Sende sagol canimAynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canım
Canim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmaliBunu söylediğin çok iyi oldu abla, o zaman benm için geriye ayarlamam gereken tek şey kalıyor net çatlama saati, onu bulduktan sonra üstüne 24 saat ekle, çatlamanın biteceği son saatlerde ilişki ayarlanır yaniii
Oda var dimiCanim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmali
Sonrasi gec olur cunku vucud asidiklesmeye basliyo
Seymanur53
Umudumvar aaii
kelebek_gibi
E Esfa01
Arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sağlıkla hayırlı bir erkek evladını nasip eder Allahım hepimizebende bu ay test ile takibe başladım nasip olursa bende Ekim Kasım ayında düşünüyorum. Adet döngüm uzun olduğu için adetin 23.günü teste başladım ama benimkide tam pik olmadı yada o ani kaçırdım bilemiyorum 23.gün yaptığım testte t baya belirgin çıkınca ben 4 saat ara ile yapmaya devam ettim 3 gün falan ama pik olmadı sonra günde 1 kez yaptım belki o zaman kaçtı sağolsun 3 cicek annesi bana çok yardımcı oldu bu süreçte bizimle aynı duyguları hisseden kişilere çok ihtiyaç duyuluyor umarım hepimiz birbirimize destek olarak gönül muratlarımıza kavuşuruz Eşleriniz için kullanmayı düşündüğünüz takviyeler var mı?
Evet canım bende o aylarda düşünüyorum nasip olursa inşallahSendemi ekim kasım deneme düşünüyosun bende öylebenm testlerim çok net çıktı şükürler olsun benmde adet dongum çok uzun 42 45 güne bile uzuyor zaten yumurtlamamda teste göre 36.saatte oldu 2 gün sürdü bu sabah çatlama oldu, eşime keçi boynuzu özü aldirdim ben sadece
Senin de benim gibi olmuş canım sende pik göremeden açılma olmuş ikimizde önümüzdeki ay daha dikkatli yapmamız lazım. Ben kendimi fazla kasmıyorum ne yaparsam yapıyım kaderimde olan gelecek benim ki ileride keşke dememek için yapılan şeyler işteSelam ben bu ay test yaptım nasıl oluyor öğreneyim falan diye ama sanırım ben de düzgün takip yapamadımağustosta hamilelik planlıyorum bakalım nasip inş gönlümüzdeki olur. Eşim keçiboynuzu Özü kullanıyor sadece başka bi takviye yapmadım ama hep bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum
Canım bende deneme yapıyorum bir kaç aydın ama bir doktordan yardımda Al bence yumurta takibi yaptır testte tam belli olmuyor ama senin yumurta kaç mm de çatlıyor biliyorsun bir kaç aydan sonra o gün testten çift çizgiyi görünce insan daha bir rahat oluyor deneme konusunda bence en risksizi doktor kontrolü nde beraberde testAynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canım
Maşallah canım benimHoşbulduk cnm Ben süt ürünleri azalttım pek yemiyorum. Hergün sade maden suyu içiyorum. Eşim takviye bişey kullanmıyor . Eşim bebeğin erkek olmasını çok takmıyor. Böyle kızımız gibi 5 6 tane daha olsun diyor
Aynen öyle hatta bunları yaparken takviye vs çok yapmıyorum yapsam mı diyorum sonra Allah’ın işine çok karışma diyorum nasip diyorum. sonra ilerde pişman olmamak için yap ne kaybedersin diyorum. Diyorum da diyorum anlayacağınEvet canım bende o aylarda düşünüyorum nasip olursa inşallahseninde benim gibi uzunmuş döngün adetinin kaçıncı günü başladın teste canım sen? Bizde keçiboynuzu özü kullanıyoruz akşamları da bi avuç dolusu kabak çekirdeği yiyor eşim
Senin de benim gibi olmuş canım sende pik göremeden açılma olmuş ikimizde önümüzdeki ay daha dikkatli yapmamız lazım. Ben kendimi fazla kasmıyorum ne yaparsam yapıyım kaderimde olan gelecek benim ki ileride keşke dememek için yapılan şeyler işte
Evet canım bende o aylarda düşünüyorum nasip olursa inşallahseninde benim gibi uzunmuş döngün adetinin kaçıncı günü başladın teste canım sen? Bizde keçiboynuzu özü kullanıyoruz akşamları da bi avuç dolusu kabak çekirdeği yiyor eşim
Hadi inşallah destek olalım birbirimize cinsiyetlerimizide beraber bekleriz inşallah ikimizede bi oğluş Allahım aminKabak çekirdeğine bende başlicam günde 1 tane muz yiyorum, ben tuzlu çekirdek yiyom yemeklerime tuz katamıom pek tuzu öekirdekten karşılıyorum, evet döngüm baya uzun, testlerim net çıktı çok şükür böle ummuyodum, 2 gün yumurtlama net t çizgisi koyu sürdü, bu sabahta çatlama olmuş t hafif silik inşallah diğer aylardada böyle olurda ekimde kolayca deneme yaparım
Haklısin canım. Ben bu ay doktorada gidelim dedim her şey tam olsun diye ama eşim gerek yok dedi. Bide her doktor takip yapmıyor. Aklimda 1 doktor var ona randevu alip önümüzdeki ay memlekete gitmezsem giderim olmadı. Bakalım hakkımızda hayırlısıCanım bende deneme yapıyorum bir kaç aydın ama bir doktordan yardımda Al bence yumurta takibi yaptır testte tam belli olmuyor ama senin yumurta kaç mm de çatlıyor biliyorsun bir kaç aydan sonra o gün testten çift çizgiyi görünce insan daha bir rahat oluyor deneme konusunda bence en risksizi doktor kontrolü nde beraberde test
Ben kiz hissediyorum canimZaman geçsede bi öğrensek senide hayirlisiyla
Ne zaman gideceksinBen kiz hissediyorum canim
Maşallah canım benimbende soda içiyorum özellikle de eşim içiyor. Açıkcası diyet olayına çok dikkat etmiyorum
Bayramdan sonra canim insallahNe zaman gideceksin
İnşaAllah senden de önce hayırlı sağlıklı sonra erkek haberini alırız cnmBayramdan sonra canim insallah
Insallah canim hayirlisi olsun, Rabbim hepimize nasip etsin insallahİnşaAllah senden de önce hayırlı sağlıklı sonra erkek haberini alırız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?