Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canım

Yok canim
Acilma oldugu zaman catlamis oluyo yumurtanin 24 saat omru var catladiktan sonra
Bunu söylediğin çok iyi oldu abla, o zaman benm için geriye ayarlamam gereken tek şey kalıyor net çatlama saati, onu bulduktan sonra üstüne 24 saat ekle, çatlamanın biteceği son saatlerde ilişki ayarlanır yaniii

Canim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmali
Sonrasi gec olur cunku vucud asidiklesmeye basliyo

Canim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmali
Sonrasi gec olur cunku vucud asidiklesmeye basliyo
Oda var dimi başka çare kalmadı çat gördükten sonra en erken ne zaman gördünse ilişki olcak o zaman senin dediğn gbi abla, valla bu kadar ayarlicaz çatlamayı bulcaz döllenmeye hazır yumurta orda beklicek, daha napalım, tutarsa tutacak gerisi Rabbime kalmış,

Hoşbulduk cnm Ben süt ürünleri azalttım pek yemiyorum. Hergün sade maden suyu içiyorum. Eşim takviye bişey kullanmıyor . Eşim bebeğin erkek olmasını çok takmıyor. Böyle kızımız gibi 5 6 tane daha olsun diyor

Evet canım bende o aylarda düşünüyorum nasip olursa inşallah seninde benim gibi uzunmuş döngün adetinin kaçıncı günü başladın teste canım sen? Bizde keçiboynuzu özü kullanıyoruz akşamları da bi avuç dolusu kabak çekirdeği yiyor eşim
Senin de benim gibi olmuş canım sende pik göremeden açılma olmuş ikimizde önümüzdeki ay daha dikkatli yapmamız lazım. Ben kendimi fazla kasmıyorum ne yaparsam yapıyım kaderimde olan gelecek benim ki ileride keşke dememek için yapılan şeyler işte

Aynen canım. Keşke dememek için acele etmeden sabırla beklemek lazım. Yardımların için çok sağol canım
Canım bende deneme yapıyorum bir kaç aydın ama bir doktordan yardımda Al bence yumurta takibi yaptır testte tam belli olmuyor ama senin yumurta kaç mm de çatlıyor biliyorsun bir kaç aydan sonra o gün testten çift çizgiyi görünce insan daha bir rahat oluyor deneme konusunda bence en risksizi doktor kontrolü nde beraberde test

Maşallah canım benim bende soda içiyorum özellikle de eşim içiyor. Açıkcası diyet olayına çok dikkat etmiyorum

Aynen öyle hatta bunları yaparken takviye vs çok yapmıyorum yapsam mı diyorum sonra Allah’ın işine çok karışma diyorum nasip diyorum. sonra ilerde pişman olmamak için yap ne kaybedersin diyorum. Diyorum da diyorum anlayacağın elimizden geleni yapalım gerisi nasip daha önce de yazmıştım bi tanıdığım yumurtlama günü sayesinde önce oğlanı sonra kızı doğurdu inş bize de nasip olur

Haklısin canım. Ben bu ay doktorada gidelim dedim her şey tam olsun diye ama eşim gerek yok dedi. Bide her doktor takip yapmıyor. Aklimda 1 doktor var ona randevu alip önümüzdeki ay memlekete gitmezsem giderim olmadı. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Maşallah canım benim bende soda içiyorum özellikle de eşim içiyor. Açıkcası diyet olayına çok dikkat etmiyorum

Bazen biz ne yaparsak yapalım boş Rabbim dilerse erkek dilerse kız hatta hiç çocuk vermez. Biz sadece dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz sonra takdir Allahın ❣
Rabbim bizlere gönlümüze göre hayırlısını versin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…