Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar eşimde geçen bi akrabasının 2 tane 3 aylık düşüğü oldu aravaları yoktu eşim götürdü hocaya subyan cini varmış onda erkeklerini boğuyomuş, ona nuska bide dua verdi, eşimde hazie içeri girmişken hocaya demşki erkek çocuk için yapilabilecek birşey varmı, demiş eşin kuranı erkek çocuğa niyet bir kez hatim etsin bitirsin ondan sonra yapın demiş başka türlü birşeyi yok

İlgiiinç

Canim nasılsın bi gelişme varmi
Sağ olasın cnm sorduğun için. Yarına sabah 9 a randevu aldım kürtaj icin. Karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı. Kanamam her an başlayabilir. Bekleme zehirleme yapabilir dedi doktorum. Hayırlısı olsun ne deyim kader böyleyse yapacak bir şey yok.

Evet var oyle bisey benim uzerimde de dua ile geziyorum

Çok ilginç. Bende de aynısı mi var acaba. Benim de aklıma geldi acaba erkek bebekleri vücudum taşımıyor mu diye. Çünkü 2 düşüğümde de tek ilişki ve ovulasyon takibi ile yaptım. Kese şekline göre olan teori doğru ise bnm kesen de uzundu yani erkek bebeği gösteriyordu. Ne bileyim artık saçma şeylere inanır oldum

Eklentiler

• IMG_20200714_235136_1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
Saçma değil canım o var olan birşey, olabilir neden olmasn eğer doktora gittiysen doktorluk sıkıntın yoksa hocaya gitmeni tavsiye ederim, benm eltiminde 2 oğlu var 3 düşüğü oldu ondada varmış kızları öldürüyormuş ama

Canım kan yenıleme olayı nedır.

Canim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmali
Sonrasi gec olur cunku vucud asidiklesmeye basliyo
Resmen çatlamış yahu 3 saat üstüne şimdi yaptım son testi daha yapmicam, silikleşiyor, ilk defa yaptımya bu kadar net pik olur çatlar silikleşir. Die umudum yoktu tuhafıma gitti, çok şükür, inşallah deneme yapacağım ayda böyle olur

Eklentiler

• IMG-20200715-WA0016.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu üç harfliyi biri mi musallat ediyor yani durup dururken subyan cini olabilir mi insanda

Bu üç harfliyi biri mi musallat ediyor yani durup dururken subyan cini olabilir mi insanda
Yo biri yapmıyo, ırside oluyomuş anasında olanın kızındada oluyomuş, yada kendiliğinden oluyormuş, ama normal cin musallatlarıyla karıştırmayın arkadaşlar normal musallat olanlarda gelip içine girenler ruh hal hareket şekli değişenler var bu öyle birşey değil sadece gebeliklerinizde olur kız veya erkek hangisi ise artık onun düşüğüne sebep olur o kadar ve duası ve nuskası var onları yapınca geçiyor dahada gelmiyor die biliyorum o akrabamız gideli 15 gün oldu oda yılbaşında filan kalır hamile illaki bakalım olacakmı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…