- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.181
Amin canım benim İnşaAllahInsallah canim hayirlisi olsun, Rabbim hepimize nasip etsin insallah
İlgiiinçKızlar eşimde geçen bi akrabasının 2 tane 3 aylık düşüğü oldu aravaları yoktu eşim götürdü hocaya subyan cini varmış onda erkeklerini boğuyomuş, ona nuska bide dua verdi, eşimde hazie içeri girmişken hocaya demşki erkek çocuk için yapilabilecek birşey varmı, demiş eşin kuranı erkek çocuğa niyet bir kez hatim etsin bitirsin ondan sonra yapın demiş başka türlü birşeyi yok
Bol bol dua edelim cnm kuran okuyalım namaz kılalım Rabbim hepimizi korusun ❣Evet canım daha neler duycaz
Canim nasılsın bi gelişme varmiTeşekkür ederim cnm
Sağ olasın cnm sorduğun için. Yarına sabah 9 a randevu aldım kürtaj icin. Karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı. Kanamam her an başlayabilir. Bekleme zehirleme yapabilir dedi doktorum. Hayırlısı olsun ne deyim kader böyleyse yapacak bir şey yok.Canim nasılsın bi gelişme varmi
Evet var oyle bisey benim uzerimde de dua ile geziyorumKızlar eşimde geçen bi akrabasının 2 tane 3 aylık düşüğü oldu aravaları yoktu eşim götürdü hocaya subyan cini varmış onda erkeklerini boğuyomuş, ona nuska bide dua verdi, eşimde hazie içeri girmişken hocaya demşki erkek çocuk için yapilabilecek birşey varmı, demiş eşin kuranı erkek çocuğa niyet bir kez hatim etsin bitirsin ondan sonra yapın demiş başka türlü birşeyi yok
Internette ph cubuklari satiliyor onunla ölcüyoruz cnmKızlar vucudunuzun pH değerini ölçüyor musunuz? Eğer ölçüyorsanız neyle ölçüyorsunuz? Ben de alıp bakmak istiyorum
Çok ilginç. Bende de aynısı mi var acaba. Benim de aklıma geldi acaba erkek bebekleri vücudum taşımıyor mu diye. Çünkü 2 düşüğümde de tek ilişki ve ovulasyon takibi ile yaptım. Kese şekline göre olan teori doğru ise bnm kesen de uzundu yani erkek bebeği gösteriyordu. Ne bileyim artık saçma şeylere inanır oldumKızlar eşimde geçen bi akrabasının 2 tane 3 aylık düşüğü oldu aravaları yoktu eşim götürdü hocaya subyan cini varmış onda erkeklerini boğuyomuş, ona nuska bide dua verdi, eşimde hazie içeri girmişken hocaya demşki erkek çocuk için yapilabilecek birşey varmı, demiş eşin kuranı erkek çocuğa niyet bir kez hatim etsin bitirsin ondan sonra yapın demiş başka türlü birşeyi yok
Ben de dua almıştım dua ve Cevşen taşıyordum. Ne bileyim ya Allah cinlerin şerrinden korusun biziEvet var oyle bisey benim uzerimde de dua ile geziyorum
Saçma değil canım o var olan birşey, olabilir neden olmasn eğer doktora gittiysen doktorluk sıkıntın yoksa hocaya gitmeni tavsiye ederim, benm eltiminde 2 oğlu var 3 düşüğü oldu ondada varmış kızları öldürüyormuş amaÇok ilginç. Bende de aynısı mi var acaba. Benim de aklıma geldi acaba erkek bebekleri vücudum taşımıyor mu diye. Çünkü 2 düşüğümde de tek ilişki ve ovulasyon takibi ile yaptım. Kese şekline göre olan teori doğru ise bnm kesen de uzundu yani erkek bebeği gösteriyordu. Ne bileyim artık saçma şeylere inanır oldum
Canım kan yenıleme olayı nedır.Amin canım. Temuzu kaçırdım ya sanki bir daha oğlum olmayacak gibi bir his var. Çok uzun süreli araştirmala
Amin canım. Temmuz ayını kaçırdım ya sanki oğlum olma şansınıda kaybettim gibi bir karamsarlık oldu bende. Çok araştırmıştım bütün oklar temuzdaydı. Kan yenilenme olayını bir arkadaşıma doktoru söylemişti çin miş rus takvimiymiş herşey temmuzda erkekti. Diger aylarda biri tutsa digeri tutmuyor. 2 gün öncede rüyamda yeni taşındığım evde 3 pembe 1 mavi karyola vardı. Mavi karyolayı niye bırakmıslar ki benim 3 kızim var. neyse kalsın misafir gelirse yatar diyordumyani uzun süre bu aya odaklandim ama vardır Rabbimin bildiği şükür inançlı insanlarız
Su renk renk kağıt gibi olanlar değil mi 30 kusur teleInternette ph cubuklari satiliyor onunla ölcüyoruz cnm
Resmen çatlamış yahu 3 saat üstüne şimdi yaptım son testi daha yapmicam, silikleşiyor, ilk defa yaptımya bu kadar net pik olur çatlar silikleşir. Die umudum yoktu tuhafıma gitti, çok şükür, inşallah deneme yapacağım ayda böyle olurCanim testte catlamayi gordukten hemen sonra yapmak gerek, bana gore en fazla 4 5 saat icin de olmali
Sonrasi gec olur cunku vucud asidiklesmeye basliyo
Bu üç harfliyi biri mi musallat ediyor yani durup dururken subyan cini olabilir mi insandaKızlar eşimde geçen bi akrabasının 2 tane 3 aylık düşüğü oldu aravaları yoktu eşim götürdü hocaya subyan cini varmış onda erkeklerini boğuyomuş, ona nuska bide dua verdi, eşimde hazie içeri girmişken hocaya demşki erkek çocuk için yapilabilecek birşey varmı, demiş eşin kuranı erkek çocuğa niyet bir kez hatim etsin bitirsin ondan sonra yapın demiş başka türlü birşeyi yok
Kecı boynuzunu esım 2 gundur ıcmeye basladı .eylul gıbı bebek düşünüyofum 2 ay azmı olur kullanması ıcın.en az kac ay kullanmalıkı speerme etkısı olsunKeci boynuzu ozu kullanabilirsiniz canim
Yo biri yapmıyo, ırside oluyomuş anasında olanın kızındada oluyomuş, yada kendiliğinden oluyormuş, ama normal cin musallatlarıyla karıştırmayın arkadaşlar normal musallat olanlarda gelip içine girenler ruh hal hareket şekli değişenler var bu öyle birşey değil sadece gebeliklerinizde olur kız veya erkek hangisi ise artık onun düşüğüne sebep olur o kadar ve duası ve nuskası var onları yapınca geçiyor dahada gelmiyor die biliyorum o akrabamız gideli 15 gün oldu oda yılbaşında filan kalır hamile illaki bakalım olacakmı dahaBu üç harfliyi biri mi musallat ediyor yani durup dururken subyan cini olabilir mi insanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?