- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.201
Hmmm hiç bilmediğim konular allah korusun ne diyelimYo biri yapmıyo, ırside oluyomuş anasında olanın kızındada oluyomuş, yada kendiliğinden oluyormuş, ama normal cin musallatlarıyla karıştırmayın arkadaşlar normal musallat olanlarda gelip içine girenler ruh hal hareket şekli değişenler var bu öyle birşey değil sadece gebeliklerinizde olur kız veya erkek hangisi ise artık onun düşüğüne sebep olur o kadar ve duası ve nuskası var onları yapınca geçiyor dahada gelmiyor die biliyorum o akrabamız gideli 15 gün oldu oda yılbaşında filan kalır hamile illaki bakalım olacakmı daha
Amin canımHmmm hiç bilmediğim konular allah korusun ne diyelim
Evet canim onlarSu renk renk kağıt gibi olanlar değil mi 30 kusur tele
Amin canimmBen de dua almıştım dua ve Cevşen taşıyordum. Ne bileyim ya Allah cinlerin şerrinden korusun bizi
Temmuz başından beri kullanıyor canımKeci boynuzu ozu kullanabilirsiniz canim
Amin canım inşallah hep birlikte görelim güzel haberlerimiziHoşbuldum canım. Amin Rabbim nasip etsin hepimize inşallaheşim sadece keçiboynuzu kullanıyor asidik içecekleri hayatımızdan çıkardık. Ben uzun süredir alkalin su içiyorum fakat idrar ph 6 dan yukarı çekemedim.yumurtlama tahmini akintınin en sıvı çok olduğu dönemlerde sadece 7 yi buldu. Yani anlatmak istediģim yumurtlamayı tam yakalayinca erkek olma sansı en yüksek dönem.
Kesinlikle öyle canım benim de fikrim böyle herşey Allahın takdiri ne verirse bizim için en hayırlı olanı veriyor buna kalpten inanalım yeter gerisi dua ile inşallahAynen öyle hatta bunları yaparken takviye vs çok yapmıyorum yapsam mı diyorum sonra Allah’ın işine çok karışma diyorum nasip diyorum. sonra ilerde pişman olmamak için yap ne kaybedersin diyorum. Diyorum da diyorum anlayacağınelimizden geleni yapalım gerisi nasip daha önce de yazmıştım bi tanıdığım yumurtlama günü sayesinde önce oğlanı sonra kızı doğurdu inş bize de nasip olur
Amin canım benim inşallahBazen biz ne yaparsak yapalım boş Rabbim dilerse erkek dilerse kız hatta hiç çocuk vermez. Biz sadece dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz sonra takdir Allahın ❣
Rabbim bizlere gönlümüze göre hayırlısını versin İnşaAllah
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha bu durum yaşanmadan oğlunu kucağına alırsın canımSağ olasın cnm sorduğun için. Yarına sabah 9 a randevu aldım kürtaj icin. Karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı. Kanamam her an başlayabilir. Bekleme zehirleme yapabilir dedi doktorum. Hayırlısı olsun ne deyim kader böyleyse yapacak bir şey yok.
Yok canim az olmazKecı boynuzunu esım 2 gundur ıcmeye basladı .eylul gıbı bebek düşünüyofum 2 ay azmı olur kullanması ıcın.en az kac ay kullanmalıkı speerme etkısı olsun
Yok canim alabilirsin herhangi bi markaTemmuz başından beri kullanıyor canımsenin önereceğin bir marka var mı doğal içerikli benim elimdeki bitiyorda yeni alcam
Amin canım inşallah hep birlikte görelim güzel haberlerimizi
Kesinlikle öyle canım benim de fikrim böyle herşey Allahın takdiri ne verirse bizim için en hayırlı olanı veriyor buna kalpten inanalım yeter gerisi dua ile inşallah
Canım sen kaçıncı gün başladın teste?
İnşallah deneme olacağı zman da böyle net çıkar Rabbim yardımcımız olsun gelsin oğluşlar
Amin canım benim inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha bu durum yaşanmadan oğlunu kucağına alırsın canım
malesef sadece gece 1 2 kasık hunnapın pekmezını içiyor.dıger turlu ıcmıyor..faydw etmezmi.acaba hunnapYok canim az olmaz
Deneme ayi 15 gun falan da keci boynuzunu kaynat sabah aksam suyunu icsin
Canım sen hangı ay deneme dusunuyorsunTamam canım çok sağoldeneme olacağı ay bende keçiboynuzu alıp kaynatıp suyunu içirmeyi düşünüyorum birde ben deneme olacağı ay klomen kullanmayı düşünüyorum bir sakıncası olmaz dimi bu sabah yine test yaptım hala t çizgisi var ve en son yaptıklarıma göre bir tık koyu geldi bana acaba adete yakın olduğu için mi böyle oluyor
T cizgisi hep cikar canimTamam canım çok sağoldeneme olacağı ay bende keçiboynuzu alıp kaynatıp suyunu içirmeyi düşünüyorum birde ben deneme olacağı ay klomen kullanmayı düşünüyorum bir sakıncası olmaz dimi bu sabah yine test yaptım hala t çizgisi var ve en son yaptıklarıma göre bir tık koyu geldi bana acaba adete yakın olduğu için mi böyle oluyor
InsAllah eder canimmalesef sadece gece 1 2 kasık hunnapın pekmezını içiyor.dıger turlu ıcmıyor..faydw etmezmi.acaba hunnap
Ekim yada Kasım ayında deneme düşünüyorum canım benCanım sen hangı ay deneme dusunuyorsun
Evet canım çıkıyor dediğin gibiT cizgisi hep cikar canim
Senin adetin duzensiz oldugu icin adet olana kadar devam et.
Hamile kaldigim ay bende klomen kullandim
Canim tam 1 sene kullamdim.Evet canım çıkıyor dediğin gibi
Aynen canım bende kullanırım büyük ihtimalle sen deneme öncesi kaç ay takip yaptın ve yum her ay düzenli olarak pik olup çat oluyor muydu? Şimdi benim adet döngüm uzun ve düzensiz ya o yüzden klomen yumu hızlandırır diye düşündüm
Catlatmq ıgnesı olmusmuydunCanim tam 1 sene kullamdim.
Her ay duzenli yumurtlamam olmadi benim
Polikistik over olmustum cunku
Yumurtlama oldugu aylarda hamile kalamiyordum
O yuzden doktor klomen verdi
Kullandigim ilk ay hamile kaldim
Yok canim olmadimCatlatmq ıgnesı olmusmuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?