Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hmmm hiç bilmediğim konular allah korusun ne diyelim

Keci boynuzu ozu kullanabilirsiniz canim
Temmuz başından beri kullanıyor canım senin önereceğin bir marka var mı doğal içerikli benim elimdeki bitiyorda yeni alcam
Amin canım inşallah hep birlikte görelim güzel haberlerimizi
Kesinlikle öyle canım benim de fikrim böyle herşey Allahın takdiri ne verirse bizim için en hayırlı olanı veriyor buna kalpten inanalım yeter gerisi dua ile inşallah
Canım sen kaçıncı gün başladın teste?
İnşallah deneme olacağı zman da böyle net çıkar Rabbim yardımcımız olsun gelsin oğluşlar
Amin canım benim inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha bu durum yaşanmadan oğlunu kucağına alırsın canım

Merhaba kızlar yeni üye oldum bende günlerce okudum eski sayfaları roman hibi şimdi çok merak ediyorum2016 yılından beri kiminkiler ovül. Erkek bebek sahibi oldu Allah herkesin gönlüne göre versin

Yok canim alabilirsin herhangi bi marka

Tamam canım çok sağol deneme olacağı ay bende keçiboynuzu alıp kaynatıp suyunu içirmeyi düşünüyorum birde ben deneme olacağı ay klomen kullanmayı düşünüyorum bir sakıncası olmaz dimi bu sabah yine test yaptım hala t çizgisi var ve en son yaptıklarıma göre bir tık koyu geldi bana acaba adete yakın olduğu için mi böyle oluyor

Eklentiler

• IMG_20200715_121218.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 46
Canım sen hangı ay deneme dusunuyorsun

T cizgisi hep cikar canim
Senin adetin duzensiz oldugu icin adet olana kadar devam et.
Hamile kaldigim ay bende klomen kullandim

T cizgisi hep cikar canim
Senin adetin duzensiz oldugu icin adet olana kadar devam et.
Hamile kaldigim ay bende klomen kullandim
Evet canım çıkıyor dediğin gibi
Aynen canım bende kullanırım büyük ihtimalle sen deneme öncesi kaç ay takip yaptın ve yum her ay düzenli olarak pik olup çat oluyor muydu? Şimdi benim adet döngüm uzun ve düzensiz ya o yüzden klomen yumu hızlandırır diye düşündüm

Canim tam 1 sene kullamdim.
Her ay duzenli yumurtlamam olmadi benim
Polikistik over olmustum cunku
Yumurtlama oldugu aylarda hamile kalamiyordum
O yuzden doktor klomen verdi
Kullandigim ilk ay hamile kaldim

Anladım canım peki adetin düzenlimiydi? Bazı insanların adet düzenli olsa da yum olmadığı da oluyormuş bu yüzden klomen bana mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…