- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.221
Bebek fikri olusunca adet duzenim bozuldu.Anladım canım peki adetin düzenlimiydi? Bazı insanların adet düzenli olsa da yum olmadığı da oluyormuş bu yüzden klomen bana mantıklı geliyor
Bende çok aradım İnan kaç doktora gittim erkek çocuk deyince azarlayanlarmı dersin cahil gözüyle bakanlarmı bulursun inşallahHaklısin canım. Ben bu ay doktorada gidelim dedim her şey tam olsun diye ama eşim gerek yok dedi. Bide her doktor takip yapmıyor. Aklimda 1 doktor var ona randevu alip önümüzdeki ay memlekete gitmezsem giderim olmadı. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Bazen biz ne yaparsak yapalım boş Rabbim dilerse erkek dilerse kız hatta hiç çocuk vermez. Biz sadece dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz sonra takdir Allahın ❣
Rabbim bizlere gönlümüze göre hayırlısını versin İnşaAllah
Canım ne demişler önce sebepleri meydana getir sonra tevekkül et sonucu rabbime bırak rabbim bize bildirdiği kadar biliyoruz ancak bildiklerimizi yapmazsakta olmaz
Ah yaa ne zor imtihanlardan geçiyoruz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı bizlere de olsun inşallahBebek fikri olusunca adet duzenim bozuldu.
57 gun adet olmadigim bile oldu
Amin canim insAllahAh yaa ne zor imtihanlardan geçiyoruz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı bizlere de olsun inşallah
Bu ne için yapılıyor arkadaşımKızlar ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş öneriyomusunuz
Erkek bebek için, ilişkiye girmeden önce, internette gördümde burdaki arkadaşlardan yapan varmı diye sorayım dedimBu ne için yapılıyor arkadaşım
Ben kız bebek için sirkeli su ile yapiyordumKızlar ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş öneriyomusunuz
Evet kız için sirkeli su yazıyor, erkek için karbonatlı suBen kız bebek için sirkeli su ile yapiyordum
Hayır canım alamadımEvet kız için sirkeli su yazıyor, erkek için karbonatlı susonuç oldumu kızınız
Kaç olması gerekiyor canım ph.Internette ph cubuklari satiliyor onunla ölcüyoruz cnm
7 ve ustu cnmKaç olması gerekiyor canım ph.
Canım 2016 yılinda banada polikistik over demişti doktor. Klomen kullandığim 2. Ay hamile kalmıştım 3. Kızıma. Catlama iğneside kullanmıştık. Ben doğumdan sonra tekrar gecikmeler düzensizlikler yaşayinsa incir kürünü uyguladım. Kullandığım günden beri adet düzenimde hiç bir sorun yok. Yumurtlama dönemimi her şeyiyle hisedebiliyorum. Yumurtlama yada adet sorunu yasayanlara mutlska adet bitimi incir kürünü tavsiye ediyorum. Bide bu hastalık şekerle şekerli şeylerle besleniyor demisti doktorum.Canim tam 1 sene kullamdim.
Her ay duzenli yumurtlamam olmadi benim
Polikistik over olmustum cunku
Yumurtlama oldugu aylarda hamile kalamiyordum
O yuzden doktor klomen verdi
Kullandigim ilk ay hamile kaldim
Tesekkur ederim tavsiyen icin.Canım 2016 yılinda banada polikistik over demişti doktor. Klomen kullandığim 2. Ay hamile kalmıştım 3. Kızıma. Catlama iğneside kullanmıştık. Ben doğumdan sonra tekrar gecikmeler düzensizlikler yaşayinsa incir kürünü uyguladım. Kullandığım günden beri adet düzenimde hiç bir sorun yok. Yumurtlama dönemimi her şeyiyle hisedebiliyorum. Yumurtlama yada adet sorunu yasayanlara mutlska adet bitimi incir kürünü tavsiye ediyorum. Bide bu hastalık şekerle şekerli şeylerle besleniyor demisti doktorum.
Canım bu incir kürü dediğin kaynatıp suyunu içiyorsun o mu? Nette bir tarif var incir ayrı havuç ayrı kaplarda kaynatılıp ılıyınca ikisinin suyunu karıştırıp günde 2 kez içiyorsun bu tarif mi? Ben direk her akşam 2 incir 2 hurma yiyorum inşallah bir etkisi olur bana daCanım 2016 yılinda banada polikistik over demişti doktor. Klomen kullandığim 2. Ay hamile kalmıştım 3. Kızıma. Catlama iğneside kullanmıştık. Ben doğumdan sonra tekrar gecikmeler düzensizlikler yaşayinsa incir kürünü uyguladım. Kullandığım günden beri adet düzenimde hiç bir sorun yok. Yumurtlama dönemimi her şeyiyle hisedebiliyorum. Yumurtlama yada adet sorunu yasayanlara mutlska adet bitimi incir kürünü tavsiye ediyorum. Bide bu hastalık şekerle şekerli şeylerle besleniyor demisti doktorum.
Benim yaptığım adetin bittiği gün başlayıp 5 gün aç karınla 3 ila 4 inciri küçük küçük doğrayıp biraz suyla kapağı kapalı 5 dk kaynatıp ılık içiyorum. Bazen 2 incirle bile yaptığım oluyor.bu yumurtayı geliştiriyor. çatlama sorunu oluyorsada havuç kürüde yapılıyor. Ben havuç kürü hiç yapmadım.Canım bu incir kürü dediğin kaynatıp suyunu içiyorsun o mu? Nette bir tarif var incir ayrı havuç ayrı kaplarda kaynatılıp ılıyınca ikisinin suyunu karıştırıp günde 2 kez içiyorsun bu tarif mi? Ben direk her akşam 2 incir 2 hurma yiyorum inşallah bir etkisi olur bana da
İncir kürü demekki sende yumurtayı geliştirmiş ama çatlamamış kiste dönüşmüş havuç kullanılıyor böylede olunca. Bende çok şükür işe yaradı. 3 ay adet olmadığımı bilirim ve bunu gittiğim hiç bir kadın doğum sebebini bulamadı adet söktürücü yada düzenleyiciler verdiler. çünkü adetin 3. Günü yapılan bütün testlerim normal çıkıyordu. En son gittiğim infertilite yani kısırlık bölümü doçent doktor polikistik over olduğumu söyledi. Sayılmayacak kadar çok gelişmeyen yumurtan var demiştiTesekkur ederim tavsiyen icin.
Canim incir kuru bende kist yapti.
Benimki stresten oldu eminim
Cunku cok kafa yoruyordum, uyku duzenim bile kalmamisti. Sabahlara kadar eski mesajlari okuyordum
Anladım canım deneyim bende peki kaç ay kullandın bu şekilde de düzene girdiBenim yaptığım adetin bittiği gün başlayıp 5 gün aç karınla 3 ila 4 inciri küçük küçük doğrayıp biraz suyla kapağı kapalı 5 dk kaynatıp ılık içiyorum. Bazen 2 incirle bile yaptığım oluyor.bu yumurtayı geliştiriyor. çatlama sorunu oluyorsada havuç kürüde yapılıyor. Ben havuç kürü hiç yapmadım.
Benim adetimin gecikmesinde de bir sebep yok hormonlar normal usg normal herşey olması gerektiği gibi ama gecikiyor Dr lar direk doğum kontrol hapı veriyor bende hiç kullanmadımİncir kürü demekki sende yumurtayı geliştirmiş ama çatlamamış kiste dönüşmüş havuç kullanılıyor böylede olunca. Bende çok şükür işe yaradı. 3 ay adet olmadığımı bilirim ve bunu gittiğim hiç bir kadın doğum sebebini bulamadı adet söktürücü yada düzenleyiciler verdiler. çünkü adetin 3. Günü yapılan bütün testlerim normal çıkıyordu. En son gittiğim infertilite yani kısırlık bölümü doçent doktor polikistik over olduğumu söyledi. Sayılmayacak kadar çok gelişmeyen yumurtan var demiştisayesinde 2. Ayda hamile kaldım. Şekeri hayatımdan çıkardım kilo almamaya çalışıyorum böyle. Bende çok araştırdım sabahlara kadar senin gibi Rabbim sana nasip etti bizede nasip etsin. Nasıl güzel bir mutluluk acaba yaşamak çok isterim
Sabah aç karınla adet bittimi başlarsın. 5 gün yap bırak. Eğer seninde sorunun aynıysa inşallah adetin düzene girer. Benimde sebebpsiz gecikiyordu her şey normaldi deniyordu ama bir sebebi varmış. Doğum kontrol hapları çok kullandım malesef geçici çözümdü hepsi. Sen ilk ay bir dene iyi gelirse her ay iki ayda bir 5 günlük kürünü yaparsın. Yeterki iyi gelsin inşallah.Anladım canım deneyim bende peki kaç ay kullandın bu şekilde de düzene girdi
Benim adetimin gecikmesinde de bir sebep yok hormonlar normal usg normal herşey olması gerektiği gibi ama gecikiyor Dr lar direk doğum kontrol hapı veriyor bende hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?