Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
InsAllah size de nasip eder kurban oldugum

3 cicek annesi L Laladunya
Tesekkur ederim tavsiyen icin.
Canim incir kuru bende kist yapti.
Benimki stresten oldu eminim
Cunku cok kafa yoruyordum, uyku duzenim bile kalmamisti. Sabahlara kadar eski mesajlari okuyordum
Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip yapıyorum .30 günde bir adet oluyorum .t çizgisi bı turlu koyulasmadi.bende kaç gundur stres oldum.eski mesajları okuyorum.vajinal akintimda başlamadı.bu ay adet bitimi çok düzenli olmasa da ilk defa çakşır suyu içtim.yan etki mı yaptı acaba .hiç çakşır suyu içen oldu mu acaba .biraz önce yatigim testinde atayım.fikir verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200716_130028.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 116
Tamam canım denicem inşallah
Bende her akşam 2 tane incir yiyorum onun etkiside olur inşallah

Canım testi yapınca üzerine adetinin kaçıncı günü saat kaçta yaptın ve yaptığın günün tarihini yaz birde bi önceki yaptığın testler ile alt alta koyup sırala o şekilde çekip at ki nasıl bir gelişme oluyor daha kolay anlaşılsın bende bu ay denedim test senin yum gelmeye hazırlanıyor düzenli olarak yap testi hergün aynı saatte ve 2 saat öncesi sıvı alımını kes test yaptığın zamanlar da maden suyu içme o idararı seyreltiyormuş

Bugün kaçıncı gün canım, çakşır suyunu bilmiyorum etkiler mi etkilemez mi bi fikrim yok, ama her ay düzenli yumurtlama olMuyor belki bu ay olmayacak

Teşekkür ederim .bu testi iş yerinde yaptım .diğerleri evde sıralı tarih saat yazıyorum.bu forumu okuyup inceliklerini öğreniyorum şükür.hepinize teşekkürler

Bugün kaçıncı gün canım, çakşır suyunu bilmiyorum etkiler mi etkilemez mi bi fikrim yok, ama her ay düzenli yumurtlama olMuyor belki bu ay olmayacak
30 günde bir oluyorum. Bugün 18.gün.diger aylar hep akıntım yoğunlaşırdı bilirdim.takipteyim .kasıklarda hafif ağrı var.bakalim belki bu ay yumurtlama olmayabilir.

Teşekkür ederim .bu testi iş yerinde yaptım .diğerleri evde sıralı tarih saat yazıyorum.bu forumu okuyup inceliklerini öğreniyorum şükür.hepinize teşekkürler
Rica ederim canım hepimiz öğreniyoruz birlikte Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin sen denemeye devam et belki bu ay geç gelecek yum birde okuduğum kadarıyla ilk teste başlayan herkesin genelde ya gecikme oluyor yada yum gelmiyor vs gibi sorunları oluyormuş sanırım ister istemez stres yapıyoruz daha rahat olmak lazım benim de bu ay normalde olan hiçbir belirtim olnafı mesela testim pik olacak kadar belirdi ama piki göremedim şimdi silindi iyice ama bana sorarsan aylardır kendimi takip ederim yum hala olmadı bu ay alıştırma süreci böyle geçecek önümüzdeki ay daha bilinçli bir şekilde takip yaparız inşallah

30 günde bir oluyorum. Bugün 18.gün.diger aylar hep akıntım yoğunlaşırdı bilirdim.takipteyim .kasıklarda hafif ağrı var.bakalim belki bu ay yumurtlama olmayabilir.
Takibe devam et bakalim canım az once ki yolladığın teste gore 2 gün sürer gibi,

Kızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsin Herkesin gönlündekini versin inşallah
Sağlıkla al kucağına inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı bi erkek bebe nasıp etsin inşallah canım

Canım bundan önceki sayfalarda bi çok arkadaş T çizgisinin c den daha koyu olduğunu yakaladıktan sonra her 2 veya 4 saatte bir test yapıyorlar sıvı alımı olmıcak veya çok az olacak şekilde t çizgisi az ailinmeye başladığı an yumurtanın çatladığı an oluyormuş ve değerlendiriryorlar erkek bebek için

Canım bende ilk yaptığım ay rastgele saatlerde yaptım ama yakalayamadım sabah ilk idrarı yapıp hiç su içmeyip iki saat sonra ikinci idrar ile yap testlerini daha saglıklı oluyor öyle YouTube da minnak kurabiyelerrr ovulasyon testi yapımı ile video çok güzel anlatmış bir onuda dinle istersen

Evet canım bende bu şekilde denemeyi düşünüyorum nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…