- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.241
InsAllah size de nasip eder kurban oldugumİncir kürü demekki sende yumurtayı geliştirmiş ama çatlamamış kiste dönüşmüş havuç kullanılıyor böylede olunca. Bende çok şükür işe yaradı. 3 ay adet olmadığımı bilirim ve bunu gittiğim hiç bir kadın doğum sebebini bulamadı adet söktürücü yada düzenleyiciler verdiler. çünkü adetin 3. Günü yapılan bütün testlerim normal çıkıyordu. En son gittiğim infertilite yani kısırlık bölümü doçent doktor polikistik over olduğumu söyledi. Sayılmayacak kadar çok gelişmeyen yumurtan var demiştisayesinde 2. Ayda hamile kaldım. Şekeri hayatımdan çıkardım kilo almamaya çalışıyorum böyle. Bende çok araştırdım sabahlara kadar senin gibi Rabbim sana nasip etti bizede nasip etsin. Nasıl güzel bir mutluluk acaba yaşamak çok isterim
Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip yapıyorum .30 günde bir adet oluyorum .t çizgisi bı turlu koyulasmadi.bende kaç gundur stres oldum.eski mesajları okuyorum.vajinal akintimda başlamadı.bu ay adet bitimi çok düzenli olmasa da ilk defa çakşır suyu içtim.yan etki mı yaptı acaba .hiç çakşır suyu içen oldu mu acaba .biraz önce yatigim testinde atayım.fikir verirseniz çok sevinirimTesekkur ederim tavsiyen icin.
Canim incir kuru bende kist yapti.
Benimki stresten oldu eminim
Cunku cok kafa yoruyordum, uyku duzenim bile kalmamisti. Sabahlara kadar eski mesajlari okuyordum
Tamam canım denicem inşallahSabah aç karınla adet bittimi başlarsın. 5 gün yap bırak. Eğer seninde sorunun aynıysa inşallah adetin düzene girer. Benimde sebebpsiz gecikiyordu her şey normaldi deniyordu ama bir sebebi varmış. Doğum kontrol hapları çok kullandım malesef geçici çözümdü hepsi. Sen ilk ay bir dene iyi gelirse her ay iki ayda bir 5 günlük kürünü yaparsın. Yeterki iyi gelsin inşallah.
Canım testi yapınca üzerine adetinin kaçıncı günü saat kaçta yaptın ve yaptığın günün tarihini yaz birde bi önceki yaptığın testler ile alt alta koyup sırala o şekilde çekip at ki nasıl bir gelişme oluyor daha kolay anlaşılsın3 cicek annesi L Laladunya
Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip yapıyorum .30 günde bir adet oluyorum .t çizgisi bı turlu koyulasmadi.bende kaç gundur stres oldum.eski mesajları okuyorum.vajinal akintimda başlamadı.bu ay adet bitimi çok düzenli olmasa da ilk defa çakşır suyu içtim.yan etki mı yaptı acaba .hiç çakşır suyu içen oldu mu acaba .biraz önce yatigim testinde atayım.fikir verirseniz çok sevinirim
Bugün kaçıncı gün canım, çakşır suyunu bilmiyorum etkiler mi etkilemez mi bi fikrim yok, ama her ay düzenli yumurtlama olMuyor belki bu ay olmayacak3 cicek annesi L Laladunya
Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip yapıyorum .30 günde bir adet oluyorum .t çizgisi bı turlu koyulasmadi.bende kaç gundur stres oldum.eski mesajları okuyorum.vajinal akintimda başlamadı.bu ay adet bitimi çok düzenli olmasa da ilk defa çakşır suyu içtim.yan etki mı yaptı acaba .hiç çakşır suyu içen oldu mu acaba .biraz önce yatigim testinde atayım.fikir verirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim .bu testi iş yerinde yaptımCanım testi yapınca üzerine adetinin kaçıncı günü saat kaçta yaptın ve yaptığın günün tarihini yaz birde bi önceki yaptığın testler ile alt alta koyup sırala o şekilde çekip at ki nasıl bir gelişme oluyor daha kolay anlaşılsınbende bu ay denedim test senin yum gelmeye hazırlanıyor düzenli olarak yap testi hergün aynı saatte ve 2 saat öncesi sıvı alımını kes test yaptığın zamanlar da maden suyu içme o idararı seyreltiyormuş
30 günde bir oluyorum. Bugün 18.gün.diger aylar hep akıntım yoğunlaşırdı bilirdim.takipteyim .kasıklarda hafif ağrı var.bakalim belki bu ay yumurtlama olmayabilir.Bugün kaçıncı gün canım, çakşır suyunu bilmiyorum etkiler mi etkilemez mi bi fikrim yok, ama her ay düzenli yumurtlama olMuyor belki bu ay olmayacak
Rica ederim canım hepimiz öğreniyoruz birlikte Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsinTeşekkür ederim .bu testi iş yerinde yaptım.diğerleri evde sıralı tarih saat yazıyorum.bu forumu okuyup inceliklerini öğreniyorum şükür.hepinize teşekkürler
Takibe devam et bakalim canım az once ki yolladığın teste gore 2 gün sürer gibi,30 günde bir oluyorum. Bugün 18.gün.diger aylar hep akıntım yoğunlaşırdı bilirdim.takipteyim .kasıklarda hafif ağrı var.bakalim belki bu ay yumurtlama olmayabilir.
Sağlıkla al kucağına inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı bi erkek bebe nasıp etsin inşallah canımKızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsinHerkesin gönlündekini versin inşallah
Canım bundan önceki sayfalarda bi çok arkadaş T çizgisinin c den daha koyu olduğunu yakaladıktan sonra her 2 veya 4 saatte bir test yapıyorlar sıvı alımı olmıcak veya çok az olacak şekilde t çizgisi az ailinmeye başladığı an yumurtanın çatladığı an oluyormuş ve değerlendiriryorlar erkek bebek içinCanım testi yapınca üzerine adetinin kaçıncı günü saat kaçta yaptın ve yaptığın günün tarihini yaz birde bi önceki yaptığın testler ile alt alta koyup sırala o şekilde çekip at ki nasıl bir gelişme oluyor daha kolay anlaşılsınbende bu ay denedim test senin yum gelmeye hazırlanıyor düzenli olarak yap testi hergün aynı saatte ve 2 saat öncesi sıvı alımını kes test yaptığın zamanlar da maden suyu içme o idararı seyreltiyormuş
3. Ye mi hamilesiniz Allah sizin de gönlünüze göre versinKızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsinHerkesin gönlündekini versin inşallah
Canım bende ilk yaptığım ay rastgele saatlerde yaptım ama yakalayamadım sabah ilk idrarı yapıp hiç su içmeyip iki saat sonra ikinci idrar ile yap testlerini daha saglıklı oluyor öyle YouTube da minnak kurabiyelerrr ovulasyon testi yapımı ile video çok güzel anlatmış bir onuda dinle istersen30 günde bir oluyorum. Bugün 18.gün.diger aylar hep akıntım yoğunlaşırdı bilirdim.takipteyim .kasıklarda hafif ağrı var.bakalim belki bu ay yumurtlama olmayabilir.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsinHerkesin gönlündekini versin inşallah
Evet canım bende bu şekilde denemeyi düşünüyorum nasip olursaCanım bundan önceki sayfalarda bi çok arkadaş T çizgisinin c den daha koyu olduğunu yakaladıktan sonra her 2 veya 4 saatte bir test yapıyorlar sıvı alımı olmıcak veya çok az olacak şekilde t çizgisi az ailinmeye başladığı an yumurtanın çatladığı an oluyormuş ve değerlendiriryorlar erkek bebek için
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahkaç haftalık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?